По делата им ще ги познаете!


По делата им ще ги познаете!
Ако не беше смешно, щеше да е тъжно
26 Април 2014, Събота


Поредният политически цирк потегли към Европа

Автор: Стефан Солаков

Отново сме във вихъра на Голямото политическо шоу. Орисията българска ни е осъдила да го търпим всяка изборна година, когато нашенските политици плъзват сред електората и се преструват на безкрайно загрижени за неговото благополучие. Стартът на тазгодишната надпревара е даден и парадът на политическата суета вече залива улиците и площадите на сеирджийска България.

Невероятни картинки, измислени от шантави пиари, вече се предлагат на политическия пазар и нормалните хора се чудят дали да се смеят или да псуват бакалското въображение на предизборните щабове.
Кощунството с раздаването на великденски козунаци с „пожелания“ от ГЕРБ или комичното представление на „готвача“ Бареков, раздаващ кебапчета и пържоли на циганите от Факултето, са само началото на всеобщия резил, който ни очаква до 25 май, когато ще гласуваме за депутатите, способни да защитават българските интереси в новия Европейски парламент.

Впрочем именно нашенските кандидати за този международен политически пост задават комичния тон на предстоящото предизборно състезание. Вгледайте се внимателно и ще забележите в почти всички партийни и индивидуални листи имената на хора, които, меко казано, като че ли са изровени от вертепите на Емил Зола, нежели да са представители на целокупния български народ.

Бивши престъпници, актуални подсъдими, манекенки, мутри и мутреси разчитат на опростачената част от българския електорат и търсят своя обществен реванш в всеобщия политически хаос, властващ в нашата държава.
Ако ги изпратим в Европарламента, отново ще се прочуем като страната на дивите балкански субекти, каквато слава, впрочем, отдавна се носи на BG политиците в различните институции на ЕС.

Листата на партия „Атака“ се предвожда от подсъдимия Сидеров, за когото евроизборите са удобен момент да се измъкне от българската Темида най-малко за пет години, през които се надява неговите хулигански подвизи да бъдат забравени, а досегашната му бурна политическа кариера – спасена от евентуална присъда, очертала се след последните действия на българската прокуратура.

С други думи: ако искате да видите Волен облечен в раиран костюм, не го изпращайте в Брюксел на предстоящите избори! Много по-весело ще бъде да си остане при нас, за да проследим бъдещите му подвизи като на един нов граф Монте Кристо например. Как интригуващо звучи „Записките на Волен от софийския пандиз“! Изобщо, уважаеми избиратели, не лишавайте сеирджиите у нас от постоянното шоу на Белоглавия вожд!
Бареков също е незаменима атракция на политическата арена. Ако го пратим в Европа, кой ще раздава найлонови торбички с неговия лик на беззъбите баби в циганските гета? Кой ще ръси безсмъртни клишета, откраднати от други политически комици от близкото минало?

Щял да връща Народна република България, браво, това ни беше най-големият кусур през годините на прехода. Няма да се учудя, ако утре Ники Дудука ни съобщи радостната вест, че е готов да възкреси и бай Тошо!
Подобно на библейския Лазар той може да се надигне от гроба и да последва своя месия Бареков в похода за пълното зомбиране на българския народ. Всичко досега бяха обещавали на нашите изстрадали и обръгнали от политически лъжи сънародници, но възкръсването на Тато ще бъде върхът!

Той ще заеме своето достойно място в свитата от най-нови политически зомбита, поведени от Бареков към сияйните хоризонти на новата Народна република.
Там някъде ще се състои и срещата с хората на другия гигант на политическата сцена у нас – Свинечовекът, който успя да преодолее забраните на Корана и да проникне в ислямските джамии. Ходжите в цяла България под вещото ръководство на султан Ахмед от село Бояна обявиха, че невъзможното вече е факт!

Свинкята най-после влезе в джамия и подпечата пътния си лист за Брюксел! Сюлейман Великолепни и неговата Хюрем султан ряпа да ядат пред Ирен ханъм и нейната свидна рожба Делян! Навремето Валя Балканска изпрати Дельо войвода в Космоса, днес неговия адаш изстрелваме с турска ракета в Европарламента.

Някой беше казал, че сме нация техническа. Вече сме и политико-космическа – чуйте го само Соломон Паси какви сладки мечти нарежда из телевизионните блокове!
Него също го спрягат за висока европейска длъжност. Може би в ролята на нашенски факир, способен да превръща желязото в злато или трабанта в скъп западен автомобил.
Монката е харесан от Бареков за български еврокомисар и ако това се случи, славата наша ще се издигне на космическа висота – за първи път в Европейската комисия ще заседава виден представител на психодиспансера в Карлуково!

Странното е, че бате Бойко, виден отвсякъде пожарникар, каратист, китарист, хуморист... и най-вече бивш премиер на налудничава България, не се осмели да участва в битката за Европарламента. Очевидно нещо го възпира да се присъедини към хорото на политическите чешити, устремили се към Брюксел.
Неговият главен дразнител Станишев вече се „прежали“, но при бате Серго играта е друга. Конците му се дърпат отвън и той е принуден да събира гласове в полза на световното масонство и неговите представители в ЕС.

В случай на провал господарите на Серьожа няма много да се церемонят и ще го изхвърлят като ненужен парцал от конспиративната завера за превземане на европейския Олимп от тайните властелини на планетарната глобализация.
За истинските родолюбци на България остава неизбежният дълг да докажат на нашия народ, че само те могат да го спасят от блатото на грандиозната измама, в която са го натикали политическите централи, крепящи унизителното статукво, наложено през последните 25 години.

Прочут американец е определил най-точната формула на патриотизма: да защитава Отечеството от собственото му правителство! Това е ключът, това е истинският път към Спасението! Нека тръгнем уверено по него и да осветим посоката с пламтящия факел на нашите родолюбиви сърца!


В категории: Коментари , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки