Българската земя и Китайската стена


Българската земя и Китайската стена
Великата китайска стена е строена срещу нашествията на българите, които днес са готови да продадат на чужденци и шепата земя като една човешка длан, която им е останала
17 Октомври 2013, Четвъртък


Императорът Чин Ши Хуанг-ди (259-206 пр.н.е.) обединил китайците в единна държава, която в своя чест нарекъл Чина (Кина или Китай).



Но и той имал проблеми с могъщата българска армия и наредил крепостите по северната граница на страната да се съединят със стена, дълга над 7 хиляди км. Така била изградена Великата китайска стена!

Китайските летописци отбелязали, че по това време владетел на българите бил Кан Мо Тун от рода Дуло (200-174 пр.н.е.) На упоритите опити на китайците да създадат своя зона на север от Стената, Кан Мо Тун  отговорил с първата известна владетелска заповед в нашата история, която гласяла следното: „Който предаде, продаде или подари даже чипер (педя) българска земя на чужденци, да бъде наказан със смърт!”
Според мъдрите китайци, нашата държава не е на четиринадесет, а е на цели четиридесет и два века! Можем ли да им вярваме? Разбира се, и то напълно! 
А заповедта на Кан Мо Тун за това какво да се прави с онези, които продават българска земя? Тя трябва да се закачи в Народното събрание.


Йордан Донев,
откъс от книгата
„Корени и крила“



1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Анонимен
17.04.2019 11:50:09
2
1
Болна комплесарщина
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки