Те го казаха


15 Февруари 2014, Събота


„Споделям оценката на Сергей Станишев, че европейските избори ще определят не само съдбата на кабинета „Орешарски”, но и съдбата на България за години напред.


Аз вярвам, че вие ще успеете, защото БСП е здрава партия, която силно и категорично преодолява нездравите посегателства върху себе си, уж в името на по-доброто бъдеще. По-доброто бъдеще за БСП минава през спечелването на европейските избори”
Лютви Местан ага заявява безрезервна подкрепа на БСП

„Днес повече от всякога единството в ляво е с национална значимост”
премиерът Орешарски – наемник, на когото плаща

„Бяхме изненадани от засада, бяхме ударени в гръб, знакови имена на левицата оглавиха нов проект и по всичко личи, че на предстоящите избори ще се борят за гласовете на леви избиратели, в това число и за наша сметка. Време е обаче делегатите на Конгреса и цялата партия да знаят, че от самото си зачеване АБВ е замислено не като дискусионен форум за управленски идеи или инструмент за разширяване на политическо влияние и приобщаване, а като ясен политически проект, конкурентен на БСП”
Сергей Станишев очевидно тежко страда

„Ние живеем в див капитализъм, който се опитваме да представяме като демокрация. Ето затова не ми се правят веселяшки спектакли. Не са нужни на страната ни толкова народни представители. Дали пет човека ще се подчинят на партийната дисциплина или петдесет, е все тая. Депутатите не трябва да си замразят заплатите, а да ги намалят. Два месеца да живеят с минимална заплата, да ги видим”
легендарната Нешка Робева е омерзена

„Мен ме плаши понятието неврополитика, което изработиха тук на Западните Балкани. Неврополитиката е истерична, неуравновесена, с използване на най-крайни болшевишки прийоми. Аз виждам много неврополитика в България, и, за съжаление, поява на невродесница. Като че ли започва да обхваща някои хора в дясно. Това е много грозно явление. Не могат да бъдат десни болшевики”
Иван Костов също можел да бъде уплашен

„Заварих в министерството един модел, да не кажа, че съм бил ужасен, но бях потресен. Не знам кой го е измислил. По силата на този модел беше забранено на оперативните работници да работят със секретни сътрудници. А са създадени някакви групи, които нямат никаква отговорност за разследванията, които се водят, нямат никаква идея какво се случва по съответното разследване. Те би трябвало само и единствено да се занимават с привличане и работа със секретни сътрудници. Не знам откъде го бяха измислили този модел, и въпреки съпротивата на цялата професионална общност в министерството той беше наложен. Добре, че не са успели да го внедрят докрай”
вътрешният министър Цветлин Йовчев за методите на предшественика си Цветан Цветанов

„Кои са коминтерновските деца? Това са родените в Съветския съюз деца на комунисти, отраснали в Русия и в Западна Европа, с огромни привилегии след 9 септември 1944 година. Коминтернът е най-голямата и най-богатата мафиотска организация в света. Всички ние познаваме коминтерновски деца, те и в момента управляват България. Коминтерновско дете е Сергей Станишев - майка му е рускиня, баща му - секретар на ЦК на БКП, израснал е в Русия... „
писателят Владо Даверов за коминтерновските деца


В категории: Отблизо , Горещи новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Mr. Luis Evidence
12.08.2018 20:28:00
0
0
Добър ден,

Аз съм частен кредитор, който давам Гаранция за бизнес кредити, лично
Кредити, заеми за закупуване на жилища, заеми за автомобили E.T.C дадох дългосрочен заем
вариращи от $ 2,000.00 до $ 10,000,000.00 от един до петдесет години максимум
с 3% лихвен процент, заинтересуваният кандидат трябва да изпрати имейл: (luisloan87@gmail.com) обадете ни се на +15854660872 само с

име>
Държава>
Необходима сума на заема>
Продължителност на кредита>
Цел на заема>
Телефонен номер>

Г-н Луис Доказателство
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки