НФСБ продължава да печели доверието на хората


НФСБ продължава да печели доверието на хората
Регионалният координатор Благо Петров връчва лика на Васил Левски на председателя на НФСБ в Брацигово Груйчо Славчев
02 Май 2014, Петък


Патриотичната партия създаде общински структури в Шабла и Брацигово, градска секция в Търговище и организация в село Ставерци

Автор: Георги Ваташки

Голямото семейство на „Национален фронт за спасение на България” продължава активно да разширява своята мрежа от структури в различни кътчета на родината ни. А с наближаването на датата на предстоящите избори за Европарламент интересът към формацията все повече се засилва. Само за броени дни партийните секции станаха с няколко повече.

Първата от тях бе създадена в Шабла, където на 27 април десетки патриоти се стекоха в местното читалище, за да подкрепят учредяването на новата структура на НФСБ. Гост на събранието бе регионалният координатор за областите Варна и Добрич Валентин Николов.
Местните жители споделиха пред него, че общинската власт в крайморското градче от години е загърбила проблемите им и за тях партията на СКАТ остава последната надежда
За председател на родолюбците в Шабла, известен с това, че в него се намира най високият фар в България, бе избрана Люба Захова.

„В тази икономическа и морална криза е време да се надигнем и да възродим България от пепелта. Затова аз призовавам моите съграждани да гласуват с бюлетина номер 11 на евроизборите“, обърна се към присъстващите Захова. Неин помощник ще бъде Йорданка Станева, която стана секретар на новоучредената организация. Пред съгражданите си тя сподели:

„Националният фронт е единствената партия, която многократно е доказала, че защитава интересите на обикновените българи Аз съм убедена, че по същия достоен начин тя ще защити и интересите на България в Европа“.
В края на срещата Валентин Николов добави, че застъпници на Националния фронт ще има във всички изборни секции в Добричка област: „По този начин ще предотвратим фалшификациите при провеждането на вота и ще стане ясна нарасналата подкрепа за каузата за спасението и възраждането на Родината.“

Няколко часа по-късно на същата дата най-българската партия учреди своя общинска организация и в Брацигово, прочуто с героизма на жителите си, дали живота за свободата на България по време на Априлското въстание през 1876 г.
На събранието присъстваха кандидатът за евродепутат от листата на НФСБ Борис Ячев и регионалният координатор за Пазарджишка област Благо Петров.

За лидер на новата структура бе избран Груйчо Славчев. След избирането си той заяви: „Първата ни цел е да постигнем достойно представяне за изборите на 25 май - увеличение на подкрепата на Националния фронт в сравнение с парламентарния вот от 2013 г.
За секретар на родолюбците от Брацигово бе подкрепен Никола Донов, който постави като приоритет привличането на младите хора в редиците на патриотичната партия.

„От срещата пролича, че жителите на града, дал на България революционери като Васил Петлешков, споделят нашите идеи и каузи. Те милеят за бъдещето на Брацигово и Отечеството и затова аз съм убеден, че ще подкрепят Националния фронт на евровота“, обобщи своите впечатления Борис Ячев.
На 28 април се разрасна общинската структура на партията на СКАТ в Търговище. Тя ще обединява членовете и симпатизантите на формация в квартал „Запад“. Гост на форума бе регионалният координатор за Търговищка област Йордан Крачунов.

Новата структура бе оглавена от Любомир Караиванов, а за секретар бе избран Йордан Тодоров.
„Ясно е, че сегашният политически модел е компрометиран и не работи. Хората от цялата страна искат партия, която да защитава националните интереси и да се бори за социална справедливост. Аз вярвам, че това е Националният фронт“, сподели новоизбраният председател.

Идеите и принципите на партията на СКАТ бяха приети радушно и от жителите на плевенското село Ставерци. Десетки привърженици на каузата за спасение на България се събраха на 28 април в читалище „Васил Левски“, за да учредят местна структура на НФСБ.
На срещата присъстваха регионалният координатор за Плевенска област Николай Маринов и лидерът на НФСБ в Долни Дъбник Атанас Атанасов. Пред тях присъстващите споделиха тревогите си от това, че окрупняването на земята от едрите арендатори унищожава бизнеса на дребните земеделски производители от региона. Други проблеми са нарастващата безработица и незадоволителните здравни услуги в местната болница.

За ръководство на партията на СКАТ в селото бе подкрепен изцяло дамски екип. Председател стана Галя Сотирова, а за секретар на организацията бе избрана Рени Миховска.
„Омръзна ни 25 години да ни управляват едни и същи хора. В Ставерци искаме промяна на статуквото, сигурност в утрешния ден - за нас и за нашите деца. Носител на тази промяна е Националният фронт“, подчерта Сотирова.

Пред новото ръководство бе поставена задачата за достойно представяне на европейските избори и повишаване резултата на родолюбивата формация от парламентарния вот през 2013 г.
„Тукашните хора са будни и силно се вълнуват от местните и националните проблеми, но проявяват интерес и към изборите за Европейски парламент. Те обещаха да работят за достойно представяне на Националния фронт на вота, защото осъзнават, че голяма част от решенията, засягащи техния бит, се взимат именно в Брюксел“, заяви в края на форума Николай Маринов.


За жителите на Шабла партията на СКАТ остава последната надежда за спасението и възраждането на Родината

В категории: Политика , Горещи новини

5
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
5
gelera
15.05.2014 14:58:10
0
0
ако чуя че подкрепята ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ГЛАСУВАНЕ и задължителната 3 месечна военна служба с възможност за заплащането и от страна на нежелаещите
4
gelera
15.05.2014 14:53:01
0
0
за мене досега тва е най-тъпата незнайно как свормирана зган
3
Анархист
05.05.2014 16:38:11
0
0
Като ви гледам "разрастващите" структури от по десетина старци с милиционерско мислене, ме напушва смях. С какво ще привлечете младежта ? Може би с малоумната идея да върнете наборната служба и то минимум половин година !
Превърнали сте се на една политическа секта и ще видите парламента през крив макарон.
2
Ник
03.05.2014 18:01:59
0
0
гЛЕДАМ,НА СНИМКАТА,ЗНАМЕТО ПРОДЪЛЖАВА ДА ВЕЩАЕ КРАЯТ НА БЪЛГАРИЯ И КАТО ВИ ЧЕТА МАТЕРИАЛИТЕ,А ВИ ГЛЕДАМ РЕАКЦИИТЕ,МАЙ И ВИЕ СТЕ ФАЛШИФИКАТ! КАТО ЧЕ ЛИ БЕЗ МАЙ!ТАКА ОБАЧЕ ВИ ОТИВА-КАСАБОВ С ОБЕСЕНО БЪЛГАРСКО ФЛАГЧЕ НА БЮРОТО,ПОНЕЖЕ НЕ "ЗНАЕЛ" КАК ДА ГО СЛОЖИ.ОБЯСНИХ МУ.И НА ВАС КАЗАХ ДОСТАТЪЧНО.НЕДЕЙТЕ ДА СИ МИСЛИТЕ,ЧЕ МОЖЕ ДА УВАЖАВАТЕ НАРОДА СИ,САМО КАТО ЕЛЕКТОРАТ,А ИНДИВИДУАЛНО НЕ.ЩЕ СБЪРКАТЕ!МЕН НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КОЙ КАКЪВ Е БИЛ И КЪДЕ,НО ЖИВО СЕ ИНТЕРЕСУВАМ,КАКВО ПРАВИ ЗА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД! НЯМАТЕ ПРАВО ДА ИГНОРИРАТЕ МНЕНИЕ НА БЪЛГАРИН! КАКВИ СТЕ МИ НАЦИОНАЛИСТИ? САМО ВИ ЗАМИРИСА НА ВЛАСТ И ВЕЧЕ СЕ ОТДЕЛЯТЕ ОТ ЗЕМЯТА!И ПРИ АТАКА,ТАКА СТАНА! ГОРКО И НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ,ГОРКО НА ПРАХА НА ХАЙТОВ И ЛЕВСКИ С ТАКИВА НАЦИОНАЛИСТИ!БИДЕТЕ СЕ ,ОПРОВЕРГАЙТЕ МЕ,ДАЙ БОЖЕ!
1
Ник
02.05.2014 14:56:23
0
0
А,защо господа националисти,българската светиня,националното знам при вас виси "обесено"? Нали има член 166 от Конституцията,който изрично повелява "цветовете са разположени водоравно"..Тази гавра вече е повсеместно разпространена из цяла България!Редно е вие,като националистическа формация,да биете камбаната и да преустановите това престъпление,защото е умишлено и друга дума нямам!Аз правя каквото мога,но съм сам!Във вашите възможности е,обаче!Имате медии и последователи,просто трябва да се постави мащабно въпроса!И да се зададат въпроси!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки