Излезе класирането по пчеларската програма


Излезе класирането по пчеларската програма
22 Април 2014, Вторник


ДФ „Земеделие” приключи с окончателното класиране на заявленията за подпомагане по част от мерките на Националната програма по пчеларство (НПП) за 2014 г.


Става дума за субсидиите по дейност 1 „Закупуване на нови кошери за подмяна на стари негодни кошери и/или за увеличаване броя на пчелните семейства в пчелина" и дейност 2 „Поддържане или увеличаване броя на пчелните семейства” на мярка Г "Мерки за подкрепа на подновяването на пчелните кошери в Европейския съюз".
Списъците са публикувани на официалната страница на фонда.  Всички одобрени кандидати ще бъдат поканени да подпишат договор в областната дирекция на ДФ „Земеделие”, където са подали документите си за подпомагане.

368 са договорите, подписани по другите мерки и дейности по Националната програма по пчеларство, за които беше обявен прием - мярка Б „Борба срещу вароатозата”, мярка В „Мерки за подкрепа за извършването на физикохимичен анализ на пчелен мед” и Дейност 3 „Разходи за закупуване на пчелни майки” на Мярка Г. Те са сключени с пчелари от цялата страна.


В категории: Съвети за земеделието , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки