Те го казаха


01 Март 2014, Събота


„Службите за сигурност имат агенти сред депутатите в 42-то Народно събрание и стоят в основата на брокерството на народни представители,


поне трима са били накарани да напуснат. Една част от напусналите години наред служат на спецслужбите, друга част са зависими от тях, на трета част им се предлагат директно пари, за да напуснат парламентарните групи и да станат дементни - да забравят откъде са тръгнали и с коя партия са влезли в Народното събрание”
лидерът на „Ред, законност и справедливост” Яне Янев

„Етническото напрежение не е само мит, а опасна реалност". В парламента „Атака", ГЕРБ и БСП се надпреварват кой има по-големи заслуги да се ограничат тези права. Те образуваха едно парадоксално антиевропейско мнозинство. Водим кампанията на български и само когато се налага казваме нещо на майчиния си език и това в България се наказва"
Лютви Местан лъже най-безогледно. Никога никой не е наказван за това

„Той не може да си направи една смяна и да си назначи един човек в управлението, без да го съгласува с БСП и ДПС. Няма по-голяма лъжа и лицемерие от това да си политически лидер на една партия, тази партия да управлява, и да се слага друг за премиер. Но при положение че има ГЕРБ, хората имат ясна алтернатива на това управление"
Бойко Борисов негодува срещу Орешарски и предлага себе си за премиер

„Българинът принципно недолюбва успелия, а когато той поиска нов регламент, веднага бива поставян в графа “изедник”, “робовладелец”, “мракобесник”. Какво мракобесно има в предложението да се разреши сключването на трудов договор с 15-годишни работници, при положение че има обществено съгласие за необходимостта от въвеждане на дуалното обучение? И защо аналогичното предложение на синдикатите за сваляне на прага за наемане на работници от 16 на 15 години не беше обявено за мракобесие?! Мракобесно ли е статистиката да отчита заетостта на хората във възрастова група 15-24 години, а трудовото ни законодателство практически да забранява подобна заетост? Да разбираме ли, че според обществото не е мракобесно 13-годишни да раждат, но е мракобесно на 15 да се работи?
Божидар Данев, председател на Българската стопанска камара, задава логични въпроси

„Всеки трябва да спазва закона, затова и казах, че може да арестувам Бойко Борисов. Ако той дойде да ме арестува, ще го помоля да ме остави с пистолет за 5 минути. Ще посегна към него, вярвайте ми, както трябва да постъпи всеки български офицер”
Росен Петров обяснява, че ще се самоубие, ако Борисов го арестува

„Бих искал да отговоря на лидера на политическа партия ГЕРБ, който вчера заяви относно кредитния рейтинг на НЕК, че бил изключително притеснен относно фалита на НЕК. Именно това бе правителството, което позволи близо хиляда мегавата възобновяеми енергийни източници да бъдат включени в мрежата. Именно това бе и правителството, което водеше "Мини Марица-Изток" към фалит и миньорите не работеха. Още повече, нека не забравяме, че това бе правителството, което за 3 години и половина увеличи дефицита в енергийната система с приблизително 2,5 милиарда  лева. Именно правителството на ГЕРБ бе приело един бизнес план на НЕК, в който всяка година НЕК да затъва официално с милиони левове. И сега да имат наглостта да говорят, че ние сме виновни за актуалното състояние на енергийната система, напротив - ние в момента стабилизираме енергетиката”
енергийният министър Драгомир Стойнев избухва срещу Бойко Борисов


В категории: Отблизо , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки