Националният фронт с нови осем структури


Националният фронт с нови осем структури
С жителите на Разград, подкрепящи идеите на Националния фронт, се срещнаха съпредседателят на партията на СКАТ Валери Симеонов и лидерът на НФСБ – Исперих Димитър Димитров
18 Април 2014, Петък


Патриотичната партия учреди местни звена в Девин, Тетевен, Летница, Чепеларе, Разград, Омуртаг и още една градска секция в Русе

Автор: Десант

Партията „Национален фронт за спасение на България“ продължава да печели доверието на все повече българи. В отговор на нарастващия интерес към родолюбивата формация и разрастващия се обединен патриотичен фронт под нейната егида, през изминалата седмица бяха създадени осем нови структури на НФСБ.

Първата от тях бе учредена на 10 април в Девин, където десетки членове и симпатизанти се стекоха в местното читалище, за да подкрепят създаването й. На форума в градчето, известно със своите минерални извори, специален гост бе регионалният координатор за Смолянска област Анастас Коджебашев.

Председател на новата структура на НФСБ стана Иван Шентов, а неин секретар – Недялко Данаилов. След избора на ръководството се състоя дискусия, свързана с целите и програмата на партията на СКАТ. Жителите на родопското градче вярват, че точно НФСБ е силата, която може да възроди националните гордост и самочувствие. „На ръководството на новата структура в Девин искам да пожелая да привлече нови съмишленици на идеите на Националния фронт, защото те не са партийни, а са идеи за спасяването и възраждането на България“, заяви в края на учредителното събрание Анастас Коджебашев.

На 11 април най-българската партия учреди своя общинска организация и в живописния Тетевен. Десетки нейни привърженици от балканското градче се стекоха в залата на общината, за да поставят началото на новата структура на родолюбците.
В събранието взеха участие членът на ръководството на НФСБ Павлин Цветков и регионалният координатор за Ловешка област Иван Иванов. Пред тях тукашните жители изразиха мнението, че на фона на протурската политика, прокарвана от правителството на БСП, ДПС и „Атака“, Националният фронт остава последната надежда за избирателите да гласуват за доброто бъдеще на родината ни.

За председател на родолюбците в Тетевен единодушно бе избран Пламен Василев, който изтъкна: „Моята задача е да убедя хората да подкрепят Националния фронт на предстоящия европейски вот. За мен това е единствената възможна алтернатива на сегашното политическо статукво, което донесе толкова много беди на българския народ“. Негов помощник ще бъде подкрепената за секретар Теодора Петрова, която обеща да работи за привличането на младите хора от общината към патриотичната кауза.

Отново на 11 април Националният фронт стъпи и в Брезник, където бе основана общинска организация на политическа формация. Гости на учредителното събрание бяха кандидатите за евродепутати от листата на НФСБ – популярната водеща на СКАТ Силвия Трендафилова и Александър Минев, както и регионалният координатор за София-област Венцислав Тоцев.

„Европейските избори са от изключително значение за бъдещето на нашата страна, Чрез представителите на НФСБ в Европейския парламент ще бъде възможно да се оказва натиск върху управляващите в България, които се притесняват от реакцията на Брюксел на техните действия“, подчерта пред присъстващите Силвия Трендафилова.
За лидер на новата структура с пълно мнозинство бе избран Петър Йосифов а секретар стана дългогодишната учителка Николина Миленкова.

Разрасна се и общинската организация на партията на СКАТ в Русе, където на 12 април бе учредена втора градска секция на родолюбците. Тя обединява жителите на квартал „Единство“ в крайдунавския град. На учредителното събрание присъстваше и регионалният координатор за Русенска област Тодор Койнов.

„Всеки, който прочете програмата на НФСБ или гледа телевизия СКАТ, сам ще се убеди, че за ръководството и членовете на Националния фронт над всичко стоят интересите на Родината и народа, а не личните или партийните интереси“, обърна се Койнов към присъстващите на събранието. Новата структура на партията на СКАТ в Русе бе оглавена от Илия Кирчев, а неин секретар стана студентът Йордан Костадинов.

Патриотите от Летница също застанаха зад каузата на партията на СКАТ. В населеното място, известно с прочутото тракийско Летнишко съкровище, на 12 април десетки местни жители поставиха основите на общинска организация на родолюбивата формация. За да се запознаят с проблемите и тревогите на хората от региона, специално бяха дошли съпредседателите на НФСБ Валери Симеонов и Данчо Хаджиев, евродепутатът от патриотичната партия Слави Бинев и лидерът на „Национален идеал за единство“ Борис Ячев.

Единодушно за лидер на партийната организация в Летница бе подкрепен Николай Попов, а за секретар на новосформираната организация стана Мария Чичева, която изрази своето убеждение, че партията на СКАТ обединява честни и открити хора, за които националните интереси и добруването на българския народ са над всичко.
Като своя основна задача в близките месеци новоизбраното ръководство си поставя подготовката за предстоящите евроизбори през май, като целта е да бъде повишен резултата на НФСБ от миналогодишния парламентарен вот, когато в Летница и околните селища родолюбците получиха 4 процента от гласовете на местните избиратели.

Патриотичната формация създаде своя партийна организация и в китното родопско градче Чепеларе. Десетки привърженици на партията на СКАТ от прочутият зимен курорт се стекоха на 13 април в залата на местното читалище „Родопска искра“, за да учредят новата структура на родолюбците. Гост на форума бе регионалният координатор за Смолянска област Ангел Коджебашев.
Начело на новата структура застана Димитър Крокодилов – изявена и позната личност в Чепеларе, а за секретар бе подкрепен Славчо Батинков.

„Младите хора напускат не само нашето градче, но и страната ни заради липса на работа и перспектива. Това трябва да се промени и ще е сред основните насоки на моята работа“, обеща новоизбраният председател пред учредителите на кварталната организация.
Към патриотичното семейство на НФСБ на 13 април се присъединиха и жителите на Разград. Специално за срещата с тях бяха дошли съпредседателят на партията на СКАТ Валери Симеонов и лидерът на НФСБ – Исперих Димитър Димитров.

Новосъздадената разградска структура на Националния фронт бе оглавена от Стефан Станчев, който изтъкна: „Населението в нашата община е смесено и вотът винаги е бил етнически. На избори мюсюлманите гласуват под строй за ДПС, а българите разпръскват своите гласове. Затова трябва да работим усилено, за да привлечем всички истински патриоти и да постигнем добри резултати на предстоящите избори за Европейски парламент“.

За секретар на организацията на НФСБ в Разград бе избрана Дацка Радкова.
Няколко часа по-късно НФСБ създаде местна партийна структура и в Омуртаг. На учредителното събрание в родния град на втория български космонавт Александър Александров присъстваха съпредседателят на родолюбивата формация Валери Симеонов и регионалният координатор за област Търговище Йордан Крачунов.

С пълно мнозинство за лидер на тукашните патриоти бе избран Петър Чечев, който е известен сред съгражданите си като организатор на протестите срещу съмнителните концесии на местната власт и водната криза, измъчваща града от десетки години. В работата ще му помага Йоанна Манолова, която стана секретар на патриотите от Омуртаг.
„Изключително съм доволен от интереса на местните хора към идеите и политиката на Националния фронт. Уверен съм, че ще постигнем повишение на доверието към НФСБ в региона и това ще бъде стъпка към целта на партията да има трима представители в Брюксел“, обобщи своите впечатления от срещите си в Лудогорието Валери Симеонов.


На учредителното събрание в Омуртаг патриотите намериха много нови съмишленици

В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки