НФСБ ще е гласът на истинските патриоти в Европа


НФСБ ще е гласът на  истинските патриоти в Европа
Валери Симеонов, Слави Бинев и Яцек Влосович (от дясно наляво) на трибуната на форума във Варна
07 Март 2014, Петък


Националният фронт откри предизборната си кампания за предстоящия евровот във Варна. Специален гост на събитието бе полският евродепутат Яцек Влосович

Автор: Десант

С новина за поредната спечелена битка на НФСБ – освобождаването на българския моряк Недялко Петров, Валери Симеонов откри 6-ото изнесено заседание на Националния фронт, състояло се на 28 февруари във Варна. Дългата битка на патриотите, като резултат от поредица от действия на европейско равнище, предприети от евродепутата Слави Бинев по инициатива на партията на СКАТ, бе дадена като пример за ефективна дейност в ЕП.

Евродепутатът получи и благодарствена грамота за приноса си към освобождаването на помощник-капитана на задържания в Гърция кораб „Ина“.
„Европейските избори са важни за държавата ни. България няма нужда от хора, които казват „да” на всичко в името на постове и облаги от високо платени служби.

В патриотичното обединение около НФСБ влизат личности, които са в политиката, за да дадат, а не да вземат” – заяви Валери Симеонов и обясни, че представителите на България в ЕП трябва да поставят интересите на България пред партийните. Като основна цел пред тях съпредседателят на НФСБ очерта защитата на интересите на българските производители, което реално ще спаси българската икономика от колапса, в който е изпаднала, като даде за пример неравностойното положение на нашите земеделци, чиито субсидии са в пъти по-ниски от тези в южната ни съседка.

Специален гост на заседанието бе полският евродепутат от групата „Европа на свободата и демокрацията“ (ЕСД) в ЕП Яцек Влосович, който отбеляза: „Искаме да сме в Европа, но трябва да помним, че страните ни са нашите домове. Като патриоти, които мислят за благото на народа си, ние най-добре знаем от какво се нуждаят държавите ни”. Той допълни, че като представител на най-голямата евроскептична фракция в ЕП е против тромавата бюрокрация на Европа. Полският евродепутат пожела на колегите си от НФСБ успешно представяне на вота през май, като изрази вярата си, че в следващия ЕП гласът на българските патриоти ще дава тон на много положителни промени.

В допълнение към думите му Валери Симеонов изтъкна, че колкото по-голямо е представителството на българските патриоти в Европейския парламент, толкова по-добре ще бъдат защитени интересите на България. Според него хората и до днес не знаят много от имената на досегашните ни евродепутати, донесли само икономическа вреди на страната  ни, като закриването на част от блоковете на АЕЦ „Козлодуй“ и фалита на редица родни производители заради неравните условия, при които са били поставени.

На събитието присъстваха още съпредседателят на НФСБ Валентин Касабов, регионалният координатор за областите Варна и Добрич Валентин Николов, председателят на „Национален идеал за единство“ Борис Ячев, председателят на „Средна европейска класа“ Георги Манев, ръководителят на сдружение „Целокупна България“ проф. Григор Велев, активисти на политическите сили от родолюбивото обединение и стотици патриоти от региона.

В същия ден НФСБ направи и традиционната организационна среща между ръководствата на структурите на партиите с цел обединение на местните структури на НФСБ, ГОРД, НИЕ, СЕК и „Целокупна България”от област Варна. С решение на Политическия съвет на съюза за председател на предизборния щаб в града беше избран Димитър Каргов.
След края на форума Слави Бинев и Яцек Влосович поднесоха цветя и венци пред  мемориала на полския крал Владислав Варненчик и неговите воини, загинали в Битката на  народите срещу Османската империя, състояла се край морския град през 1444 г.


В категории: Политика , Горещи новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
zad kulisite na kapitana pe
07.03.2014 17:11:09
0
0
balgarskite patrioti e dobre da imat prijateli v drugi patriotishni organisazii i partii po zjal svjat kakto pravi proletarskia internazionalisam i da se sasdade meshdunarodna organisazia na patriotishnia internazionalisam .
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки