Седмичен хороскоп


28 Март 2014, Петък


28 март - 3 април 2014 г.


Овен Решителността и дързостта са ви от полза при преодоляването на проблемите. Те изискват нестандартни решения, за да постигнете успех. Така всяко начинание е щастливо. В дейността си се доверете на интуицията. Не се надявайте на чужда помощ. Вие сте прекалено активни, за да ви бъде нужна тя. Може да се появи възможност да осъзнаете своята значимост, неповторимост, да се утвърдите и да изпитате своите сили.

Телец Звездите ви препоръчват да не взимате кардинални решения. Всяко ваше действие може да се обърне срещу вас. Следете внимателно обкръжението си. Някой се опитва да ви постави капан. Отложете някои ангажименти, защото усилията ви могат да се окажат напразни. Вероятно няма да бъдете достатъчно обективни към околните. 

Близнаци  Вашата предвидливост и обмислени действия могат да ви обезпечат успеха в близко време. Отделете повече внимание на любимия човек, защото неговата ревност го разделя от вас и създава неразбиране. Вие може да се почувствате щастливи, ако не излезете от обичайните си занимания за работната седмица. Научете се да се радвате на малките неща. Жените от зодията не бива да се съмняват в искреността на партньорите си. Тяхната привлекателност предизвиква комплименти.

Рак Използвайте всяка възможност да проявите своята активност, която може да ви издигне в кариерата. Внимавайте в отношенията си с околните. Сдържайте своите емоции. Може и да ви се наложи да отстоявате себе си в неочаквани ситуации и да гледате проблемите в очите. Не губете присъствие на духа и се старайте да сдържате емоциите си. Това е вашият коз.

Лъв Звездите ви предупреждават, че постигате всичко с изключително много усилия. Единствено нестандартните решения и бързината на вашата реакция може да ви помогнат да защитите позициите си. В личен план може да ви вълнува ревност и разочарование от партньора. Обаче не насилвайте нещата, защото те могат да се обърнат срещу вас. Усилва се влиянието ви над околните.

Дева Жизненият ви потенциал е на високо ниво. Нараства интуицията ви. Постоянното търсене на удоволствия и желанието за наслада от живота могат да станат непреодолими и силно да ви пречат на работата. Възможно е да се наложи решаването на личен проблем. Най-добре е да го решите в по-приятна обстановка. Ако сте искрени и преодолеете гордостта си, всичко може да се реши благополучно. Съдбата проверява вашата целеустременост и вяра в житейските принципи. Трябва да бъдете упорити.

Везни Периодът е благоприятен за постигане на намерения както в службата, така и свързани с лични планове. Отговори на много въпроси може да получите общувайки и сътрудничейки си с други хора. Много е важно да се показвате в обществото и да знаете мнението на другите за вас и вашата дейност. Стремежът ви да се отделите от колектива или да вземете инициативата в свои ръце може да предизвика голяма съпротива.

Скорпион Научете се правилно да разпределяте и насочвате своята енергия. В общуването си с колеги и делови партньори бъдете внимателни в критичните си забележки, за да не обидите някого. Опитайте да сдържате негативните си емоции. Не пренебрегвайте дружбата с по-възрастни от вас хора. Опитът, който могат да ви предадат, може да се окаже доста ценен за вас.

Стрелец Звездите ви препоръчват въздържание, противопоставяне на съблазните и ограничени контакти. Не е желателно да давате пари на заем или да се занимавате с финансови дела. Импулсивното поведение и необмислените постъпки могат значително да попречат на плановете ви. Бъдете сдържани и се вгледайте в себе си. Лъжливо известие, невярна оценка или неизпълнимо обещание могат да доведат до усложнения в работата или личния живот.

Козирог Звездите ви предвещават късмет. Можете смело да прилагате рисковани ходове, да планирате това, за което сте се страхували досега. Пътуванията, новите впечатления и общуването с интересни хора ви изпълват с ентусиазъм и ви стимулират за личностна изява. Не приемайте кардинални решения, защото всяка ваша постъпка може да се обърне срещу вас. Възможни са недоразумения с някои хора, които да ви накарат да направите труден избор.

Водолей Седмица, предназначена за проверка на плановете и намеренията ви. Съдбата поставя на изпитание твърдостта ви и умението да правите компромиси. Не предприемайте важни ходове. Всяко действие може да се обърне против вас, ако не е добре обмислено. Жените от знака са отрупани с комплименти.

Риби Опитайте се да разделите проблемите. Погледнете по-практично на нещата и защитавайте своите интереси. Ако сте по-чувствителни като натура, това може да ви накара да се почувствате неудовлетворени. За да се откъснете от терзаещи ви мисли, споделете проблемите си с приятели или близки хора. Те могат да ви помогнат и да повишат самочувствието ви. Разговорите с приятни хора на чашка кафе са чудесен антидепресант.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки