Да дадем отпор на глобализацията и ислямизацията


Да дадем отпор на глобализацията и ислямизацията
06 Март 2014, Четвъртък


Когато бях млад и зелен, бягах от простотията, завистта, глупостта и егоизма на хората като четях книги. Сега вече обаче не чета.



Може би защото всички тези уж много различни книги, които заливат пазара днес, въпреки различните си автори и различните случки, които се разказват в тях, са написани еднакво. Както еднакви са и филмите, особено тези, които дават по телевизията.
Но така е в епохата на глобализацията. Освен всичко останало, тя води до ликвидиране на националната идентичност – чрез забрани и измислени общи правила. Покрай това се ликвидира и личната идентичност на всеки отделен човек.

А всички знаем поговорката, че общото – кучета го яли. Затова и трябва да не се допуска да бъде завършен проектът, наречен „глобализация“. Нейното начало е създаването на Европейския съюз, който по своята същност е една голяма „пирамида“, повече ограбваща,  отколкото даваща и повече забраняваща, отколкото допускаща – като това в една страна да се честват присъщите й от дълбока древност обичаи, да се яде едно или друго и т. н.

У нас например педофилията се осъжда, докато в Европейския парламент се опитват да прокарат закон за узаконяването й. Това ли са ценностите на тази общност?! Към това ли се стреми глобализацията?!
Страшна е и ислямизацията, която пълзи по света – по-страшна от увеличението на населението на Земята или пък от намаляващото население на България. И докато в тези случаи чрез закони може да се контролира прирастта на хората или да се стимулира раждаемостта у нас, то глобализацията и религиозните амбиции са опустошителни и крайни.

Повсеместно ставаме свидетели как се режат глави на невинни хора само защото не искат да приемат исляма. Мюсюлмани посягат дори на себеподобните си само защото не са техни поддръжници. Те фанатично вярват, че са богоизбрани, че именно те са правоверните, а всички останали са неверници.
Всъщност с всичко това само доказват, че отхвърлят общоприетите постулати, че вярата е право на избор. А използването на религията за целите на тероризма, за завладяване на чужди територии и за убийства на хора показва, че мозъците на мюсюлманските водачи са напълно промити.

Не по-различно е и в нашата страна. Тук се стигна дори дотам с подкрепата на ДПС да се строят паметници на терористи мюсюлмани и с тези позорни мемориални знаци се величаят постъпките на убийци на невинни деца, жени и български граждани (нека си припомним как бе вдигната т. нар. „Кървава чешма“ край Трънак в памет на извършителите на атентата край гара Буново във вагона за майки с деца на влака София-Бургас през март 1985 г., б. р.).

Подобни инициативи целят да насаждат страх, както и да разпалват религиозна омраза. Но очевидно това не се осъзнава от нашите политици, които уста в уста се целуват с ДПС и БСП и се лутат с неадекватните си решения от избори до избори...
Когато бях млад и зелен, бягах от простотията, завистта, глупостта и егоизма на хората като четях книги. Сега няма къде да избягам. Сега трябва да се изправя срещу всичко, от което съм бягал някога. Защото гърбът вече ми е опрян в стената.

Не чакайте това да се случи и с вас. Огледайте се – наоколо е разруха. Ослушайте се – гърмят протести. Но управниците ни са слепи и глухи. Затова трябва да направим демократичния избор и да дадем гласа си за патриотични партии – каквато е НФСБ, партии, които защитават българския народ и България. А не глобализацията и не ислямизацията!

Димитър Душков,
Белене


В категории: Горещи новини , Трибуна

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
обичам България
07.03.2014 11:12:14
0
0
Как е възможно да давате тъпи съвет за съюз със стари вече доказани изедници като герб???![puke].Такъв съвет може да даде някой който е или невежа или подкупен.Герб какви патриотични идиали защити през миналия си мандат и с какво се отличи от времето на 3-ната коалиция!?Всичко що е в парламента е вмирисано.[devil]Разчита на невежеството и продажноста на нещастния народ та да си веят барака и пълнят джоба.Нов парламент с нови партии и то с превес на национализма който само е в състояние да сглоби вече разнебитената ни българска националност!Между другото да ви призная братя и сестри българи аз съм от тъй наречените малцинства.Не бих живяла по собствено желание нийде другаде освен в този разбичкан от турция и ЕС РАЙ наречен България!Съюз между националистическите сили би пропукал стената от микроби !
1
симпатзант.
06.03.2014 13:57:13
0
0
С ТОЗИИЗБОРЕН ЗАКОН НФСБ ДАЖЕ И ДА ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА ЩЕ САМОТНА ПТИЦА.ТРЯБВА ДА СЕ СЪЮЗИ С ГЕРБ И РБ ЗА ДА ОТСТРАНЯТ БСП ,ДПС И АТАКА ОТ ВЛАСТТА.ИНАЧЕ ТЕ ПАК ЩЕ СА НА ВЛАСТ,ЗАЩОТО СА БОГАТИ И МОГА ДА ПОДКУПВАТ ОГЛАДНЕЛИЯ ЧОВЕК
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки