Седмичен хороскоп


18 Април 2014, Петък


18 - 24 април 2014 г.


Овен Звездите ви предупреждават, че периодът е предназначен за въздържание и борба срещу земните страсти. Опитвайте се да се занимавате само с най-необходимите неща. Мъжете от знака не е изключено да съумеят да се справят с отдавна възникнал проблем, който са отлагали доста дълго време. Успешно разрешаване на важни въпроси, печалби от сделки и големи придобивки.

Телец Постарайте се да се концентрирате върху положителни мисли, не обръщайте прекалено внимание на случайно казаните думи. Благоприятен период за делова активност, пътувания, покупки и премерени рискове. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман. Мъжете от зодията са претрупани със служебни или домашни задължения.

Близнаци Периодът може да бъде изключително приятен, ако сте спокойни и уверени в себе си. В противен случай излишните емоции могат да ви донесат разочарование или да предизвикат недоразумения с околните. Потиснете егоизма и гордостта си. Само увереността в правилния избор и удовлетворението от самите себе си може да повиши вашата делова активност и работоспособността ви. Възможно е да получите приятно съобщение, което да доведе до интересно пътуване.

Рак Седмицата носи разнообразие и равновесие на силите. Не пропускайте случая да направите няколко добри контакта. Те може да ви бъдат от полза за бъдещата работа. Възстановете отношенията си с някои хора. Не е зле да помислите за укрепването на своята психика и физика. Противоречията и личната суета отнемат повече от времето ви. Проявете максимално хладнокръвие.

Лъв Звездите ви предупреждават да сте по-предпазливи във всяко едно отношение. Ако се готвите да пътувате или да карате сами, бъдете много внимателни. Вероятни са рискови ситуации. Вслушвайте се в чуждото мнение и собствената си интуиция. Някои съмнения в собствените ви постъпки са от полза. Време, изпълнено с позитивна енергия. Плановете ви се реализират. Не е изключен малък флирт.

Дева Възможно е седмицата да се окаже сложна за мнозина от вас. Невярна оценка на ситуацията или грешна представа за партньорите могат да ви докарат до сериозни загуби. В интимната сфера също ви очакват изненади. Не е изключено новите ви идеи за развитието на вашите хармонични отношения да бъдат отхвърлени, а несдържаните ви реакции да доведат до изясняваници. Звездите съветват мъжете от знака да избягват всячески физическите натоварвания и колективната работа.

Везни Периодът е подходящ за юристи, застрахователи и банкови служители. Но работата не е всичко, необходимо е да разтоварвате психиката си. Любителите на екстравагантни и оригинални решения постигат големи успехи. Те могат изцяло да покажат същността и индивидуалността си. Вашият богат вътрешен свят може да изисква нетрадиционна обстановка и обкръжение. Но звездите ви предупреждават, че чуждото влияние може да окаже негативно въздействие върху съдбата ви.

Скорпион По независещи от вас причини може да се наложи да промените някои от плановете си. Но не се притеснявайте, нещата скоро се оправят. Вие съумявате да преодолеете препятствията с цената на известни разходи. Активен период, благоприятен за деловите и активни личности. Може да се наложи да проявите милосърдие и подкрепа. 

Стрелец Необикновен в много отношения период, в който чуждо влияние или случайно стечение на обстоятелствата може да повлияят на вашите намерения. Целеустременост и съсредоточеност върху важните неща и главните цели ви помагат да се справите с всичко. Благоприятно е общуването в колектива, заниманията в група или активно обсъждане с единомишленици. Жените от знака може да се изявят в обществото с талант и способности. Възможно е кратковременно увлечение.

Козирог Мислете положително. Потиснете егоизма си. Самоконтролът ви помага да се справите с всичко. Не се опитвайте да прехвърляте своите задължения другиму. Благоприятна е реализацията на вашите таланти. Трябва да осмислите ценностите си и да преодолеете съмненията. Звездите ви съветват да приключите започнатата работа. Предстоят ви ангажименти, които да отнемат много сили и време.

Водолей Периодът е благоприятен да докажете способностите си. Постарайте се да вложите разум в отношенията с околните. Освен това звездите ви препоръчват да избягвате физическото натоварване. Мислете положително и избягвайте да показвате егоизма си. Стари обещания напомнят за себе си. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Избягвайте общуването с досадни и мнителни хора.

Риби Проявете търпение и тактичност с околните, за да избегнете безпричинни конфликти, породени от вашия характер. Така може да имате възможност да се измъкнете от отчуждението. Общувайки с любимия човек и близки хора, взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Мир и възстановяване на равновесието. Вас ви забелязват навсякъде, където се появите. Това повдига самочувствието ви.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки