Благодарение на СКАТ получихме дарение


28 Февруари 2014, Петък


Преди няколко месеца изпратих писмо до телевизия СКАТ и лично до собственика й  Валери Симеонов с молба за помощ във връзка с новооткриващата се библиотека в с. Михилци,


общ. Хисаря, за обзавеждането на която ни бяха необходими книги и други помощни материали.
Да се молиш за помощ в трудни времена не е лесно. Затова благодаря на Валери Симеонов, който протяга на всеки ръка за помощ. Благодарение на обявата, която беше пусната по телевизия СКАТ, ние получихме много обаждания – къде само с обещания, къде с реални действия.

Искам чрез в. „Десант“ да благодаря от все сърцеи на една отзивчива и състрадателна жена – Димитричка Николова от Шумен, която ни изпрати кашон с книги. Желаем й здраве, щастие и късмет.

Екатерина Циркалова,
с.Михилци, общ. Хисаря

Благодарност за Баба Марта

Редакцията на „Десант“ благодари на читателката ни Ненка Атанасова от Калофер, която  изпрати мартенички на всички членове на редколегията. „Вие показахте как се пази род и родина“ –  пише ни тя в писмото си и ни пожелава професионални успехи и късмет.

Как гърците отстояват позициите си

Редовен читател съм на „Десант“. Това е вестникът, който отразява действителните събития в страната ни, вестникът, даващ трибуна на изявени политически фигури, които имат правилна визия за нейното бъдеще.
Особено се вълнувам от претенциите на македонците, които всячески се стремят до ни отнемат историята. И не за първи път. Възмутих се от изнесеното в статията „Докога ще мълчим за гаврата с историята ни“, публикувана в предишния брой на „Десант“. Аз не мога да разбера тези хора не са ли наясно с историята, не четат ли книги, или така им изнася.

Дори и гърците ще им признаят, че Самуил е българин. В центъра на столицата им Атина има улица с име „Българоубиец“, т.е. (вулгаротактонос). Преди 7-8 г. предишният президент на Гърция  Стефанопулос постави пред гръцкия парламент въпрос името на тази улица да се смени, защото е срам за страната. То идва от ослепените Самуилови войници.
Няма да забравя как на трибуната излезе гръцки университетски преподавател – историкът Андони Георгиадис, и с какъв патос защити той името на тази улица. „Това е история и ако не беше тя, днес ние щяхме да говорим български“!

И днес този историк е депутат в гръцкия парламент. Мисля, че вече е министър.
Останах възхитена от неговото родолюбие. В Атина няма да видите нито една джамия или поне аз не видях. Там няма новини на турски език. И те си приписват наша история, защото на помаците им казват „траки“, а тези траки си говорят наш български език.
Гърците отстояват позициите си. Забележете колко заеми им опростиха, колко пари им напечатаха и посред нощите им ги прекараха със самолети и кораби. Обаче не оставиха хората им да ровят по кофите.

Друг е въпросът, че се възползваха от кризата и спряха преводите на пенсиите на българските граждани. На нашите молби към институциите ни по този въпрос, си прехвърлят топката от едно ведомство към друго. От средата на 2013 г. не получаваме пенсиите си от там.
Време е нашият народ да се събуди. Шансът на всички ни е НФСБ.
Стефка Лалова,
София


В категории: Горещи новини , Трибуна

3
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
3
Петър
06.03.2014 13:06:21
0
0
Тия от телевизия скат обиждат в ефир зрители които им се обадили в предаванията на телевизия скат и обиждат народа и им затварят слушалката затова казваме не на такива в политиката долу НФСБ и телевизия скат.Гласувайте за Волен Сидеров повярвайте ми това което пиша и няма да съжалявате гласувайте за атака агитирам ви хайде да дадеме гласът си за Волен Сидеров и да го допуснем да дойдат на власт партия атака и да видите че ще се оправим като дойдат на власт атака и винаги ги подкрепяме атака но целия български народ на всички видове избори да сме за атака.Забелязвате ли че само по партия атака плюят защо най свесната партия която мисли за народа си и само плюят и искат да я смачкат и говорят че Сидеров ходил там онам а за Бойко Борисов нищо не казват къде харчи парите от неговата партия а само атака все е виновна за всичко все за атака само плювни за да бъде смачкана атака и да бъде илиминирана и да няма партия атака но няма да успеят за щастие защото атака става все по силна.Повярвайте ми дай те си гласът за атака умолявам ви.[helloween]
2
Петър
06.03.2014 12:51:49
0
0
Валери Симеонов има няколко канала с гейпорно и претендира че е патриот и нарича българските избиратели на атака лумпени той самият е лумпен долу телевизия скат и долу партия НФСБ.Атака над всичко агитирам ви да гласувате за атака само Волен Сидеров говори истината на народа и им помага в изпаднали хора в нужда отварайте си ушите и очите и гласувайте за атака гледайте телевизия АЛФА а не скат тия от НФСБ са лъжливи псета гнусни.[chewinggum]
1
;r.ekd
06.03.2014 12:42:11
0
0
Валери Симеонов се прави на патриот за да заблуди българските избиратели за да гласуват за НФСБ и после като дойдат на власт ще ни теглят майната и въобще няма да ни обърнат внимание и ще се възползват от облаги и парата да прибират в джобовете си.Затова си отваряйте очите и ушите и гласувайте за атака.[puke]
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки