Билки „топят” бучки в гърдата


30 Януари 2014, Четвъртък


А отвара от червено цвекло преборва проблемите с простатата


По официални данни всяка година по света се регистрират около 1 милион нови случаи на рак на гърдата. Статистиката сочи, че около 40 % от жените на една или друга възраст откриват бучка в гърдите си. За щастие, тя невинаги може да е злокачествена, а да е безобидна киста, фиброаденом или проява на фиброкистозната мастопатия.

Една такава диагноза обаче не бива да успокоява представителките на нежния пол. Тя е сигнал, че трябва да се вземат мерки да не се допусне по-нататъшното израждане на образуванието в злокачествено.
Разбира се, трябва да напомним, че медицината отбелязва голям напредък в ранната диагностика на рака и дори бучката да се окаже злокачествена, ако е установена в ранен стадий, успешно може да бъде лекувана.

За това помагат и редица народни средства. Такъв един случай подробно разказа Първолета от Видин в предаването „Нашата храна – нашето лекарство” на телевизия СКАТ с водещ Христо Мермерски. Героиня в историята й е нейна позната, на която преди 15 години откриват множество бучки и в двете гърди. Тогава жената е едва 36-годишна и остава ужасена от това, което й препоръчват лекарите – да й бъдат ампутирани и двете млечни жлези.

Но тя не се отчайва и отказвайки да се подложи на кошмарната хирургична интервенция, започва да търси алтернативни пътища за лечението си. Доверява се на един билкар и стриктно започва да изпълнява билковата рецепта, която той и дава.
От аптеката се взимат общо 3 пакета полски хвощ и по 1 пакет от лечебните растения бял равнец, невен и цариче. Ежедневно се приготвя дозата за всеки отделен ден. За целта се взимат 4 с. л. полски хвощ, 1 с. л. бял равнец, 1 ч. л. невен и 1 ч л. цариче. Един литър вода се слага на водна баня да заври. Когато това стане, в нея първо се пуска полският хвощ, след две минути се добавя белият равнец. След още 2 минути се изсипва и невенът, а след още ½ минута – и царичето.

Всичко това се оставя да ври 2 минути, след което се сваля от огъня. Съдът с отварата се изважда от по-голямата съдина, в която е бил поставен да ври на водна баня, и се оставя настрани да престои 1 час.
Като изтече този срок, течността се прецежда и се налива в стъклена бутилка. Пие се на глътки през целия ден.
Вечерта с вече сварените билки, от които е прецедена отварата, се прави компрес, като те се разстилат върху сгъната на пластове марля (парчето трябва да е 1 кв. м) и се налагат върху гърдите.

Това се прави 10 дни, след което се почива 10 дни. Повтаря се отново 10 дни и пак се почива 10 дни, след което се отново се прави 10 дни.
След като стриктно правила тези процедури – общо 3 пъти повторила целия курс в продължение на 2 години, познатата на Първолета напълно се излекувала и от бучките в гърдите й не останал помен. И до днес – вече 15 години по-късно, тя продължава да се радва на добро здраве и няма никакви оплаквания.

Самата видинчанка пък е успяла да излекува съпруга си от проблеми с простата, също ползвайки природни средства. За целта се взима 1 средно голяма глава червено цвекло и се нарязва на филийки. Така получените резени се слагат да се варят в 0,7-1 литър вода за около 30 минути. След това течността се прецежда и се пие вместо вода през целия ден. От сварения зеленчук пък може да се приготви много вкусна салата – за близките на болния и за всеки привърженик на здравословното хранене.


В категории: Здраве , Горещи новини

5
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
5
Нели
04.06.2021 13:16:06
0
0
Колко курса се правят за какъв срок?
4
Анна
21.05.2021 03:32:39
0
0
Някои пробвал ли е тази рецепта моля да сподели
3
Yulia
21.06.2019 14:38:13
2
0
Днес си закупих билките и смятам да пробвам.Аз имам огромна киста в лявата гърда
2
Емилия
11.06.2019 14:33:04
1
1
Някой пробвал ли е предложената в статията рецепта ?
1
Mr. Luis Evidence
12.08.2018 18:50:10
2
3
Добър ден,

Аз съм частен кредитор, който давам Гаранция за бизнес кредити, лично
Кредити, заеми за закупуване на жилища, заеми за автомобили E.T.C дадох дългосрочен заем
вариращи от $ 2,000.00 до $ 10,000,000.00 от един до петдесет години максимум
с 3% лихвен процент, заинтересуваният кандидат трябва да изпрати имейл: (luisloan87@gmail.com) обадете ни се на +15854660872 само с

име>
Държава>
Необходима сума на заема>
Продължителност на кредита>
Цел на заема>
Телефонен номер>

Г-н Луис Доказателство
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки