Слави Бинев подкрепи европрограмата „Еразъм“


Слави Бинев подкрепи  европрограмата „Еразъм“
16 Май 2014, Петък


Кандидатът за евродепутат от листата на „Национален фронт за спасение на България“ Слави Бинев се обяви в подкрепа на инициативата за увеличение на бюджета

Автор: Десант

на европрограмата „Еразъм“ за периода 2014-2020 г.
Представителят на НФСБ се включи в кампанията „HelpErasmus“, която започна на 14 май в Брюксел. Нейната цел е да спомогне в следващия мандат на Европейския парламент да бъдат увеличени средствата за образователния проект на от 1,6 на 3 процента от обшия бюджет на Европейския съюз.

„Младите хора познават програмата, тъй като тя им предоставя изключителната възможност за обучение в европейски висши училища за определен период от време. Не всички кандидати за обмен по нея обаче могат да се възползват от възможност за обучение заради липса на финансови средства. Дори тези, който успяват да отидат по „Еразъм“, получават минимални финансови субсидии. Миналата година за известен период от време ЕС нямаше средства за финансирането й, което доведе до ситуация, в която хиляди европейски студенти бяха оставени без финанси в чужда държава“, отбеляза Бинев.

Той добави, че програмата е част от стратегията за справяне с младежка безработица в ЕС, която е една от основните теми, върху които трябва да фокусира работата си следващият Европейски парламент.
„Еразъм“ е създадена на 30 януари 1987 г. с цел да предоставя възможност за студентски обмен с цел обучение и стаж в чужбина. Тя оказва подкрепа, както и поддържането на по-тесни връзки между академичните институции и работодателите.

На сайтът на кампанията „HelpErasmus“ младите хора се призовават да гласуват за тези кандидати за Европарламента, които са подкрепили отпускането на повече средства за „Еразъм“. Сред тях на челно място е и кандидатът на Националния фронт Слави Бинев.


В категории: Политика , Горещи новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Просто читател
17.05.2014 07:46:17
0
0
Хората от този фронт, който непременно ще спаси България, нали знаят кой и какъв е Слави Бинев. Като си купиш букви пред името, ставаш ли друг човек ? Може ли да си "Архонт", ако имаш стриптийз клуб ? Защо не виждате по далеч от носа си ?
Както от полицаи стават бандити, така от сутеньори стават религиозни. Че и ще ме представлява в Европарламента....
Не, че Кунева е по малък измамник....
Бареков е като Волен - гали слуха на "лошия човешки материал".
Да беше мор, да беше чума...
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки