Десант на НФСБ в Брюксел


Десант на НФСБ в Брюксел
Валери Симеонов, Джон Лоутън и Слави Бинев
04 Април 2014, Петък


Националният фронт се обяви против двойните стандарти на Европа

Автор: Десант

Съпредседателят на „Национален фронт за спасение на България и легендарният вокалист на „Юрая Хийп“ Джон Лоутън бяха на официално посещение в Европарламента на 3 април по покана на евродепутата Слави Бинев от патриотичната партия.
Програмата на официалните гости включваше участие в заседанието на групата „Европа на свободата и демокрацията” (ЕСД), откриване на пленарна сесия в Брюксел и пресконференция.

„Евроскептиците критикуваме Европа, защото милеем за нея и искаме да я подобрим,“ заяви Слави Бинев и представи официално Валери Симеонов като лидера на истинските патриоти и евроскептици в България.
Съпредседателят на партията на СКАТ запозна евродепутатите с направените манипулации по време на изминалите парламентарни избори, които оставиха НФСБ извън Народното събрание и изрази своите опасения за провеждането на честни избори в България.

„Националният фронт подкрепя членството на България в ЕС заради сериозните посегателства срещу демокрацията и непрекъснатата борба с корупцията. От друга страна, България е в непосредствена близост до Турция, заради което над страната ни тегне тежка заплаха да не се случи същото, което се случи с Крим и Украйна“, подчерта Симеонов.
Той допълни, че целта на НФСБ е да се борят за максимален брой места в Европарламента:

„Слави Бинев показва как трябва да работи един евродепутат, а именно да защитава родината си. Той извоюва освобождаването на моряците от кораба „Ина“ и непрестанно се бори за свободата на словото, пенсиите на българите, работещи в Гърция, и много други патриотични каузи”.

Специалният гост на събитието Джон Лоутън изрази открито подкрепата си към каузата на Националния фронт: „Искам да запозная хората, които не са били в България, какво всъщност представлява страната, защото тя не е само Черно море, Слънчев бряг и евтин алкохол.”
Той заяви, че е режисьор и водещ на серия от филми, посветени на страната ни, за да покаже другото лице на нашата страна. Роклегендата определи своята принадлежност към евроскептиците заради лицемерието на Европа и подари на евродепутатите последния си албум и видеокопие от своя филм.

Посещението на Валери Симеонов и Джон Лоутън се радваше на голям интерес от страна на евродепутати и медии, които не пропуснаха да зададат множество въпроси за ситуацията в България и целите на Патриотичния фронт около НФСБ на европейско ниво.
Съпредседателят на НФСБ и вокалистът на „Юрая Хийп“  бяха почетни гости и на откриването на пленарното заседание в Брюксел, което се проведе в обновената пленарна зала за първи път от две години.
По-късно на специална пресконференция на групата на ЕСД Бинев, Симеонов и Лоутън с голям интерес отговориха на многобройните въпроси, поставени от европейските медии към тях.

В началото на кампанията за евроизборите ръководството и активисти на Патриотичния съюз под егидата на „Национален фронт за спасение на България“ посетиха Брюксел, за да се запознаят отблизо с функциите и дейността на Европейския парламент.
На 1 април съпредседателят на партията на СКАТ Валентин Касабов, лидерът на „Национален идеал за единство“ Борис Ячев и председателите на предизборните щабове на Патриотичния съюз от цялата страна участваха в множество срещи с членове и ръководството на институцията.

Визитата бе по покана на най-активния роден евродепутат от НФСБ Слави Бинев, според когото, предстоящите избори са изключително важни за нашата страна.
„Не трябва да забравя факта, че европейско законодателство се решава именно в Брюксел. На изборите през май се очаква евроскептиците да са третата или дори втората сила в парламента, което носи нови отговорности. Вече не трябва просто да се посочват проблемите, да се критикува, трябва да се предложат адекватни решения”, подчерта Бинев.
След края на официалните срещи родолюбците присъстваха на представянето на новата книга на именития български писател Александър Урумов „Исус Христос - власт и политика”.

В своето слово авторът отбеляза голямото значение на християнството за съхраняването на нациите на Стария континент и европейската култура: „Често по СКАТ се цитира мисълта на великия български творец Николай Хайтов  „Изгубим ли България, изгубили сме всичко.“ Аз бих добавил само – ако изгубим християнството в Европа, ще загубим идентичността и ценностите на световната цивилизация, градени с векове на Стария континент.“

Творбата бе приета с голям интерес не само от представителите на Националния фронт, но и от присъстващите евродепутати и служители на Европарламента.
„Исус Христос е в центъра на най-голямата верска революция. Ние също сме пред такава радикална промяна и на Националния фронт се падна честта да я проведе в България”, категоричен бе Слави Бинев в края на събитието.


Родолюбците от НФСБ участваха в множество срещи с членове на ръководството на Европейския парламент Съпредседателят на НФСБ Валентин Касабов, секретарят на партията Мария Петрова и председателите на предизборните щабове на Патриотичния съюз присъстваха на представянето на новата книга на българския писател Александър Урумов - „Исус Христос власт и политика”

В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки