Патриотите учредиха шест нови структури


Патриотите учредиха шест нови структури
В Радомир съпредседателят на НФСБ Данчо Хаджиев изрази твърдата си убеденост, че резултатът на Патриотичния фронт ще бъде увеличен многократно спрямо предишните избори
04 Април 2014, Петък


НФСБ създаде партийни организации в Радомир, Долни чифлик, селата Синьо бърдо, Ковачевец и Подвис, както и нова градска секция в Габрово

Автор: Георги Ваташки

Много българи продължават да се обединяват под знамето на най-българската партия „Национален фронт за спасение на България“. А с изграждането на Патриотичния съюз под егидата на партията на СКАТ интересът към родолюбивата формация все повече се засилва. През изминалата седмица бяха учредени шест нови структури на родолюбците.
Първата от тях бе създадена на 28 март във врачанското село Синьо бърдо.

Десетки обикновени хора, милеещи за съдбата на България, се стекоха, за да подкрепят учредяването на новата организация. Във форума взе участие и регионалният координатор за Врачанска област Георги Ценов, пред когото будните жители на населеното място изразиха своята тревога от антибългарското управление на новата тройна коалиция.
Единодушно за лидер на местните родолюбци бе избран Иван Иванов.

„Убеден съм, че както бяха избавени шестимата моряци от кораба „Ина“ и граничарят Михаил Цонков, така и нашата родина ще бъде спасена от Националния фронт“, развълнувано сподели новоизбраният председател. В работата ще му помага Йото Йотов, който бе подкрепен за секретар на НФСБ в Синьо бърдо. Той подчерта, че първите стъпки на новата партийна организация ще бъдат насочени към привличането на нови съмишленици на патриотичната идея, особено от средите на младото поколение.

След избора на ръководство жителите на врачанското село се включиха в дискусия за проблемите на града. На първо място бе посочено, че циганската престъпност се увеличава с всеки изминал ден, но управляващите не взимат мерки за нейното ограничаване, защото разчитат на ромските гласове. Голяма болка на хората причинява и растящата безработица, която прогонва оттук младите семейства в търсене на по-добър живот.

„С всеки изминал ден заявленията за членство в НФСБ във Врачанско се увеличават. Това говори за убедеността на обикновените българи, че Националният фронт скоро ще бъде водещата политическа сила в страната, която ще изведе българския народ към просперитет и благоденствие“, обобщи след края на срещата регионалният координатор Георги Ценов.
Разрасна се и общинската организация на НФСБ в Габрово, където също на 28 март бе създадена поредната градска секция на патриотичната партия – този път в жилищния комплекс „Младост“. Гост на събранието бе регионалният координатор за Габровска област Илийчо Русинов.

Новата структура на НФСБ в Града на хумора бе оглавена от дамски екип. За председател бе избрана Мима Христова-Иванова, която заяви: „Само и единствено тази патриотична политическа сила стои зад хорските проблеми, нейната телевизия СКАТ ни показва онова, което ежедневно ни трови, и ни посочва какво искаме да постигнем.“
Секретар на организацията стана Валентина Добрева. „Грижата за хората най-точно характеризира същността на Националния фронт и най-вече вижда се, че в нея са честни и почтени хора“, отбеляза тя след избирането си.

Жителите на „Младост“ с тревога споделиха проблемите, които стоят пред техния квартал и Габрово. Инфраструктура на града е в лошо състояние, местните предприятия затварят едно след друго врати, вследствие на което безработицата в региона расте с всеки изминал ден, а обезлюдяването му става тревожно. Затова местните хора бяха единодушни, че на фона на протурската политика, прокарвана от правителството на БСП, ДПС и „Атака“, партията на СКАТ остава последната надежда за спасението на България.

„Радвам се, че в голям град като Габрово интересът към Националния фронт и неговите принципи е толкова голям. Това показва, че партията оправдава очакванията на хората и все по-уверено се превръща в политическа сила, която ще опази България“, обобщи своите впечатления от срещата регионалният координатор Илийчо Русинов.
На 29 март идеите и принципите на партията на СКАТ намериха привърженици и в град Радомир. Десетки обикновени хора, милеещи за съдбата на страната си, се стекоха в салона на местното читалище „Просвета“, за да подкрепят новата общинска структура на родолюбците. Специално за учредителното събрание бяха дошли съпредседателят на НФСБ Данчо Хаджиев и регионалният координатор за Пернишка област Венцислав Тоцев. .
За лидер на новата организация единодушно бе избран Живко Узунов. „Предстоят ни много усилия и срещи, за да събудим отново духа на Ботев и Левски в хората от Радомир и региона. Това е единственият начин, по който може да помогнем на Родината си да тръгне по един по-добър път“, подчерта новоизбраният председател.
В отстояването на патриотичната кауза ще му помага Стоил Сапунджиев, който сподели своето твърдо убеждение, че партията на СКАТ е единствената политическа сила, обединяваща честни и открити хора, за които националните интереси и добруването на българския народ са над всичко.

Сред основните задачи, които си поставя новото ръководство, е да не бъдат допуснати отново фалшификации на предстоящите избори за Европейски парламент, както и да се увеличи подкрепата за Патриотичния съюз около НФСБ в региона. „Радомирци са истински родолюбци, готови на всичко за Родината, и аз съм убеден, че ще подкрепят каузата на Националния фронт на вота през май, като резултатът от миналогодишните парламентарни избори ще бъде увеличен многократно“, заяви в края на форума съпредседателят на НФСБ Данчо Хаджиев.

Няколко часа по-късно същия ден към най-българската партия организирано се присъединиха и жителите на бургаското село Подвис. Десетки обикновени хора, милеещи за съдбата на България, се стекоха в читалище „Христо Ботев“, за да подкрепят новата структура на родолюбивата формация. Гости на форума бяха регионалният координатор за Бургаска област Ангел Божидаров и общинският съветник от НФСБ в морския град Гинка Дякова.

С пълно единодушие за председател бе подкрепена икономистката Галина Тодорова. „Никога в историята ни след турското робство България не е била в такава политическа и икономическа криза както сега, когато ни управляват БСП, ДПС и „Атака“. Мисля обаче всички в залата разбраха, че партията на СКАТ е различна политическа сила, чиято единствена цел е да спаси и възроди България“, подчерта тя.

В работата ще й помага издигнатият за секретар на организацията на партията на СКАТ в бургаското село Чанко Чанков, който определи като първа цел на местните патриоти набирането на нови членове и симпатизанти.  „На ръководството на новата структура в Подвис искам да пожелая да привлече още съмишленици на идеите на Националния фронт, защото те не са партийни, а са насочени към възраждането на България“, заяви в края на учредителното събрание Ангел Божидаров.

Изграждането на партийните ядра на НФСБ продължи с учредяването на организация на НФСБ в търговищкото село Ковачевец на 30 март. Десетки привърженици на идеята за възраждане на страната се събраха в залата на местния търговски дом.
За да чуе гласа на обикновените хора от селото, разположено на река Черни лом, на форума бе дошъл регионалният координатор за Търговищка област Йордан Крачунов. Лидер на местната структура стана Петър Петров, който заяви: „Поемам този пост с вярата и надеждата, че ще успеем да променим живота и управлението – не само в нашия град, но и в самата държава – към по-добро.“

Присъстващите изразиха тревогата си от случващото се в региона, който се обезлюдява прогресивно заради миграцията на младите хора, които бягат оттук поради липсата на професионална перспектива. Заради намаления брой на децата в Ковачевец е заплашено със закриване единственото училище там.
„След днешната среща се убедих, че желанието за социална справедливост е по-силно от всякога и затова жителите на селото вярват, че точно Националният фронт е силата, която може да защити интересите им и да им осигури достоен живот“, заяви в края на учредителното събрание Йордан Крачунов.

Идеите на Националния фронт намериха съмишленици и в град Долни чифлик. Десетки се стекоха на 30 март в залата на местната община, за да подкрепят създаването на общинска партийна организация на родолюбивата политическа формация.
Специални гости на учредителното събрание бе съпредседателят на НФСБ Валери Симеонов и регионалният координатор за Варненска област Валентин Николов.
Националният фронт е политическа сила, която се бори за запазване целостта на скъпата ни Родина и за съхраняването на българската нация. За нас интересите на България стоят над личните и партийните – това е, което различава коренно НФСБ от компрометираните и корумпирани политически сили на прехода“, обърна се към присъстващите Валери Симеонов.

С пълно мнозинство за председател на организацията на партията на СКАТ в Долни чифлик бяха избрана Стоянка Василева. „Аз и моите съграждани възлагаме надеждите си за бъдещето на НФСБ, защото това е единствената политическа формация, която честно и последователно разкрива недъзите на нашето общество и не се спира да изважда на светло корупционните схеми на управляващите“, сподели Василева. За секретар на местните родолюбци бе подкрепен Христо Пеев, който си постави за цел разширяването на влиянието на партията сред младите хора в региона.

След избора на ръководство присъстващите на събранието се включиха в дискусия за проблемите, вълнуващи жителите на градчето Те споделиха тревогата си, че въпреки идеалните условия за туризъм поради наличието на лековити минерални извори, тук такъв отдавна не се развива. Вина за това носи местната власт, която защитава партийни и лични интереси, но не и тези на обикновените хора.


В Долни чифлик гласуват за избиране ръководство на местната структура

В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки