Няма да се махна


Няма да се махна
Най-накрая където трябва ще застават умни, честни и отговорни българи. За които няма досиета и чието обучение и издигане в обществото не е платено от наследниците на ДС
16 Ноември 2013, Събота


Напук на вас, тук съм роден и тук ще умра

Автор: Веселин Максимов maximov@desant.net

Не, не, няма. Каквото и да направите, няма да се махна. Тук ще стоя и ще ви заплювам в лицето всеки път, когато заслужавате. А вие имате такива заслуги почти ежедневно. Колкото и да казвате, че ви вали Божа росица, а не е храчка, имай кой да види каква е истината. Ще остана, за да ви казвам всеки ден, че зная, че не е дошла никаква демокрация, продължават да управляват мазните членове на Политбюро и ченгетата-душевадци от Държавна сигурност, вече почти предали властта на своите синчета и дъщерички, за да бъде така вовеки веков.

Ще ви казвам постоянно, че това векуване няма да го бъде. Колкото и да мислите, че така ще е. Няма да се махна и отнякъде да пращам пари на близките си, уж за да им помагам да живеят, а те да ги харчат тук, така че да ви подхранват тлъстите задници, с което да се хвалите, че ето на, покупателната способност на населението нараства, защото управлявате добре.

Няма да се махна, тук ще остана. Дори и заради десетките приятели, които взеха еднопосочни билети заедно със своите семейства. Ще стоя тук, за да продължавам да им казвам да не се връщат и да разказват на всички там, където живеят, че Родината ми продължава да е прекрасна, но управляващите, без значение от коя партия, продължават да са крадливи свине.

Прочее, не зная защо обиждам тези благородни животни, вие сте по-скоро мършояди. На всяко тяхно „Ще се оправяме ли?” по скайпа, ще отговарям „Не. И скоро няма, не се връщайте.”
Ще остана тук и за да продължа да говоря на нашите баби и дядовци, чиито мозъци сте изпържили от най-ранната им младост, че не заслужавате дори и храчката си да хвърлят върху вас, камо ли да ви гласуват.

И за друго няма да се махна – за да продължа да им обяснявам, че „демократите”, които се борят за техните гласове, всъщност са жалки пионки, поставени от онази сигурност, за която вече казах по-горе. Или са жалки опортюнисти, които докопат ли власт за четири години крадат така, че да постелят легло от пари и възможности на поне три-четири поколения след себе си.

Няма да се махна, тук ще остана. Искам да видя дали наистина ще разсипете до последната буца бетон красивия бряг, на който живея. И ще го направите пустиня, на която дебели мутри ще ме блъскат и гонят, защото „тук е частен плаж”.
Смятам да ви гледам сеира от какво ще живеете, след като всички в работоспособна възраст изпукат от гадостите, които ежедневно им измисляте и да се трудят ще се наложи на мързеливите и неграмотни цигани. Които лъжете с кебапчета и 20 лева, за да гласуват за вас.

И не само те, а тези днешни хлапета, които научихте, че най-висшите ценности са лъскарската кола и курвата с пластмасови цици, която врещи чалга. А не мъжеството, културата, възпитанието и прогреса.
Искам да ви гледам как продължавате да се излагате. Обяснявайки на всички, че „защитавате европейските ценности и демокрацията”, а отсреща да ви обясняват, че сте тъпи, некадърни и разядени от корупция. И няма да ви позволят никога да застанете на една маса с тях.

Няма да се махна, тук ще остана. За да усещам как с всеки изминал ден отвращението и злобата на все по-малко оставащите нормални и разсъдливи българи към вас расте като сапунен мехур. Докато накрая наистина се пръсне и не ви направят задниците и гърбовете на „моряшка фланелка” със сопа.
Не да ви убиват, о, не! Да видя как ще останете да живеете, набити, оплюти, презрени и забравени. Никой, абсолютно никой да не говори за вас.

Не ме разбирайте погрешно, еднакво ненавиждам сегашната червена клика, развяваща като чучело своя „експерт-макроикономист, а не партийна фигура”, мутренско-ченгеджийската утайка, която представляваше предното управление, фалшивите „десни”, които вече са толкова жалки, че не могат да съберат два файтона народ, за да гласува за тях и разните „симеончета”, които застанаха начело, за да изповлачат де що виждат.

О, аз вярвам, че ще бъдете изметени. И затова ще остана. Ще остана, за да видя как най-накрая където трябва застават умни, честни и отговорни българи. За които нямате досиета. Чието обучение и издигане в обществото не сте платили. Които не сте прилъгали да участват в гадните ви партии, всички до една измислени от архитектите на ченгеджийския преход.

Които ще гледат най-вече интереса български, а не руските имперски амбиции, американските, масонските, турските, македонските, сръбските или нечии други.
Които ще умеят да удрят с юмрук по масата и така безценното ни геостратегическо положение ще използват само и единствено на ползу роду, а не за да станат толкова богати, че единствената им цел в живота да бъде извратена игра на шахмат със съдбите на останалите към седем милиона българи.

Които ще измислят справедливи правила и ще ви осъдят. Както казах по-горе, не да ви усмъртят, а да ви тикнат зад решетките. Решетките на забравата.
Ей затова няма да се махна. Тук ще остана.


В категории: Коментари , Горещи новини

3
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
3
crazy frog
16.11.2013 18:08:05
0
0
ste ostanes stoto nqma kude da otides ina4e da bese huknal ve4e
aman ot patrioti
2
Dida
16.11.2013 17:42:05
0
0
Ха дано, ама надали! Като дойде ред циганите да работят, господа другарите партийни функционери отдавна ще са на подходящото място с топъл климат и ще си харчат тлъстите пачки, които им осигурихме аз, ти и дори нашите майки и бащи.
1
atageo
16.11.2013 12:46:06
0
0
Браво Бай Вес!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки