Седмичен хороскоп


11 Април 2014, Петък


11 - 17 април 2014 г.


Овен Периодът е благоприятен да се справите с лошите си навици и да се избавите от ненужни и обременяващи ви вещи. Новите ви идеи са толкова много, че ви е трудно да изберете на коя да се спрете. Макар и вниманието ви да е приковано от материалните проблеми, вие прекрасно разбирате, че материалната страна на живота не е всичко и че само с пари не може да решите всички проблеми, с които се сблъсквате. 

Телец Изключете всякаква агресия от поведението си. Вашият необикновен, проникновен и чувствен глас, очарованието и грацията ви привличат вниманието на представителите от другия пол. Възможно е начало на романтични отношения. Седмицата е подходяща за зареждане с положителна енергия и възстановяване на психическите и физически сили. 

Близнаци  Вашата търсеща същност може да насочи към нетрадиционно обкръжение или нови усещания. Приятелските ви отношения са пропити с духа на рицарството и романтиката. Но звездите ви предупреждават за опасност от случайни запознанства, които могат да окажат негативно въздействие върху целия ви живот. Макар и да сте изпълнени с енергия, някои ситуации могат да ви накарат да потърсите по-спокойно място, където да се отърсите от текущите проблеми.

Рак Очакват ви интересни познанства. Не е изключено някое от тях да прерасне в сериозна дружба. Хубаво е да бъдете по-общителни с колегите си. Това винаги има значение за служебното издигане. Може да промените социалния си статус или да получите по-добра длъжност. Бъдете внимателни с любимия човек, на когото разчитате винаги в кризисни ситуации. 

Лъв Звездите ви предупреждават да бъдете по-внимателни в контактите си. Избягвайте авантюрите и приключенията. Не бъдете агресивни. Съхранете щедростта си и вашето благородство. Вие упорито защитавате своите интереси, уверени сте в себе си и сте изпълнени със собственото си достойнство. Но много сили може да се наложи да загубите в изясняване на позициите си с вашите делови партньори или колеги.

Дева Избягвайте разговорите на висок тон, не се опитвайте да изяснявате отношенията с колегите си. Звездите ви предупреждават за неочаквани новини, които могат да представляват значително препятствие пред постигането на желанията ви. Следва да избягвате активни действия, неоправдан риск, съблазни и изкушения. Добре е да простите грешките на околните. Подарете нещо на любимия човек, изпълнете негова отдавнашна молба.

Везни Сложни жизнени обстоятелства могат да станат причина да промените мнението си по някои въпроси. Не губете инерция и продължавайте да изменяте към по-добро личния си живот. Звездите ви обещават скоро да се появи такава възможност. Преосмислете миналото и си извлечете поуки. Във вашия живот започва нов цикъл на развитие, насочен към коренно нови дейности и планове.

Скорпион Вашият девиз е: трудолюбие, добросъвестност и своевременни действия. Постарайте се да завършите започнатите ангажименти. При такъв подход успехът е гарантиран. Не забравяйте, че в името на работата и на вашия успех понякога се налага да правите компромиси. Вероятно е да ви споходи прозрение и нови идеи, които да привлекат съмишленици.

Стрелец Звездите ви взимат под покровителството си. Жизненият ви потенциал е на високо ниво, което гарантира успеха на вашите действия. Поддръжката на влиятелни хора през седмицата може да ви издигне по служебната стълбица и да увеличи финансовите ви приходи. Не е изключена печалба или подарък от близък човек. Вашите самолюбие, обидчивост и пренебрежение към мнението на околните могат да предизвикат разрив и конфронтация. Проявете сдържаност и внимание в приказките.

Козирог Обръщайте внимание на подробностите и предзнаменованията. Не очаквайте помощ, защото всичко зависи от вас. По време на служебно или делово пътуване може да завържете служебен роман, който да повлияе на усещането ви за света и да повиши вашата самооценка. Планирайте нещата си предварително. Не бъдете прекалено упорити и настъпателни, съобразявайте се и с чуждите мнения и интереси.

Водолей  Новите идеи и бързото решаване на проблемите ви удовлетворяват. Звездите ви предупреждават, че може да научите неща, които да повлияят на отношенията ви с околните. Налага се да проявите дипломация. Изменчивият ви вътрешен свят изисква нетрадиционно обкръжение. Пазете се от случайни запознанства. Чуждото влияние ви пречи.

Риби Нещата са във вашите ръце. В никакъв случай не правете необмислени постъпки и излишни разходи. Вероятна е среща със стари познати. Обърнете внимание на това, което научите от тях. Не подминавайте някои факти с лека ръка. Опитайте да се занимавате с различни задължения, без да се претоварвате излишно. В любовните отношения не бъдете прекалено взискателни и егоистични. Давайте повече, отколкото получавате.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки