Патриотите намериха много свои съмишленици в Хисаря


Патриотите намериха много свои съмишленици в Хисаря
„В Хисаря има много будни и интелигентни хора с чувство за отговорност за съдбата на Родината“, категоричен бе областният координатор Андон Андонов
29 Ноември 2013, Петък


В града, известен с лековитите си минерални извори, бе учредена поредната общинска структура на НФСБ

Автор: Георги Ваташки

Само две години след учредяването си, „Национален фронт за спасение на България“ вече има свои структури в цяла България. А с изграждането на обединен патриотичен съюз от няколко сродни партии под егидата на НФСБ, интересът към формацията все повече се засилва. На 25 ноември родолюбивата партия учреди своя общинска организация и в красивия тракийски град Хисаря, известен с многобройните си лековити минерални извори.

Десетки бяха местните привърженици на партията на СКАТ, които се стекоха в залата на читалище „Иван Вазов“, за да се присъединят към патриотичната кауза, вярвайки че политическата формация ще отговори на техните очаквания. Специален гост на създаването на новата партийна организация бе областният координатор за Пловдив Андон Андонов, пред когото присъстващите изразиха своята тревога от протурската политика, прокарвана от новата тройна коалиция, и зависимостта на управляващите от антиконституционната ДПС.

Единодушно за лидер на местната организация на патриотите бе избран Коста Фърков.
„В програмата на Националния фронт виждаме не само реални решения за икономическите проблеми на страната и просперитета на Отечеството. Само партия като НФСБ, която обединява истинските българи, милеещи за България, ще ни даде шанс да я спасим от геноцида, продължаващ вече повече от 20 години “, сподели той след избирането му на отговорния пост.

За секретар на структурата в Хисаря бе гласувано доверие на Стоян Стефов. Той бе категоричен: „Националният фронт е единствената политическа сила, способна да ни освободи от новото „турско робство“, на което ни обричат ДПС и съюзниците им от БСП и „Атака“.

По време на учредителното събрание жителите на Хисаря споделиха омерзението си от политиката на общинската власт и кмета Пенка Ганева, които са загърбили интересите на местното население и се грижат само за своето лично обогатяване и благоденствието на приближените си.
Местните хора изразиха своята благодарност към НФСБ и телевизия СКАТ , които подкрепиха техния протест срещу намерението на мастити бизнесмени да строят в непосредствена близост до града биоелектроцентрала.

В нея по специална технология ще се изгарят трупове на животни. Хисарци са притеснени, че околната среда ще се замърси от отделените токсини при изгарянето на биомасата, а местната власт бездейства.
„Видяхме, че в Хисаря има много будни и интелигентни хора с чувство за отговорност за съдбата на Родината. Както из цялата страна, и тук има корупция сред местните управляващи, но вярвам, че съвместните действия на НФСБ с местните жители ще се увенчаят с успех и ще спасим такова природно богатство като минералните извори на Хисаря от екологична катастрофа“, заяви в края на форума областният координатор Андон Андонов.

Привържениците на партията на СКАТ поздравиха избраното ръководство и пожелаха успех на хисарската партийна организация. Под звуците на химна на Националния фронт „Шуми Марица“ родолюбците от новата общинска структура обещаха да работят само и единствено в интерес на Родината.


В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки