НФСБ учреди нови свои структури


НФСБ учреди нови свои структури
Членове на НФСБ изразиха в четвъртък пред сградата на външно министерство несъгласието си с политиката на Сърбия спрямо българите от Западните покрайнини. Сред тях бе и членът на Демократичния съюз на българите в Босилеград Димитър Димитров (с плакат на г
24 Януари 2014, Петък


Десетки родолюбци от шуменското село Хан Крум се стекоха на 13 януари в залата на местното читалище, за да учредят партийна структура на Националния фронт.

Автор: Десант

Те  категорично заявиха подкрепата си към НФСБ и неговите ръководители заради непрестанната им борба срещу беззаконието и патриотичните им възгледи.
„Грижата за хората най-точно характеризира същността на тази партия и най-вече вижда се, че в нея са съвсем честни хора“, заяви Михо Михов, един от учредилите на организацията.

„Хората все повече и повече свързват надеждата си за по-добри дни с нашата партия и както казаха някои от тях – изтървем ли последния влак, с България е свършено“, заяви областният координатор на партията Велчо Василев, пред когото местните споделиха най-наболемлите си проблеми.

Председател на тукашната структура на НФСБ стана Стоян Борисов, а секретар – Ангел Кънчев, който заяви: „Само и единствено тази патриотична политическа сила стои зад хорските проблеми, нейната телевизия СКАТ ни показва онова, което ежедневно ни трови, и ни посочва какво искаме да постигнем.“

От ръководството на политическата сила в Шуменска област заявиха, че още в десетки населени места предстои да бъдат учредени структури на НФСБ. Идеята е партията да достигне до всеки човек, милеещ за просперитета на родината.
На един от най-българските празници – Бабинден, в плевенския град Гулянци също бе учредена поредната структура на НФСБ. Десетките патриоти, дошли на събранието, споделиха проблемите си, а също и своето желание за изграждането на една по-добра държава с помощта на партията на СКАТ.

За председател на местната структура бе избран Любомир Димитров, а за секретар – Ренета Георгиева.  Новоизбраният лидер заяви, че основната цел на организацията е да се бори за повече честност и справедливост в обществените отношения, с което да спечели уважението и подкрепата на местните жители.
Специални гости на форума бяха съпредседателят на НФСБ Данчо Хаджиев и Силвия Трендафилова – член на Националния политически съвет на партията.


В категории: Политика , Горещи новини

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
Mıtko
30.01.2014 12:12:39
0
0
Nekolko drtı pedala ot skat -pravqt partıq--wıe znaetılı ne6to povwe4e ot omraza ı wrajda kam etnostıte dartı maymunı ot skat
1
rado
28.01.2014 13:35:28
0
0
do koga vıe ot skat nekolko starı maymunı 6te prodaljavate d avsavate vrajda mejdu balgarskıq ı turskı etnos----vıe ste dartı maymunı -koy glupak set glasuvaz avas maymunı--ımate lı druga tema osven vrajada mejdu etnostıte
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки