Те го казаха


20 Октомври 2013, Неделя


„Нашите студенти и ученици знаят добре античната история и устройството на Вселената, но се затрудняват да анализират съвременните процеси


и изпитват страх пред новите технологии. Те добре рецитират, но трудно решават практически казуси"
в огромна заблуда се намирате, министър-председателю, те само от модерни телефони разбират

„Планът „Орешарски", който засега е безработицата да се увеличава с 5000 на месец, включва в рамките на мандата да достигне до 250 000 нови безработни. Планът включва да се взимат заеми и да се вкарва държавата във финансова катастрофа, което е безспорно. Този план включва и да се купи време, за да могат евентуално да се постигнат по-добри резултати от тези партии на едни предсрочни избори. Това е неговият план. Той друг план няма и няма как да има. Какви съкращения ще направи, като увеличиха министерствата, върнаха много зам.-министри, възстановиха партийните бордове, в които вкараха криминално проявени или хора с присъди”
и при теб не беше по-различно, Борисов. всички помним „калинките”

„ГЕРБ са напът да превърнат вота на недоверие в парламентарно ежедневие. След още един-два вота ГЕРБ категорично ще успеят да ликвидират този най-важен опозиционен инструмент. ГЕРБ имат претенцията, че кабинетът "Орешарски" се е провалил в областта на регионалната политика, защото политиката водела до задълбочаване на различията в отделните региони на страната. Това е абсолютно несъстоятелно, защото цялото управление на ГЕРБ подкрепяше политиката на дебалансиране на развитието на регионите”
на никого от вас не му пука за регионите, Местан, важно ви е да работите депутати

'„С тази риторика, че политиците са тъпи, алчни и корумпирани, в политиката действително ще влязат само тъпи и корумпирани хора, на които не им пука какво говорят хората за тях. Виждате ли колко е подла ситуацията. Не твърдя, че бг политиците са ангели, но техният морал е отражение на крадливия морал изобщо''
бившият президент Петър Стоянов очевидно остава неспасяем романтик

„България е правова държава, Конституционният съд решава и няма как народен представител да опровергава или анулира решение на тази институция”
Волен Сидеров ревностно защитава Делян Пеевски от ДПС след срамното решение на Конституционния съд

„За първи път след 25 години демокрация с вчерашното си решение по казуса „Пеевски” Конституционният съд на практика умъртви основния закон, защото безпрецедентно отказа конституционно правосъдие. Решението на съда далеч надхвърля личността на Делян Пеевски. Очевидно той е истинският лидер на ДПС и БСП”
бившият конституционен съдия Георги Марков „чува” нещата

„Има си хора, които харесват Пламен Орешарски, харесват това правителство. Да си го взимат. Никъде не е казано, че Министерския съвет трябва да заседава в София. Да заседава в Ловеч, в Разград, в Търговище. Там, където го обичат”
пак той, с  иронични алтернативни форми на държавно управление

„Потребителската такса за посещение при личен лекар за пенсионери ще бъде намалена от 2,90 на 1 лев. Министерството на здравеопазването ще превежда разликата на Националната здравноосигурителна каса абсолютно в пълен размер”
чудесно за нашите майки и татковци, министър Андреева. Сега остава да откриете двата милиарда от НЗОК, откраднати от кабинета „Борисов”

„Новите медии започват да работят като долна камара на парламента. Социалните мрежи дават възможност за пряко политическо представителство на хората”
не е вярно, доцент Георги Лозанов, социална мрежа правителство досега не е свалила и няма да свали. Трябват протести на улицата, не празни приказки по Фейсбук

„Връщането на тютюнопушенето може да събори правителството. И после какво? Електронни цигари и електронно правителство!”
Карикатуристът Ивайло Нинов, „баща” на „малкия Иванчо”


В категории: Отблизо , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки