Седмичен хороскоп


21 Март 2014, Петък


21 - 27 март 2014 г.


Овен Периодът е предназначен за активен живот и пробуждане на вътрешната енергия. Това може да възроди духовните ви сили. Може да се случи така, че да ви очаква увлекателна среща, която да се запомни за дълго време и да ви донесе много положителни емоции и радост. Не бива да се безпокоите от нищо в интимен план, защото планетите са на ваша страна. Всички романтични авантюри завършват благополучно.

Телец Бъдете внимателни, защото поради вашата невъздържаност може да произлезе скандал. Периодът е свързан с любовта, хармонията, изобилието и богатството. Стремежът ви да бъдете сдържани пред опасностите в значителна степен може да намали нежността ви. Любовта може да бъде ярка и изпълнена със съблазни и надежди. Интуицията ви е на високо ниво.

Близнаци Мнението и действията на околните могат да навредят на социалното и материалното ви положение. Това е период, през който може да осъзнаете какво ви е необходимо, за да бъдете щастливи и да се трудите плодотворно. Може да станете по-активни в очакванията си да получите някаква материална награда. Бъдете пределно внимателни с партньорите си. Вероятно е да ви се наложи да бъдете по-предвидливи и да не приемате прибързани решения.

Рак Звездите ви предричат изясняване в личния живот, породено от ревност и недоброжелателно отношение от страна на най-близките ви. Постарайте се да бъдете критични към себе си и да не изисквате прекалено много от околните. Не се натоварвайте и следете за добрата си форма. Разчитайте на партньора си. Може да получите подкрепа и от близки хора.

Лъв Контролирайте своите емоции, защото съществува вероятност от скандали. Внимавайте какво говорите, за да не обидите някого. Не отказвайте на молби. Предстои ви една сериозна седмица, свързана с творческо търсене и разкриване на житейски истини. Усилва се дарбата ви да предвиждате и вашата интуиция. Но е необходимо да бъдете сдържани, за да достигнете положителни резултати.

Дева Всичко, с което се захванете, ви носи успех. Дори от най-трудните ситуации успявате да извлечете полза. Борбата със самите себе си е основната тенденция. Желателно е да поправите недостатъците в имиджа си и да решите проблемите от личен характер. Жените от знака трябва да очакват приятно познанство, което може да стане начало на любовен роман. Но стремежът ви да доминирате може да изиграе лоша шега. Мъжете от знака трябва да подтиснат излишната си недоверчивост и упорство.

Везни Настанало е подходящо време за сътрудничество. Това може да ви донесе голяма полза и вие да имате успех в различни сфери. Но е необходимо да внимавате, защото са възможни недобросъвестни и агресивни постъпки към вас от страна на завистници и недоброжелатели. Ако се поддадете на чуждо влияние, може да затрудните действията си. Може да се наложи да изплащате дългове, натрупани от съдбата ви.

Скорпион Засилват се честолюбивите ви стремежи, но заедно с тях нараства и бурната реакция, препятстваща вашите желания. До голяма степен може да очаквате непредвидени изненади. Пробвайте да материализирате и най-смелата си мечта. Но все пак от полза е да гледате трезво на нещата. Постарайте се да не губите връзка с реалността.

Стрелец Вашето нетрадиционно поведение може да бъде изтълкувано противоречиво. Околните може да се дразнят от вашата мнителност и придирчивост. Възможно е да се почувствате емоционално напрегнати. Вероятни са и семейни разногласия. Не си позволявайте мнителност и ревност. Творческият ви потенциал гарантира успехи в личен план. Опитайте да завършите започнати по-рано неща. Не се опитвайте да налагате своето мнение със сила.

Козирог Периодът е добър за партньорства, активен творчески труд и развлечения. Ако сте планирали някакво пътуване – не отлагайте. Здравият смисъл и практичният поглед върху нещата ви помагат да решите много задачи. Всяко начинание, замислено сега, може да донесе добър резултат. Но не си заслужава да рискувате прекалено. Бъдете внимателни, защото животът ви започва нов кръг по спиралата на вашето развитие.

Водолей Засилва се интуицията ви, но е необходимо до бъдете сдържани, за да постигнете необходимите резултати. Бъдете внимателни с околните, не засягайте самолюбието им, за да не предизвикате завистта им. Новите ви идеи и перспективи може да намерят въплъщение. Обаянието ви расте, което ви помага да преодолеете по-леко препятствията.

Риби Периодът е благоприятен за активност и растеж в кариерата. Излишната нервност, капризите ви и честата смяна на настроението могат да станат причина да усложните отношенията си с партньорите и околните. Завързвате познанства доста внимателно, но те няма да прераснат в дълготрайни отношения. Всяко начинание ви носи доходи. Но не бива да се доверявате прекалено на съдбата. Възможно е да се наложи да решавате бързо стари проблеми.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки