Приключи регистрацията на партиите за евровота


Приключи регистрацията на партиите за евровота
11 Април 2014, Петък


Сред първите политически сили, регистрирали се за участие в изборите за Европейски парламент на 25 май, бе „Национален фронт за спасение на България“.

Автор: Десант

Родолюбците внесоха в Централната избирателна комисия нужните подписи за участие в евровота на 8 април. Те бяха над 8 хиляди - далеч повече от изискваните от Избирателния кодекс 2500.
Документите за регистрацията бяха внесени от съпредседателя на НФСБ Данчо Хаджиев и кандидатите за евродепутати - популярните лица на телевизия СКАТ Велизар Енчев и Силвия Трендафилова.

„Искам да благодаря на всички, които подкрепиха каузата на Националния фронт и дадоха своя подпис за регистрацията на партията. Аз съм уверен, че ще имаме успех на вота и НФСБ ще бъде гласът на българските патриоти в Европа“, заяви Данчо Хаджиев.
Силвия Трендафилова благодари на всички членове и симпатизанти, участвали в подписката, която бе събрана за рекордно кратко време: „Това показва, че обикновените българи не само че не са загубили вярата си в родолюбивите идеи, а напротив – те са убедени, че Националният фронт скоро ще бъде водещата политическа сила в страната, която ще изведе българския народ към просперитет и благоденствие.“

Велизар Енчев пък припомни, че популярността на идеите на партията на СКАТ нараства с всеки изминал ден: „Според последните социологически изследвания, НФСБ може да вкара най-малко двама свои представители в Европейския парламент, които да защитават достойно интересите на Родината.“


В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки