НФСБ ще се бори срещу статуквото


НФСБ ще се бори срещу статуквото
На трибуната в Русе застанаха (от дясно наляво) Георги Манев, Слави Бинев, Валери Симеонов, Данчо Хаджиев и Тодор Койнов
18 Април 2014, Петък


„Влизаме в политиката с летящ старт, за да дадем, а не да вземаме“ – заяви в Русе съпредседателят на Националния фронт Валери Симеонов

Автор: Иван Ванев

Имаме амбициите да се противопоставим на всички партии на статуквото, които по един или друг повод са се овъргаляли във властта, като са я подкрепяли или упражнявали. Ние смятаме, че сме коренно противоположна формация. Обединение на патриоти, които поставят над всичко останало интересите на България – това заяви на 11 април в Русе съпредседателят на НФСБ и водач на листата за евровота Валери Симеонов.

„Ние смятаме, че сме автентични патриоти. Няма при нас залитания, няма болни амбиции да правим по няколко мандата, да бъдем министър-председатели и не е важно какви ще бъдем, а какво можем да дадем и да направим. Влизаме в политиката с летящ старт, за да дадем, а не да вземаме“, коментира още той, като добави, че партията си поставя за задача да спечели места за трима евродепутати на предстоящия вот. Обединените структури на патриотичния фронт около НФСБ проведоха миналия петък изнесено заседание в Гранд хотел „Рига“ в Русе.

Съпредседателите на НФСБ Валери Симеонов и Данчо Хаджиев, лидерът на СЕК Георги Манев, евродепутатът Слави Бинев и регионалният координатор на Националния фронт за Русенска област Тодор Койнов бяха сред официалните гости, които се запознаха с активистите и дейността на местните организации на различните партии, влизащи във фронта.

„Откриваме предизборната кампания в региона и започваме вече чисто организационните мероприятия. Предизборният щаб в Русе ще бъде ръководен от Тодор Койнов” – оповести Валери Симеонов.
Той подчерта, че единственият начин да се накарат българските управляващи да работят за интересите на България е чрез натиск от страна на европейските институции. „Затова изборите за ЕП са изключително важни. Трябва да се мобилизираме и да вкараме максимален брой евродепутати в следващия парламент, които да сигнализират Европа за проблемите в България” – поясни лидерът на партията на СКАТ.

Той обясни, че до момента единствено представителят на НФСБ Слави Бинев защитава на европейско ниво българите, като даде редица примери за патриотични каузи, които евродепутатът е довел до успешен край.
„В ЕП не трябва да се изпращат хора, които падат на колене пред евробюрократите, загърбвайки интересите на България. Не трябва да ни представляват и политици, които хвърлят кюфтета по самолетите и тапи по ресторантите, бият полицаи и стрелят по магистралите.

Трябва да изберем истински патриоти, които да защитават българския интерес чрез процедури и правила. В Европа има място за еврореалисти, а не за европростаци. НФСБ е част от евроскептиците, които се очаква да бъдат трета или втора сила в следващия парламент. Това е една огромна отговорност, защото критиката трябва да се подплати с реални действия” – допълни Слави Бинев, като отбеляза, че винаги има два очевидни и един интелигентен избор.


Залата в русенския хотел „Рига“, където НФСБ откри предизборната си кампания в региона, бе изпълнена до краен предел

В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки