Декларация на Политическа партия „Национален фронт за спасение на България"


Декларация на Политическа партия  „Национален фронт за спасение на България
04 Октомври 2013, Петък


НФСБ иска временно затваряне на българо-турската граница


В разгара на гражданската война в Сирия, разпалена от външните господари на правителството на БСП, ДПС и "Атака", България е жертва на невиждана досега вълна от сирийски бежанци.
И което е най-тревожното - поне половината от тези бежанци не са от Сирия, а от други мюсюлмански държави като Ливан, Тунис и Йордания, където "Ал Кайда" има най-силни позиции.

Това може да доведе, а вероятно вече е довело, до инфилтриране на ислямски терористи на българска земя, което ще има драматични последици за вътрешния ред.
Националният фронт за спасение на България предупреждава управляващите, че е срината не само външната граница на Европейския съюз, но най-вече националната ни сигурност.
Учудващо е, че правителството не се възползва от ресурса на създадения през 2010 г. Европейски бежански фонд, имащ за цел да насърчава солидарността между страните членки на Евросъюза при приемане на бежанци.

До този момент ЕС не проявява солидарност с българските власти, което се дължи и на факта, че в Брюксел се страхуват от злоупотреби с евросредства за бежанците от корумпираната българска администрация. Последното официално се твърди в доклад на френски експерти за сирийските бежанци в България.
Тук ще припомним, че за периода 2008-2013 година Европейският бежански фонд разполага с 628 млн. евро. Но поради бездействието на вътрешния министър Йовчев и очевидната незаинтересованост на еврокомисар Кристалина Георгиева към бежанския проблем, ние не сме получили и една стотинка от фонда.

Загрижен за сигурността на българските граждани, НФСБ предлага временно затваряне на българо-турската граница или поне въвеждане на ограничителен режим за бежанците, както вече направи Гърция. В противен случай Турция ще продължи със съзнателното пренасочване на бежанци към нашата граница.
Ние настояваме да започне изграждане на защитна стена по българо-турската граница, както наскоро това стана в Гърция, издигнала 10-километрова стена по сухопътната си граница с Турция, въпреки несъгласието на Европейския съюз.

Това не само ще ограничи бежанския поток, но и ще защити животновъдите ни от идващи от Турция зарази, унищожаващи този отрасъл в граничните райони.
Имайки предвид практиката в други демократични страни, „Националният фронт за спасение на България” предлага на Народното събрание да приеме закон за възстановяване на Гранични войски, включително и на някои от заставите по южната ни граница.
Подобна стъпка ще е в духа на европейските стандарти за защита на външните граници на Европейския съюз и ще е бариера срещу трансграничната престъпност и навлизането на терористични групи.

Когато сигурността на държавата е реално застрашена, а нейното правителство е неспособно да я гарантира, то трябва да бъде отстранено от властта в името на националните интереси.
Да живее България!

26 септември 2013 г.


В категории: Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки