Националният фронт продължава да намира съмишленици в цяла България


Националният фронт продължава да  намира съмишленици в цяла България
Гости на учредяването на структурата на патриотите в столичния квартал „Васил Левски“ бяха съпредседателят на НФСБ Данчо Хаджиев и регионалният координатор Силвия Трендафилова
28 Март 2014, Петък


Патриотичната формация учреди свои партийни организации в Лъки, Садово, Симитли и още една нова градска секция в София

Автор: Десант

Много българи продължават да се обединяват под знамето на най-българската формация „Национален фронт за спасение на България“. Само през изминалата седмица бяха учредени четири нови структури на партията на СКАТ. Първата от тях стана факт в родопския град Лъки на 21 март, където десетки обикновени хора, милеещи за съдбата на България, се стекоха, за да застанат зад идеите на НФСБ.
Във форума взе участие регионалният координатор за Пловдивска област Димитър Димитров. Пред него жители на градчето изразиха своята тревога от антибългарското управление на новата тройна коалиция.

За председател на местните родолюбци единодушно бе подкрепен Илко Станчев, който отбеляза: „Хората от Лъки са много огорчени от властта, която напълно ги е забравила и изоставила. НФСБ е първата политическа сила, която се интересува от техните болки и проблеми“.
В работата ще му помага Илия Лицов, който стана секретар на структурата. Веднага след избирането си той сподели: „Хората от цялата страна искат да има най-сетне такава партия, която да защитава националните интереси и да се бори за социална справедливост. Аз вярвам, че това е Националният фронт”.

След избора на ръководство се разгоряха бурни дебати за целите и програмата на НФСБ. Според хората от Лъки, положението в България става все по-тежко и всички, които милеят за отечеството, трябва да се обединят и заедно да работят срещу олигархията и гибелната коалиция на БСП, ДПС и „Атака“.
Присъстващите изразиха тревога от случващото се в региона, който се обезлюдява с всеки изминал ден заради миграцията на младите хора, които бягат оттук поради липсата на работни места. От петхилядното население през 1989 г. днес в цялата община Лъки са останали да живеят около две хиляди.

„Тукашните хора са будни и силно се вълнуват от местните и националните проблеми, но проявяват интерес и към изборите за Европейски парламент. Те обещаха да работят за достойно представяне на Националния фронт на вота“, обобщи своите впечатления от форума регионалният координатор Димитър Димитров.
На 22 март най-българската партия учреди своя общинска организация и в китното тракийско градче Садово известно с това, че него е измеренай-високата температура на въздуха през 1916 г . Десетки патриоти се събраха в салона местното читалище „Христо Смирненски“, за да подкрепят създаването на новата организация на политическата формация.

За да се запознаят с проблемите на хората от Садово и региона, специално за срещата бяха дошли съпредседателите на Националния фронт Валери Симеонов и Валентин Касабов. Те отговориха и на въпросите на присъстващите за подготовката на Патриотичния съюз под егидата на НФСБ за предстоящите евроизбори.
Млад екип оглави новата структура на родолюбците. С пълно мнозинство за неин лидер бе избрана Наталия Черепова.

„Младите хора напускат не само Садово, но и страната ни заради липса на работа и перспектива. Това трябва да се промени и ще е сред основните насоки на моята работа“, обеща тя пред учредителите на общинската организация. В работата ще й помага Симеон Борилов, който пък ще бъде секретар на тукашната структура.
По време на събранието жителите на градчето обсъдиха алтернативите за управлението на България и предстоящите избори за Европейски парламент. Те се обединиха около мнението, че само патриотична партия като НФСБ ще може да защити достойно интересите на страната и българския народ.

„Доволен съм от високия патриотичен дух на хората, които бяха на учредителното събрание. В Садово живеят истински родолюбци, които са наясно, че без общи усилия няма да успеем да спасим България от ръцете на олигархията и обслужаващите я партии на статуквото“, подчерта Валери Симеонов.
Разрасна се и общинската организация на НФСБ в София, където на 22 март бе създадена пета столична градска секция на патриотите – този път в квартал „Васил Левски“.

Специални гости на форума бяха съпредседателят на НФСБ Данчо Хаджиев и регионалният координатор за София-град Силвия Трендафилова.
„Ще бъдем безкомпромисни, ако са засегнати интересите както на страната, така и на обикновените хора. Националният фронт винаги ще има категорична позиция, когато управляващите или партиите на статуквото открито нарушават законите с идеята да се обогатят за сметка на данъкоплатците или на гърба на държавата“, обърна се към присъстващите Хаджиев.

Опитен и амбициозен екип бе избран начело на градската структура. С пълно единодушие за председател бе подкрепен младият одитор Антон Цветанов.
„Гордея се, че съм българин и държа нашите традиции и култура да бъдат съхранени за идните поколения. Убеден съм, че Националният фронт е единствената партия, за която основни ценности са бъдещето на младите хора и възпитаването им в любов и всеотдайност към родината“, сподели новоизбраният председател.

В работата ще му помагат Станислав Нинов, който стана секретар на патриотите в квартала, а Мирослава Цветанова бе избрана за член на ръководството. Двамата обещаха да работят за привличането на младото поколение към идеите и целите на партията на СКАТ.

„С всеки изминал ден заявленията за членство в НФСБ в София се увеличават. Това показва, че обикновените българи не само че не са загубили вярата си в родолюбивите идеи, а напротив – те са убедени, че Националният фронт скоро ще бъде водещата политическа сила в страната, която ще изведе българския народ към просперитет и благоденствие“, отбеляза на финала на срещата регионалният координатор Силвия Трендафилова.

На 23 март под знамената на Националния фронт се присъединиха и жителите на Симитли. Десетки негови привърженици от миньорския град на река Струма се събраха, за да поставят началото на новата структура на родолюбците.
Лидер на местната структура стана Венцислав Методиев, който заяви: „Поемам този пост с вярата и надеждата, че ще успеем да променим живота и управлението – не само в нашия град, но и в самата държава – към по-добро. Първата ни цел е да се представим достойно на предстоящите евроизбори и да повишим резултата на НФСБ от парламентарния вот през 2013 г.“

Към новата структура на партията на СКАТ се присъединиха и членовете на местната организация на „Национален идел за единство“, като с това продължава процесът на обединение на двете родолюбиви формации.
Десант


Млад екип оглави новосъздадената организация на НФСБ в Садово начело с Наталия Черепова (в ляво)

В категории: Политика , Горещи новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
ДЕЗИНФЕКЦИЯ
29.03.2014 09:40:12
0
0
ВИЕ ОТ СКАТА КАТО КАКВИ СЕ ЯВЯВАТЕ?
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки