Седмичен хороскоп


04 Април 2014, Петък


4 - 10 април 2014 г.


Овен  Звездите ви съветват откровено и ясно да направите рязка граница между желанията и възможностите си. Не бързайте да си правите конкретни планове за бъдещето, защото те зависят до голяма степен от разширяването на собствения ви мироглед, духовното ви израстване и от хармонията на партньорските ви отношения. Желанието да се разкриете творчески и да обичате ви изпълва с енергия и творчески ентусиазъм.

Телец Периодът е благоприятен за делова активност и любовни приключения. Не е изключено да се наложи да вземете важно решение за личния си живот. Звездите ви съветват да прецените възможностите си и да не предявявате прекалени изисквания към другите. Желанието да бъдете обичани ви подтиква към търсене на любим човек.

Близнаци Седмицата може да ви изненада с неочаквани промени и поврат в съдбата ви. Бъдете внимателни при работата с делови документи. Съществува голяма вероятност от неочаквани ситуации и рискове, свързани с материални ценности. Не разказвайте много за намеренията и плановете си. Анализирайте ситуацията и действайте предпазливо. Работата е единственият ви шанс да придобиете увереност в собствените си сили. Възможни са различни недоразумения.

Рак Не се поддавайте на провокации на завистници и избягвайте изясняване на отношенията. Настройте се за активна седмица, през която ви очаква решаването на множество проблеми и непосредствени задачи. От друга страна някои хора искат да прекарват повече време с вас. Не загърбвайте проблемите на любимия човек заради вашите. Постарайте се да намерите време за всичко.

Лъв  Звездите ви съветват да прецените възможностите си обективно. Мнозина имат шанс да повишат квалификацията си в страната или чужбина. Публичните ви изяви, особено пред чуждестранни партньори, може да ви помогнат да повишите авторитета си и пред вас да се открият нови възможности. Вашата активност и ентусиазъм създават условия за укрепване на семейния комфорт.

Дева Вашето умение да прощавате и да бъдете дипломатични създават благоприятни условия за укрепване на служебния комфорт и подобряване на материалното ви състояние. В някои сложни ситуации ви е трудно да преценявате обективно положението си или отношението на околните. Не правете прибързани изводи, смирете гордостта си и се вслушайте в интуицията си. Пазете се, възможно е да се случи нещо, което сериозно да повлияе на плановете ви.

Везни Предпазливо оценявайте всяка една ситуация. Звездите ви препоръчват да бъдете сдържани в поведението си. Може да се почувствате по-щастливи, ако излезете от рамките на обичайното си всекидневие. Звездите ви съветват спокойно да получавате удоволствие от комплиментите на околните. Не се съмнявайте в тяхната искреност. Жените от знака имат нови контакти, в които може да блеснат с целия си ум и чар.

Скорпион Деловият ви и обществен живот е изпълнен с изненади. Това, което печелите, и разходите си е необходимо да следите внимателно. Не се включвайте в съмнителни сделки, защото измамените може да се окажете вие. Седмицата е изпълнена със суетня и занимания с дребни неща. Ако се чувствате самотни у вас, може да се зароди желание за повече контакти.

Стрелец Вашите повишени изисквания към околните може да нарушат хармонията на отношенията. Звездите ви съветват да бъдете по-толерантни и предвидливи за възможностите си. Те не са безгранични. Чужди надежди и очаквания могат да се окажат пречка пред плановете ви. Финансовото ви благополучие зависи от професионалната ви дейност и от успешното развитие на вашата кариера. Не е изключено ново запознанство или романтична среща с любим човек.

Козирог Звездите ви предвещават добри доходи в близко време. Ако проявите активност и не пропуснете шанса си, имате възможност да получите приход, който да използвате за инвестиции или екзотично пътешествие. Но в никакъв случай не допускайте авантюризъм с цел бързо забогатяване. Ангажиментите се трупат на главата ви. Налага се да въведете ред. От излишното затормозяване може да ви спаси само чувството ви за хумор.

Водолей Определете приоритетите си. Суета и необходимостта да участвате в много неща наведнъж стимулират вашата активност и предприемчивост. Може да се наложи да забравите за почивка. Практичният ви подход към живота ви помага да намерите надеждни партньори, които притежават ярка индивидуалност, инициативност и предприемчивост.

Риби  Смело се захващайте за всичко, което може да издигне вашия авторитет и да повиши материалните ви доходи. Може да постигнете лесно успех. Нещата, с които се захващате, няма да изискват прекалено усилие, за това няма да се чувствате отегчени. Деловите ангажименти изискват от вас максимална концентрация, дисциплина и организираност. Даже вкъщи трябва да въведете ред и да вземете нещата в свои ръце.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки