Подпалиха 4 коли на гербаджия, подариха му джип и пикап


Подпалиха 4 коли на гербаджия, подариха му джип и пикап
Гено Чобанов (вляво) Снимка snews.bg
18 Октомври 2013, Петък


На 14 октомври сутринта, по едно и също време пламнаха четири автомобила в малкия град Съединение. Оказа се, че возилата до едно са собственост на

Автор: Камен Колев

общинския съветник от ГЕРБ Гено Чобанов. Изгорели са „Мицубиши Паджеро”, „Фолксваген Голф”, „Опел Омега” и „Хамър”. Колите са били паркирани пред дома на Чобанов на ул. „Шести септември” в града. Според полицията става дума за умишлен палеж.
Самият Чобанов подозира за престъплението „местен мишок и тарикат, прехранващ се цял живот със селски измами”, както казва самият той пред медиите. И допълва, че това е на лична основа, имало дори и деликатна „женска намеса”.

Чобанов е категоричен, че посегателството няма връзка нито с дейността му в ловно-рибарското дружество, на което той е председател, нито с това, че е активист и съветник от ГЕРБ. Освен всичко това, той е и собственик на местните казани за варене на ракия.
Веднага след инцидента със запалените коли, добри приятели на Чобанов побързали да го зарадват с нови автомобили. Пловдивчанин тутакси го обзавел с новичък джип "Сузуки" с десен волан, а друг приятел му подарил и „Ситроен“ пикап. Двете му дъщери, които живеят в Холандия и Германия, също смятали да пратят на баща си нови коли.


В категории: Горещи новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Курхасан от Аджасан маале
21.10.2013 18:47:25
0
0
а аз ,със гайдата ,ще му пратя 1 по-дълга хортома,т.е. въже ,да се обеси та по-малко мръсни мутри в цветната ни градина- България !
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки