НФСБ внесе за регистрация в ЦИК листата си за евровота


НФСБ внесе за регистрация в ЦИК листата си за евровота
18 Април 2014, Петък


Националният фронт за спасение на България внесе в четвъртък за регистрация в ЦИК листата си за предстоящите евроизбори.

Автор: Десант

Европейските избори са важни, защото представителите, които изпращаме в Европарламента не са просто високоплатени чиновници, те са хората, които трябва да защитават българските интереси в Европейския съюз, около това се обединиха кандидатите за евродепутати от Националния фронт.
„Отиваме на избори под мотото „НФСБ – гласът на българските патриоти в Европа”. Целта ни е родолюбивите българи, тези които ни е грижа за България, да отстояваме интересите на родината си с конкретните си действия“ - изтъкна водачът на листата и съпредседател на НФСБ Валери Симеонов.

В списъка с кандидати за евродепутати влязоха представители на всички партии от Патриотичния фронт, обединен около НФСБ. „Това са хора отговорни, действени и с доказани биографии”, подчерта Симеонов и допълни, че предизборната кампания на НФСБ ще е достойна на фона на калната предизборна битка, която предстои.
При внасянето на документите на  кандидатите за евродепутати на НФСБ присъстваха съпредседателите на „Национален фронт за спасение на България“ Валери Симеонов и  Данчо Хаджиев, настоящият евродепутат от НФСБ Слави Бинев, председателят на НИЕ Борис Ячев, председателят на ГОРД Христо Георгиев, представителят на партия „Средна европейска класа“ Николай Божков и Костадин Костадинов от „Целокупна България“.


В категории: Политика , Горещи новини

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
23.04.2014 15:51:14
0
0
КАКТО ЕРДОГАН СЕ ИЗВИНИ НА АРМЕНЦИТЕ ЗА ГЕНОЦИДА ТАКА ДА СЕ ИЗВИНИ И НА БЪЛГАРИТЕ ЗА КЛАНЕТАТА В БАТАК И ППЕРУЩИЦА,КЪДЕТО РЕЖЕХА ГЛАВИТЕ НА ДЕЦАТ ПРЕД ПОГЛЕДА НА МАЙКИТЕ ИМ ОТ АХМЕД БАРУТЛИЯТА. НА НАШИТЕ КОМУНИСТИ ЩЕ ИМ РЕАТ ГЛАВИТЕ ЗА ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС АКОО ТУРЦИЯ ЗАГРАБИ БЪЛГАРИЯ/НЕ ДАЙ СЕ/БОЖЕ.
1
дядо колльо,безпартиен от 60 г
23.04.2014 15:43:39
0
0
СИМПАТИЗИРАМ НА НФСБ КАТО ПАТРИОТИЧНА.ДАНО ДА ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА НО САМА НИЩО НЯМА ДА НАПРАВИ.ТРЯБВА САМО С ГЕРБ И РБ ДА СЕ ОБЕДИНИ.ИНАЧЕ НЯМА ДА ИМА ПОЛЗА.ДА ЗАГЪРБИ ЛИЧНИТЕ ЧУСТВА В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки