Те го казаха


27 Октомври 2013, Неделя


„Когато имаш пари, правиш избори, купуваш медии, чрез медиите лансираш каквото си искаш, измисляш герои.


България е пълна през последните 15 години с измислени герои. От мутри станаха Робин Худ. Това е абсурдно. Мутрата си остава мутра. Всички тези образи са  медйини продукти, измишльотини. Те не влизаха в управлението на страната в името на националния интерес, а да защитават своя личен икономически интерес или този на определени групи, които от няколко години модерно наричаме „олигархия”
Александър Каракачанов, председател на ВМРО

„Когато видях, че според проектобюджета на касата се предвижда лечебните заведения да получат с 201 милиона лева по-малко, си помислих, че междувременно да са уволнили финансовия министър Петър Чобанов и тайно да са върнали Симеон Дянков. Ако няма актуализация на бюджета за тази година, лекарите в болниците ще останат и без заплати, и без възможности да работят. Така че по-добре да спрат, отколкото да рискуват живота на хората. При това положение ще се върнем много години назад, когато болният трябваше да си носи всичко - лекарства, храна, пране и други "
председателят на Българския лекарски съюз Цветан Райчинов за безумната идея болниците да бъдат орязани с 201 милиона през следващата година

„Подигравката с хората трябва да бъде прекратена, това е недопустимо и показва, че между хората и политиците има огромна разлика, унищожава се парламентаризмът. Добри няма, всички са накиснати в този случай; всички са за изриване, ако сега не им светнат главите”
бившият шеф на ЦИК професор Михаил Константинов не харесва никого от парламента

„Системата за наблюдение на българската граница е съвременна, тя функционира много добре, и почти 100% от всички хора, които минават през граница, се задържат. Не е възможно да преминават хора, които да не се задържат”
вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветлин Йовчев на ръба на фантазията

„Времето и хората ще преценят кога да са изборите. На мен ми е изключително неприятно да работя в тази среда, не искам да ми викат мръсен комунист и червен боклук, посочи Кадиев. В политиката по-добро от лична отговорност няма. Казахме, че правителството ще е експертно, не съм чувал Делян Пеевски да е експерт. Винаги има граница, която не трябва да се прекрачва”
социалистът Георги Кадиев, сигурно един от малкото разумни от своята партия

„Всичко, което прави правителството, е пагубно и грешно. Без магистрала „Хемус" Северна България е обречена на гибел. Аз гарантирам, че ако сега ги свалите от власт, в средата на 2014 година „Хемус" ще се строи"
дивият строител Бойко Борисов вече не издържа да не е във властта

„Познавам Волен Сидеров от 30 години. Тази добра душа как стана толкова фашист, поне една победа да има срещу ДПС, нали е националист! Веднъж завинаги той трябва да разбере, че този стил на колективно скачане и непрекъснато да се правим на интелигентни не върви, кой каквото предизвика, до това ще стигне”
бившият министър на културата Вежди Рашидов за добрата душа Сидеров

„Не ви ли е срам от българския народ?"
плакат, който издигнаха в Народното събрание студентите Ивайло Динев и Ангел Златков


В категории: Отблизо , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки