Националният фронт учреди четири нови структури


Националният фронт учреди четири нови структури
Председател на общинската структура на НФСБ в Исперих стана Димитър Димитров, а за секретар бе избрана Емилия Николова
21 Март 2014, Петък


Родолюбците създадоха партийни организации в градовете Генерал Тошево и Исперих, в шуменското село Мътница, както и нова градска секция в Габрово

Автор: Георги Ваташки

Близо три години след учредяването си „Национален фронт за спасение на България“ вече има свои структури в цяла България. А с изграждането на обединен патриотичен съюз под егидата на партията на СКАТ интересът към патриотичната формация все повече се засилва.

През изминалата седмица към нейната кауза се присъединиха и жителите на още четири селища, в които бяха учредени структури на родолюбците. Първата от тях бе създадена на 13 март в красивия добруджански град Генерал Тошево.
На учредяването на новата организация присъства и регионалният координатор за Варненска и Добричка област Валентин Николов. Хората от този край споделиха с него, че на фона на политиката на загърбване на националните ни интереси, прокарвана от новата тройна коалиция, партията на родолюбците наистина е последната надежда за спасението на България.

За председател на местните родолюбци единодушно бе подкрепена Коянка Златева, която сподели: „Гордея се, че съм българка и държа нашите традиции и култура да бъдат съхранени за идните поколения“.
За секретар на тукашните патриоти пък бе избрана Недялка Георгиева. Тя заяви своята решимост да отстоява и утвърждава българщината, отбелязвайки че си дава ясна сметка каква тежка битка предстои с новата тройна коалиция и олигархията.

„Обикновените българи в Генерал Тошево и цялата страна дълго време бяха лъгани от властта и вече не се доверяват лесно на каквито и да е партии. Все повече стават хората, които са дълбоко убедени, че Националният фронт е една различна политическа сила, чиято единствена цел е да спаси и възроди България“, отбеляза в края на срещата регионалният координатор Валентин Николов. Той добави, че в следващите дни ще бъде открит и партиен общински клуб на НФСБ в добруджанския град.

Разрасна се и общинската организация на партията на СКАТ в Габрово, където в същия ден – 13 март, бе създадена трета градска секция на родолюбците. Партийното ядро, което обхваща хората от квартал „Младост1“, се събра в салона на тукашния Културен дом. Гост на форума в града на хумора бе регионалният координатор за Габровска област Илийчо Русинов. Според присъстващите на събранието, слабото управление на държавата през последните 24 години е довело региона до сериозна демографска и икономическа криза и този процес трябва да бъде спрян, преди да е станало късно. За това те ще разчитат именно на партията на СКАТ, която единствена отстоява българщината и патриотизма.

Ръководството на структурата в „Младост 1“ бе поверено изцяло на дамски екип.  Организацията бе оглавена от Мария Николова, която подчерта: „Смятам, че основаването на трета градска структура на Националния фронт в Габрово е голяма стъпка напред. Хората дълго време бяха лъгани, че ще се вземат важни мерки за бъдещето им. Но сега те имат истинска надежда, че това може да се случи“. Секретар на тази структура стана Любка Цонкова, която обеща да работи за привличането на младите хора към каузата за спасението и възраждането на Отечеството.

Като своя основна задача в близките месеци новоизбраното ръководство си поставя подготовката за предстоящите евроизбори през май, като целта е да бъде повишен резултатът на Националния фронт от миналогодишния парламентарен вот, когато в Генерал Тошево родолюбците получиха 6 процента от гласовете на местните избиратели.
Идеите на НФСБ намериха съмишленици и в шуменското село Мътница. На 14 март там бе създадена местна партийна секция на родолюбивата формация. Специален гост на учредителното събрание бе регионалният координатор за Шуменска област Велчо Василев.
С пълно мнозинство за лидер на местната структура на НФСБ бе избрана младата студентка по история Димитричка Димитрова, която подчерта: „Не искам младите хора да напускат родината си заради липса на работа и перспектива.

Това трябва да се промени и да е сред най-важните ни цели“. В нейната отговорна работа ще й помага Кинка Иванова, която пък стана секретар на родолюбците.
В края на срещата регионалният координатор Велчо Василев обобщи впечатленията си от събранието, като изтъкна: „След днешната среща се убедих, че желанието за социална справедливост е по-силно от всякога и затова местните хора вярват, че точно Националният фронт е силата, която може да защити техните интереси и може да им осигури достоен живот“.

Най-българската партия учреди своя общинска организация и в Исперих. Над сто жители на града се стекоха на 15 март в местното читалище „Просвета“, за да поставят нейното начало. На форума присъства регионалният координатор за област Търговище Йордан Крачунов, с когото местните хора споделиха тревогата си от силното влияние на антиконституционната партия ДПС в региона. По думите им активистите на протурската формация по всякакъв  начин всяват страх сред християните в Исперих, заплашвайки едновременно с това и мюсюлманите, които не ги подкрепят. Присъстващи отбелязаха като контрапункт на тази ситуация, че единствената им надежда е партията на СКАТ, която не разделя, а обединява обикновените трудови хора.

С пълно единодушие за лидер на новата структура на родолюбивата формация бе избран Димитър Димитров, а секретар стана Емилия Николова.
„Партиите, които бяха в управлението през последните 24 години, не само че не ограничиха влиянието на ДПС, а напротив – влизаха в съюз с антиконституционното движение, за да запазят властта си на всяка цена. НФСБ е единствената политическа сила, която може да помогне на българите в така наречените смесени райони, като община Исперих, слагайки спирачка пред властването на етническата формация“, категоричен бе Димитър Димитров.


НФСБ намери много нови съмишленици и в шуменското село Мътница, където на 14 март  бе създадена местна секция на родолюбивата формация

В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки