Подариха победа на бияч от ,,Атака”


Подариха победа на бияч от  ,,Атака”
24 Април 2014, Четвъртък


На  проведения турнир по ММА на 15 декември 2013 г. Бранко Бабачев победи Николай Кръстев, предизвиквайки фурор сред публиката.


Автор: Николай Кръстев

Победата му бе убедителна и развенча мита за спортните постижения на Кръстев последната половин година.
Източници от веригата „Туинс ММА”, пожелали анонимност, потвърдиха, че Кръстев участвал на този турнир без особена физическа подготовка. По-наблюдателните читатели споделиха пред вестник „Десант”, че Николай Кръстев, който се слави с отличителна татуировка – кръст, на тила, бил сред платените привърженици на Волен Сидеров, които срещу съответната сума го защитаваха на антиправителствените протести през лятото на 2013 г.

Скандалът около боксьора Кръстев се завихри след репортаж по Канал 1 на БНТ, показващ как нанася юмручни удари и крещи в несвяст до лидера на „Атака”. Тогава възмутени зрители звъняха в редакцията на „Десант” и обясняваха за агресивното момче, татуирано по особен начин, което изглеждало така, сякаш е употребило наркотик. В действителност Кръстев бил от ударните бригади на „Атака” и лидерът на националистите го ползвал да разнася пари в предизборни кампании, купувайки гласове в Северозападна България – Плевен, Монтана, Враца и Видин.

Самият той е родом от Кнежа и приятелите му го описват като фанатизиран член на „Атака” без да подозират, че в основата на неговите „политически” пристрастия стои материалният интерес.

Румен Трифонов


В категории: Горещи новини , Трибуна

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки