Внимание! На политическия пазар – нови ментета


Внимание! На политическия пазар – нови ментета
Стряскащо, нали?
14 Февруари 2014, Петък


Кукловодите очевидно подценяват българския избирател

Автор: Стефан Солаков

Наближат ли избори, политическата фауна у нас видимо пощръклява. Въпреки че избирателните ни закони са гола вода, всяка година търчим към урните, за да запечатаме в тях поредното историческо разочарование и да се подготвим за следващото. Превърнаха ни в безмозъчни хамстери, препускащи в безконечната въртележка на порочните политически страсти.

Противно на природните закони, малцина отпадат от тази безумна надпревара, а почти всеки ден „на фронта“ изникват нови политически „създания“ - още по-комични и уродливи от предишната „доставка“.
Напоследък почти всички новобранци, напиращи за политическа слава, енергично се тупат по гърдите и подобно на маймуночовека Тарзан издават бойни патриотични възгласи.

Заразени от лошия пример на псевдонационалистите, направили всичко възможно, за да дискредитират патриотичните идеи, новите политически „варвари“ все по-често имитират белоглавия палячо, който ни върна назад към маймуните със своите животински изпълнения пред очите на ошашавената българска общественост.

Едно от най-опасните явления в последно време е стремежът на политическите идиоти към обединение. Почти всеки ден от сините телевизионни екрани изплуват нови легиони от мераклии да ни „оправят“ и да запишат имената си в съвременната българска история.
Заливат ни с безумни брътвежи за морал и нови национални ценности, които би трябвало да впечатлят електоралните сеирджии, но най-често се превръщат в медицинска диагноза, указваща сериозни повреди в менталното състояние на поредните месии, готови да се „жертват“ за майка България.

Росен Петров, иначе добре образован бивш милиционер на средна възраст, занимаващ се незнайно защо с журналистика през последните години, директно изтрещя на телевизионния екран.
Подобни сценки са ни добре познати от някои холивудски продукции с ограничен бюджет, където главният герой е тв водещ и драматично си къса ризата, заставайки на страната на онеправданите американски плебеи. У нас обаче римейкът се получи повече от комичен, защото беше съшит с „бели конци“ и най-вече подплатен щедро от богатите спонсори на този политически цирк.

В драматично интервю пред банкерската телевизия, очевидно платила щедро за превъплъщението на довчерашния „журналист“ в заместник-председател на политическа партия, научихме доста любопитни подробности за обстановката и похватите в най-рейтинговите ефирни телевизии в България.
Многострадалният Росен призна, че „мръсни“ хора въртят още по-мръсни дела под прикритието на синия екран и зад паравана на високопарните излияния за журналистическа етика и неопетнен професионализъм.

Попитан защо не разкаже по-подробно за клоаката на медийните мафиоти, „храбрият“ изобличител изведнъж се превърна в страхливо мишле, което „не искало да изгуби приятелството си с някои хора“!
Страхотен пример за журналистическа доблест, нали? И после върви, че вярвай на политическата пеперуда, излюпена от тази „дълбоко нравствена какавида“ на телевизионния морал!

Не ни остава нищо друго, освен да се надяваме, че прераждането на Росен Петров от журналист в политик е временно явление, причинено от тежките удари по главата, за които разказва със странен блясък в очите новоизлюпеният партиен строител.
Поне засега пораженията са очевидни. Не само по лицето на бившия телевизионер, но и в някои разсъждения на новите му политически другарчета, разпространили умопомрачителни сравнения между днешния партиен тандем Бареков-Росен Петров и безспорни върхове в националната ни история като Ботев и Стамболов. Индивидуалната лудост е напът да се превърне в обществена закономерност и това явление очевидно ще оцвети още по-драматично атмосферата на наближаващите избори.

Демиурзите, които пишат новите програми за поредната измама на българските избиратели, далновидно залагат на долнопробната фантастика и дори на мистиката около създаването и издигането на следващите пионки в техните планове за всеобща политическа хипноза на омаломощеното и обезверено българско общество. Брауновото движение на всекидневно изникващите политически субекти също е добре пресметната тактика, за да ни вържат „на възел“ не само очите, но и съзнанието, което почти изнемогва от изобилието на нови и все по-напомпани играчи на националната политическа арена.

За икономика и социални реформи пари може да няма, но за политика винаги ще се намерят. Забележете как мръщят челца новите кандидати за политическа слава, когато ги питат за финансовите възможности на техните екипи и щабове. Истински сиромаси, че човек да ги окае. Но с изключително точни познания за очакваните дарения и начините за заобикаляне на ограниченията, налагани от избирателните закони.

Няма лабаво – кръв ще се лее! И то само след около три месеца, когато тукашните партийни гладиатори ще влязат в лют дуел за класиране на европейските финали. Оръжието е свободноизбираемо. От псевдопатриотичните вопли до мръсните компромати и подли удари под кръста на неудобния опонент.
В крайна сметка ще преброим политическите трупове и ще изпратим в Европейския парламент най-новата гарнитура от „балкански юнаци“, щедро обещаващи да защитават този път интересите на България, а не на мафиотските структури, които управляват днес нашата страна.

На българския избирател се пада историческата задача да разпознае най-точните хора и да отдели плявата от житото. Нека да заложи на истинските патриоти и да стопираме с нашите бюлетини настъплението на фалшивите и продажни мекерета, произведени от задкулисните кукловоди. Задачата не е толкова трудна. Необходимо е точно и проницателно око и най-вече истинска грижа и любов към Отечеството.


В категории: Коментари , Горещи новини

3
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
3
ataka pobeda,zska pobeda
17.02.2014 15:23:13
0
0
tia sa ot kloakata komunisti4eski milicioneri,solta6aci na wa6ington na solakov,en4ev,gocev....su6tite deto napraviha sds,gerb,ndsv,dps,kuneva,kostov
2
ret
15.02.2014 07:28:25
0
0
бареков да се маха. този е леш
1
ЕВА
14.02.2014 11:39:49
0
0
ЦЕНЗУРАТА НА БАРЕКОВ,КРАДЕ ИДЕЯ ОТ НФСБ---ТАКА ЩЕ ОТКРАДНЕ И ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ ! РЕЗИЛ !!ДАНО НАРОДА НЕ СЕ ИЗЛЪЖЕ!!И СА ПИТАМ,КАКВО ПРАВИ ВМРО ПРИ НЕГО??
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки