Патриотичният фронт с уверен поглед в бъдещето


Патриотичният фронт с  уверен поглед в бъдещето
Момент от семинара в Златоград на лидерите на патриотичните формации, обединени под егидата на НФСБ
17 Януари 2014, Петък


На семинар в Златоград лидерите на партиите, обединени под егидата на НФСБ, очертаха целите, които стоят през 2014 г. пред родолюбците

Автор: Георги Ваташки

На 11 януари в най-южния град на България – Златоград, се проведе работен семинар на лидерите на родолюбивите партии, обединени от идеите на „Национален фронт за спасение на България“.

Във форума взеха участие съпредседателите на НФСБ Валери Симеонов, Данчо Хаджиев и Валентин Касабов, председателят на Гражданско обединение за реална демокрация (ГОРД) и евродепутат Слави Бинев, лидерът на „Средна европейска класа“ (СЕК) Георги Манев, председателят на Обединение на български националисти „Целокупна България“ академик Григор Велев, лидерите на „Национален идеал за единство“ Борис Ячев и Славчо Атанасов, както и членове на ръководствата на тези политически формации.

Основният извод, около който се обединиха всички присъстващи, бе, че България в момента има нужда от истински патриоти, а не от лъженационализъм.
Целта на семинара бе да се набележат основните приоритети и действия на патриотичния фронт през 2014 година. Още в началото му съпредседателят на НФСБ Валери Симеонов подчерта необходимостта да се определят ясни стъпки и да се набележи конкретна стратегия, която да изведе България от политическия колапс, в който в момента се намира.

Родолюбците бяха единодушни, че на страната е нужен е експертен съвет от специалисти в различни области, които да анализират дейността на правителството във всичките й аспекти и да дават адекватни предложения за реформи и действия във важни сфери като икономика, външна и вътрешна политика и здравеопазване.

Сред основните теми на форума бяха и предстоящите през май избори за Европейски парламент. „Това е шансът проблемите на България да бъдат чути в Европа, тъй като чрез евродепутатите на партиите - политически монополи, участващи 23 години в управлението на страната, истината е силно изкривена през призмата на тесни партийни интереси“, подчерта евродепутатът Слави Бинев.

Патриотите се обединиха около тезата, че най-важни са интересите на България. Те бяха категорични, че НФСБ ще се бори за представителство в Европа не само на своите съратници, но и на онези 25 процента от гласоподавателите, които останаха без представителство в Народното събрание и са напълно неглижирани от управляващите от новата тройна коалиция.

Като приоритет за първите месеци на годината бе заложена и стратегията по изграждането на общинските звена на патриотичния съюз чрез обединението на отделните структури на партиите под егидата на партията на СКАТ. Съвещанието прие медийна стратегия, предложена от Славчо Атанасов, както и стратегия за практическата подготовка и реализация на изборния процес, която пък е дело на лидера на СЕК Георги Манев.
В края на форума участниците отбелязаха нарасналия интерес към Националния фронт и патриотичната кауза и обсъдиха възможностите за присъединяване към родолюбивия блок на нови политически партии и граждански сдружения, които си поставят за цел спасението и възраждането на Родината.


В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки