НФСБ се явява на евровота с номер 11 в бюлетината


НФСБ се явява на евровота с номер 11 в бюлетината
25 Април 2014, Петък


Партия „Национален фронт за спасение за България“ ще се яви на предстоящите избори за Европейски парламент с номер 11 в интегралната бюлетина.


 Това бе определено на 23 април, след теглене на жребий в Централна избирателна комисия. На събитието присъстваха съпредсдателят на НФСБ Данчо Хаджиев, евродепутатът от патриотичната партията Слави Бинев и членовете на националното ръководство Велизар Енчев и Силвия Трендафилова, които заемат съответно трета и четвърта позиция в листата за евровота на Националния фронт.

„Всички числа са добри, но самият номер е без значение. Нашите симпатзинати и съмишленици са интелигентни хора и няма да се затруднят да открият 11 в бюлетината,
Важното е ние да си свършим работата и с добра подготовка и целенасочена предизборна кампания да привлечем гласовете на всички, които милеят за бъдещето на Родината“, изтъкна Данчо Хаджиев.

Слави Бинев пък бе категоричен, че само партията на СКАТ може да защити достойно в Европа националните ни интереси: „НФСБ се различава от другите политически сили, които открито признаваха, че получават указания от Москва, Вашингтон и Брюксел. Националният фронт ще се съобразява само с желанията на българския народ“.


В категории: Горещи новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
ai kolio
26.04.2014 16:37:49
0
0
ЩЕ БЪДЕ НАЙ ПРИЯТНАТА ИЗНЕНАДА ЗА МЕНЕ АКО НФСБ ВЛЕЗЕ В ГРУПАТА НА ПАРТИИТЕ КОИТО ЩЕ ИМАТ ДЕПУТАТИ ЗА ЕС.НО МЕДИИТЕ/ПОДКУПЕНИТЕ/НЕ СПОМЕНАВАТ НФСБ В ТАЗИ ГРУПА 'ЧУМАТА ДА ГИ ТРХШНЕ КАКТО КАЗВАШЕ БАБА МИ.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки