НФСБ разширява своята мрежа от партийни структури


НФСБ разширява своята мрежа от партийни структури
Жителите на Ракитово ще разчитат на Националния фронт да им помогне да съхранят за идните поколения родните традиции и култура
31 Януари 2014, Петък


Патриотите вече имат представителства в Драгоман, Пордим, Ракитово и селата Царева ливада, Иваново и Сандрово

Автор: Десант

Много българи продължават да се обединяват под знамето на най-българската партия „Национален фронт за спасение на България“. А с изграждането на обединен патриотичен фронт под неговата егида интересът към формацията все повече се засилва.
В отговор на нарастващия интерес към неговите идеи и програма през изминалата седмица бяха създадени шест нови структури на НФСБ. Първата от тях бе създадена на 23 януари в Пордим, където десетки членове и симпатизанти се стекоха в местното читалище, за да подкрепят създаването на общинска организация на патриотичната формация.

На форума присъства регионалният координатор за област Плевен Николай Маринов, с  когото дошлите на събранието споделиха своята тревога от антибългарското управление на новата тройна коалиция.

Единодушно за председател на новата структура бе избран Георги Николов, който заяви: „На страната са нужни истински родолюбци с доказани качества, които няма да се поддадат на натиска на олигархията и ще отдадат всичките си сили за възраждането на Родината. А Националният фронт е единствената политическа сила, която продължава да отстоява патриотичната кауза”. Секретар на новосформираната организация стана Иван Марков, който изрази своето убеждение, че партията на СКАТ обединява честни и открити хора, за които националните интереси и добруването на българския народ са над всичко.

Като своя основна задача в близките месеци новоизбраното ръководство си поставя подготовката за предстоящите евроизбори през май, като целта е да бъде повишен резултатът на Националния фронт от миналогодишния парламентарен вот, когато в Пордим  родолюбците получиха 5 процента от гласовете на местните избиратели.

На 25 януари най-българската партия учреди своя организация и в китното родопско градче Ракитово, разположено в красивата Чепинска котловина. То е известно със своя добре развит планински и балнеотуризъм. В местния пенсионерски клуб се стекоха  множество съмишленици и симпатизанти на НФСБ, за да положат основите на общинска структура на патриотите. Специални гости на срещата бяха регионалният координатор за София-град Силвия Трендафилова и журналистът от телевизия СКАТ Стоян Иванов.

С пълно мнозинство за лидер на патриотите в Ракитово бе подкрепен Горчо Ангелов.
„Нашето градче бе с развита местна промишленост, която бе съсипана през последните 24 години. Имахме пет училища, от които сега работи само едно, защото младите семейства напуснаха страната заради липсата на перспектива. Затова и новата организация на Националния фронт ще работи това да се промени, защото без младото поколение Отечеството няма бъдеще“, подчерта новоизбраният председател.

Като негов помощник бе избрана Катя Горанова, която развълнувано заяви: „Гордея се, че съм българка и държа нашите традиции и култура да бъдат съхранени за идните поколения. Убедена съм, че Националният фронт е единствената партия, за която основни ценности са бъдещето на младите хора и възпитаването им в любов и всеотдайност към родината.“
След избора на ръководство жителите на Ракитово се включиха активно в дискусия, в която откровено споделиха най-наболелите си проблеми. Особено тревожна за местните жители е ширещата се циганска престъпност, пред която тукашният кмет и местната администрация си затварят очите, тъй като на изборите разчитат именно на ромските гласове.

Няколко часа по-късно към родолюбивото семейство на партията на СКАТ се присъединиха и жителите на габровското село Царева ливада, известно с легендата, че тук преди векове се издигал дворецът на цар Асен I. Според десетките членове и симпатизанти, присъстващи на учредителното събрание, слабото управление на държавата през последните 23 години е довело региона до сериозна демографска и икономическа криза и този процес може да бъде спрян само от патриотичния фронт под егидата на НФСБ. Гост на форума бе регионалният координатор за област Габрово Илийчо Русинов.

Начело на новата организация на родолюбивата формация застана Николай Калеков, когото съселяните му познават като трудолюбив и отговорен човек. След избора си той заяви: „Сред първите ни задачи е да привлечем младите хора към нашата работа.
Само с приобщаването им към патриотичните идеи можем да постигнем успехи и да разширим влиянието на НФСБ“.

По време на срещата жителите на Царева ливада разказаха за проблемите на красивото балканско селце. И тук както в много селища в страната демографската и икономическата криза са прогонили младото поколение в търсене на по-добър живот на други места.
Идеите на Националния фронт намериха съмишленици и в Драгоман. Десетки патриоти се стекоха на 26 януари в салона на местното читалище „Драгоман 1925“, за да подкрепят създаването на общинска партийна организация на политическата формация.

Те се обединиха около идеята за спасяването на Родината от сегашното антибългарско управление на БСП, ДПС и „Атака“, както и за съхраняването на българските християнски и духовни ценности. За да чуят проблемите и болките на хората, тук бяха дошли съпредседателят на НФСБ Данчо Хаджиев и регионалният координатор за София-област Венцислав Тоцев.

За председател на родолюбците от Драгоман бе подкрепен Валентин Гергов, който заяви, че ще работи за обединяването на родолюбивите българи от общината, за да спомогнат на каузата на НФСБ за спасението и просперитета на България. Секретар на структурата стана Миглена Първанова-Борисова, която обеща да работи за привличането на младите хора към идеите на родолюбивата формация.

След избора на ръководство бяха обсъдени редица наболели въпроси, вълнуващи местните жители. Както навсякъде другаде из страната, това са безработицата, ниският жизнен стандарт на тукашното население и емигрирането на младите хора, които търсят реализация в чужбина. Особено тревожно е, че голяма част от работещите в мините около Драгоман не са получавали от месеци редовно своите заплати, понеже рудниците са собственост на олигарха Христо Ковачки. Той обаче се ползва с протекцията на властимащите и съдебните дела на миньорите срещу него като правило стигат до задънена улица.

„Тукашните хора са будни и силно се вълнуват от местните и националните проблеми, но проявяват интерес и към изборите за Европейски парламент. Те обещаха да работят за достойно представяне на Националния фронт на вота“, обобщи своите впечатления от форума Данчо Хаджиев.
Мрежата от партийни структури на НФСБ се разшири и в Русенския край. На 26 януари в местното читалище на село Иваново членове и и симпатизанти учредиха нова организация на партията на СКАТ. Специално за събитието бе дошъл регионалният координатор за област Русе Тодор Койнов.

Присъстващите с пълно мнозинство избраха за лидер на местните патриоти Николай Николов.
Тъй като един от най-наболелите проблеми на Иваново е липсата на лекар, който да помага на възрастните хора в селото, това ще бъде и една от първите инициативи на местната организация на НФСБ.
Няколко часа по-късно партията на СКАТ стъпи и в съседното село Сандрово. Да оглави местната структура бе избран Генчо Генчев, който обеща родолюбците в населено място да започнат активна кампания за европейските избори през май.

„Срещите показаха, че и в Иваново, и в Сандрово има много будни и интелигентни хора с чувство за отговорност за съдбата на България. Предстои ни ежедневна работа, като ще насочим своите усилия за привличането на нови членове и така да се подготвим за евровота“, обобщи своите впечатления от проведените учредителни събрания в региона областният координатор Валентин Николов.


„Хората в Драгоман са будни и силно се вълнуват от местните и националните проблеми, както и от изборите за европейски парламент“ - обобщи своите впечатления от форума Данчо Хаджиев

В категории: Политика , Горещи новини

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
Mr. Luis Evidence
12.08.2018 19:24:09
0
0
Добър ден,

Аз съм частен кредитор, който давам Гаранция за бизнес кредити, лично
Кредити, заеми за закупуване на жилища, заеми за автомобили E.T.C дадох дългосрочен заем
вариращи от $ 2,000.00 до $ 10,000,000.00 от един до петдесет години максимум
с 3% лихвен процент, заинтересуваният кандидат трябва да изпрати имейл: (luisloan87@gmail.com) обадете ни се на +15854660872 само с

име>
Държава>
Необходима сума на заема>
Продължителност на кредита>
Цел на заема>
Телефонен номер>

Г-н Луис Доказателство
1
Mummi
17.06.2014 18:05:23
0
0
The paragon of uniatsrenddng these issues is right here!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки