Когато си смел, получаваш свобода


Когато си смел, получаваш свобода
10 Април 2014, Четвъртък


Само ако се прекрати участието на незаконната партия ДПС във властта, ще се предотврати и новото поробване на българския народ



Крим трябва да е пример за нас, българите. Населението на България трябва да спре да се страхува, да престане с безразличието си, да спре да се дели и да си припомни завета на Омуртаг и притчата със снопа пръчки.

Ние трябва да се противопоставим на страхливите действия на сегашното правителство и изявленията на президента ни, който с цялото си същество и поведение показва, че няма нищо общо с българския народ, а е изцяло в услуга на чужди интереси. Той например заяви, че случилото се в Крим трябва да се осъди, защото може да се случи и в България, визирайки т. нар. „български турци“.
Първо, г-н президент, кого плашите – българския народ ли? Второ, защо визирате точно българските мюсюлмани? Трето, забравихте ли, че Република България е едно цяло или не четете Конституцията?!

От историята е видно, че този, който посегне на териториалната цялост на България  и на българския народ, хубаво не е видял. Затова и президентът трябва да си подаде оставката, а заедно с него и сегашното правителство. За да дойдат хора, които ще защитават България, българския народ и неговите интереси.
Трудно е да си държавник и това не е за всеки. С действията и изказванията си президентът  и настоящото правителство тръгват отново по пътя на падението, поставяйки за кой ли път  България на страната на губещите. Затова и историята ще ги запомни като бездарни и безлични управници. Но бих ги посъветвал да не правят така, че да бъдат запомнени и като омразни продажници.

За оцеляването на България и българския народ незабавно трябва да се проведе референдум за единение на родината ни. На него с „да“ или „не“ да се отговори на въпроса: „Да бъде ли приет закон, че всички, които са родени и живеят в България, създали са семейства и имат бизнес, следва да се считат за български народ и да се наричат българи. Без значение на изповядваната от тях религия или самоопределение.
Всеки, който не желае да спазва традициите и законите в страната ни, трябва да бъде преследван най-сурово.

Независимо от неговата раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние. Само така ще се спре противопоставянето на един етнос на друг и насаждането на омраза на религиозна основа. Само такъв закон ще сложи край на домогванията на чужди сили към териториалната цялост на България.
Крим показа на света своята сила, а при нас това сториха хората в Неделино, които се опълчиха на фалшивата партия ДПС. Така те счупиха оковите на ислямската религия, която ги държи в подчинение и страх и унищожава човешкото в човека. Сега иде ред да се върнат в лоното на християнската религия, от чийто корен са отнети вече над шестотин години.

С тези наши братя и сестри непрекъснато се подиграват набедени мюсюлмански водачи. Използвайки религията, те държат българските мюсюлмани в страх и неведение, като ги правят по този начин послушковци,  за да гласуват за ДПС по време на избори.
Но хората в Неделино, а и на други места, вече осъзнават, че техните беди идват от същата тази противоконституционна етническа партия, която използва техния глас само за да се задържи във властта, така че нейните самозабравили се лидери да се облагодетелстват финансово и материално.

В същото време българските мюсюлмани са изоставени, унижени и заплашвани с ислямската религия. А щом една религия те заплашва, кара те да убиваш, да извършваш терористични актове в името на нейния бог, то тя трябва да бъде забранена.
Редом с хората от Неделино и всички български мюсюлмани от Родопите, както и от другите краища на България, трябва да застанат патриотични родолюбиви партии и организации, целият български народ. Както правят СКАТ и НФСБ.

Българските мюсюлмани също имат принос в борбите за освобождение от робско иго и защита на суверенитета на България. Те трябва да знаят, че винаги са били българи и няма да ги оставим да бъдат принесени в жертва от глутница хиени с бради и бурки.
Страната ни си има своята идентичност и не трябва да се допуска да бъде превърната в Саудитска Арабия поради каквито и да било религиозни причини.

Политици, управници, магистрати и други държавни служители и отговорни хора да не си заравят главата в пясъка, да не си отварят широко джобовете за измамни богатства и да не бягат от проблема, създаден и поддържан от ДПС. А чисто и просто да прекратят участието на тази незаконна партия във властта, като с това се предотврати и новото поробване на българския народ чрез ислямизиране.

И ако те не направят това, нищо чудно да се сбъднат пророчествата, че България ще загуби части от територията си, а българският етнос ще изчезне. Тогава ще е много, много късно всички политици от тъй наречения преход да бъдат изправени до стената за държавна измяна. Затова час по-скоро трябва да бъде приет и закон за отговорността на държавния служител.
Димитър Душков,
Белене


В категории: Горещи новини , Трибуна

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки