ЕС ни лиши от армия, енергетика, образование...


18 Април 2014, Петък


В началото на своята убийствена за страната дейност депутатите полагат клетва. Новоизбраният президент – също. Когато имахме армия, и воините ни се заклеваха и


целуваха знамето. Свидетелите в съда дават клетва да говорят само истината. Някъде това става с поставяне на ръката върху Библията. В този случай клетвата е поемане на отговорност и очакване на възмездие .
Смятам, че никой в столицата на ЕС - Брюксел, не е чел Библията. В последният брой на в. „Десант“ прочетох, че там има квартали, в които от 5 срещнати жени, само една не е забулена. Освен това, стара християнска катедрала се давала на мохамеданската общност за джамия.

Излиза, че в самото сърце на Европейския съюз има голямо объркване. Нито в Библията, нито в евангелието има текст, в който се позволява божия храм да се дава за поклонение на други божества. Турците строели джамии върху разрушените български храмове. ЕС в Брюксел дава катедрала за джамия. Браво на ЕС!
И други позиции на ЕС будят недоумение. Гей парадите, еднополовите бракове, дори осиновяване на деца от такива мъжки двойки. По тия въпроси католическата и православните църкви са глухонеми.

Хората са такива, каквито се раждат. В древността всичко се възприемало като нормално. Гейове са били видни военачалници, поети, дори императори в Римската империя.
Но защо ЕС упражнява натиск над бедния ни народ да гледаме гейпаради, които се обръщат във вакханалия и голотия. Какво демонстрират, какво искат, какво им липсва? Защо не носят спокойно своите наклонности без тоя шум, паради и пр.?

В това отношение Библията е много строга. За такива хора има ограничения за влизане в храм и военен лагер. До там да не се стига, но нека спрем да говорим за еднополови  бракове. Някой коварно руши основната клетка на обществото – семейството, както у нас се разрушиха държавните граници, патриотизма и др.
Аз съм скромен български патриот. Смятам, че зад този ЕС се крие дяволът, който ни лиши от енергетика, промишленост, армия, образование и национално достойнство.
Антон Цачев,
Русе


В категории: Горещи новини , Трибуна

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
20.04.2014 16:33:52
0
0
НА НАС ВСЕ РУГИТЕ НИ СА ВИНОВНИ.НИЕ СМЕ ПРАВИ.ТАКА КАЗВАХА ПРЕДИ НОЕМВРИ./АНГЛОАМЕРИКАНСКИТЕ ИМПЕРМАЛИСТИ/.А ТОВА ,ЧЕ СМЕ КРАДЦИ,МАФИОТИ,,МЪЛЧИТЕ.КОЙ РАРУШИ ИКОНОМИКАТА.ТЕЗИ КОИТО ВЗЕХА ВСИЧКО ЗА СТОТИНКИ И ГО РАЗСИПАХА НА СКРАП.ТОВАБЯХА КОМУНИСТИТЕИОТ ВЪРХА.КОСТОВ НЕ ЬЕШЕ ЛИ ВАШ.ПРИ ДИКОФФ ПО НОВА П.СЕМЕРДЖИЕВ ГО ПОКАЗА,СЪЩО И КАК ОТ МОСКВА,СВАЛИХА,ЖИВКОВ,КОСТОВ.ВИДЕНОВ ,БОРИСОВ.НЯМА ТАКИВА ПОСЛУШНИ СЛУГИ КАКТО НАШИТЕ.СДС ГО СЪЗДАДЕ БКП/ЛУКАНОВ/ И СЪЗДАТЕЛИТЕ ГО УНИЩОЖИХА.НО ДПС ВИНАГИ Е С БСП.СПАМУВАМ СЕ ЧЕ ИМА ТАКИВА БЪДГАРИ
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки