„Зелените човечета“ в кабинета „Орешарски“


„Зелените човечета“ в кабинета „Орешарски“
Зинаида Златанова наистина е пришълец в българската политика
08 Февруари 2014, Събота


Само „зъл прът“ ще ги спаси от влечугите, окупирали „Дондуков“ 1

Автор: Стефан Солаков

Доскоро не вярвах, че извънземните живеят сред нас. След като изгледах интервю на правосъдния министър Зинаида Златанова по една ефирна телевизия, вече не знам какво да мисля. Смразяващо студен поглед ме следеше през цялото време от екрана, а подтискащото излъчване на извънземен гущер, долетял от друга галактика, направо хипнотизира иначе храбрите водещи, които се осмелиха да се изправят срещу агресивния Пришълец.

Веднага трябва да изясним, че Зинаида Златанова наистина е пришълец в българската политика. Няма и ден в трудовата й книжка, изработен в българско учреждение преди да я назначат за министър на правосъдието в кабинета на Пламен Орешарски.
Самата тя се хвали, че е европейски администратор, което, преведено на обикновен език, означава слуга на Брюксел и на доста мъглявите високи етажи на Европейската комисия. Няколко години Златанова беше посланик на брюкселското представителство в София и стриктно изпълняваше инструкциите на своите господари за „превъзпитаване“ на дивите балкански субекти в българската държава.

Назначаването й за министър в сегашното правителство е крещящо нарушение на националния ни суверенитет. Все едно да назначите турския посланик след изтичане на мандата му за външен министър на България и да го оставите да определя международните отношения на нашата страна. Не, че не го прави и сега, но това е друга история...
Най-странното при министър Златанова беше нейната патетична защита на непрокопсаното ни правителство и отхвърлянето на всички обвинения на Брюксел относно страховитата корупция, обхванала почти напълно нашето безрадостно всекидневие.

Приказката за дявола и неговия прочит на Евангелието беше напълно онагледена от фръцкащата се на екрана правосъдна хурия, бранеща като Раймонда Диен своите некадърни колеги от екипа на Пацо от Дупница.
Най-после разбрахме защо България няма да се оправи, ако продължава да е управлявана от студенокръвни екземпляри като министър Златанова.

Според нея корупцията в съдебната система можела да бъде победена единствено от личната съвест на нашенските магистрати!? Браво, Зинче, добре измислено!
Поне от кумова срама твоята еврейска кръв би трябвало да ти подскаже, че точно там е закопано кучето... правосъдието, де. Ще чакаме ние още стотина или двеста години да се промени съвестта на съдии и прокурори... Почти като в приказката за тревата в английските ливади.

За себе си госпожа Златанова е избрала изключително удобна позиция – посредник между правителството и съдебната власт. Хем вътре, хем вън от проблемите!
И точно тука закъсва нейната теория на изчакването. Защото именно правителството, т. е. нейното истинско семейство, произвежда безумни назначения, които после се опитва да пробута на парламента и от там да наложи на Висшия съдебен съвет.
Последният фрапиращ пример беше лансирането на скандалната кандидатура за главен съдебен инспектор, която беше издигната лично от Ахмед Доган като благодарност за едно съдебно решение, спечелило на депесарския султан скромния милион и половина грешни български пари.

Ние, българите, отдавна сме наясно, че корупцията у нас е „синджир марка“. Не ни е необходим доклад от Брюксел, за да научим тази проста истина, която ни съпровожда от люлката до гроба. Затова сме особено чувствителни, когато ни гледат в очите и ни лъжат най-безсрамно.
Вижте го, моля, негово величество премиера! Напоследък се отърси от страха, че могат да го сритат в някое кьоше, докато се измъква от народната любов през задния вход на поредната му смехотворна поява на обществени места. Заговори за някакъв екшън план, с който щял да измъкне страната от икономическото блато.

После дойде съкрушителният доклад от Брюксел и екшънът бе заменен от... пътна карта! Дай им на чиновниците да ни баламосват, но както се оказа, европейското правителство отдавна не вярва на безумните програми, стратегии, планове, пътни, географски карти или ветропоказатели, произвеждани всекидневно в София.

Липсата на реални реформи и очевидното манкиране от страна на всички досегашни правителства от годините на прочутия Преход, се превърна в запазена марка на съвременната българска политика. Брюксел все още ни търпи, защото много трудно си признава този огромен провал в присъединителната стратегия на Общността. Нашенските политически тарикати доста ловко се възползват от тази „ахилесова пета“ на ЕС и продължават да се държат като истински варвари на гърба на европейските, а и на българските данъкоплатци.

Извънземните влечуги, които пълзят из коридорите на „Дондуков“ 1, тепърва ще причиняват болезнени рани върху снагата на българската държава и на нейния оскотял от недоимък нещастен народ. Всеки опит да се измъкнем от мъртвата им хватка се наказва по най-унизителен начин.
Вижте само как се гърчат нашите автомобилни превозвачи, лишени от държавна подкрепа в лютите спорове със съседна Турция. Редовна практика стана официалните власти в Анкара да затварят общата граница за българските камиони и да изнудват нашите фирми по най-безцеремонен начин.

Министърът на транспорта Папазов се крие като страхливо гущерче из луксозните дупки на „Дондуков“ 1 и трепери да не се изпусне и да не каже нещо критично срещу високомерните османци. Веднага ще му изстине мястото, а онбашиите на Лютви Местан тутакси ще го подменят с поредното мекере, с каквито е пълен кабинетът „Орешарски“.
Самият премиер също никакъв го няма да тропне по масата и да поиска от колегата си Ердоган незабавно да прекрати безобразията по българо-турската граница.

Вижте само какво направи френският президент Франсоа Оланд, за когото доскоро се смяташе, че е най-мекушавият държавен глава, обитавал Елисейския дворец. По време на посещението му в Анкара господин Оланд учтиво, но твърдо заяви на разпасалите се анадолски читаци, че ако някога, примерно след 50-100 години стигнат след дълги преговори пред портите на ЕС, то тогава ще им се наложи да прескочат и последното препятствие – общофренски референдум за приемането на Турция в европейския клуб.

Близо три години преди тези знаменателни слова на френския държавен глава, една патриотична българска телевизия призова нашите съграждани да извършат същия високо отговорен национален акт и да покажат на Европа какво мисли нашето Отечество за своите вековни поробители и за тяхното приобщаване към семейството на ЕС.
Телевизия СКАТ и създаденият от нея „Национален фронт за спасение на България“ са най-истинският екшън проект, който може да ни отърве от „зелените човечета“, обсебили държавната власт през последните години.

Само истинските родолюбци биха се справили с чудовището на организираната престъпност и на вопиещата омраза към собствения народ. „Извънземните“ нашественици трябва да бъдат неутрализирани и своевременно отстранени от възловите постове на държавата. 2014 година предвещава много главоболия за натрапниците, които се опитват да променят генния код на една от най-древните нации на планетата.
Народът е казал: „На зла кожа, зъл прът!“ НФСБ вече здраво държи този прът и ще накаже всеки узурпатор на народната воля и на националните интереси. Месец май е близо, нека Европа се увери, че юнакът балкански все още е жив и готов за нови подвизи.


В категории: Коментари , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки