Националният фронт с две нови структури


Националният фронт с две нови структури
В Ореховица начело на местната структура на Националния фронт застанаха младите Цветан Василев (крайният вдясно) и Николай Тодоров (до него)
12 Май 2014, Понеделник


Патриотите създадоха организации в Дългопол и плевенското село Ореховица

Автор: Георги Ваташки

Много българи продължават да се обединяват под знамето на най-българската партия „Национален фронт за спасение на България“. А с наближаването на изборите за Европейски парламент интересът към Патриотичния съюз под егидата на НФСБ все повече се засилва.
През изминалата седмица бяха учредени две нови структури на родолюбците.

Първата от тях бе създадена в Дългопол. Залата на читалище „Никола Вапцаров“ се оказа тясна за десетките привърженици на партията на СКАТ, които се стекоха, за да поставят началото на новата общинска структура на родолюбците. Във форума взе участие регионалният координатор за Варненска област Димитър Корабов.
За председател на структурата в Дългопол единодушно бе избран Недялко Неделчев, а секретар стана Вельо Велев.

„Националният фронт е единствената партия, която многократно е доказала, че защитава интересите на обикновените българи. Аз съм убеден, че по същия достоен начин тя ще защити и интересите на България в Европа. Затова призовавам моите съграждани да гласуват с бюлетина номер 11 на евроизборите“, обърна се към присъстващите Неделчев.
След избора на ръководство жителите на Дългопол се включиха в дискусия за проблемите на града. На първо място бе посочено, че циганската престъпност се увеличава с всеки изминал ден, но управляващите от новата тройна коалиция не взимат мерки за нейното ограничаване, защото разчитат на ромските гласове. Голяма болка на хората причинява и растящата безработица, която прогонва оттук младите семейства в търсене на по-добър живот другаде.

„Хората в Дългопол са будни и силно се вълнуват не само от местните проблеми, но и от неуредиците в цялата страна. Интересът към изборите за Европейски парламент е висок и аз съм убеден, че те ще работят за достойно представяне на Националния фронт на вота, защото осъзнават, че голяма част от решенията, засягащи техния бит, се взимат именно в Брюксел“, заяви в края на форума Димитър Корабов.
Няколко часа по късно идеите и принципите на партията на СКАТ бяха приети радушно и от жителите на плевенското село Ореховица. Десетки привърженици на каузата за спасение на България се събраха в читалище „Отец Пасиий“, за да учредят местна структура на НФСБ.

На срещата присъстваха регионалният координатор за Плевенска област Николай Маринов и лидерът на НФСБ в Долни Дъбник Атанас Атанасов.
Сред дошлите на събранието преобладаваха младите хора, затова новата организация на патриотите бе оглавена от млад и надежден екип. С пълно мнозинство за председател бе подкрепен Цветан Василев, който отбеляза: „Предстои ни много работа, за да превърнем идеите и програмата на НФСБ в реалност. Важна цел също е разширяване влиянието на партията сред младите хора в региона и да се представим достойно на предстоящия евровот на 25 май“. В работата ще му помага Николай Тодоров, който стана секретар на партията на СКАТ в Ореховица.

В края на срещата Николай Маринов добави, че във всички изборни секции в Плевенска област ще има застъпници на Националния фронт. „По този начин ще предотвратим фалшификациите при провеждането на вота и ще стане видна нарасналата подкрепа за каузата за спасението и възраждането на Родината“ –  изтъкна той.


Регионалният координатор за Варненска област Димитър Корабов заяви в Дългопол, че ще разчита на местните хора да подкрепят НФСБ на евровота

В категории: Политика , Горещи новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Анархист
14.05.2014 09:28:33
0
0
" Сред дошлите на събранието преобладаваха младите хора..."

Кога го сънувахте това ?[chewinggum]
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки