Плавунът премахва кисти в черния дроб


Плавунът премахва кисти в черния дроб
03 Октомври 2013, Четвъртък


Отвара от билката и компреси с хума и див кестен прочистват успешно най-голямата жлеза в организма


Една от основните цели на предаването „Нашата храна – нашето лекарство” по телевизия СКАТ е не само да представя различни начини на лечение с природни средства, но и да дава думата на хора, които лично са ги изпробвали и са се убедили в тяхната ефикасност.
В едно от последните издания на тази любима на мнозина рубрика се включи Василка, която в момента живее в Гърция.

Преди 4-5 години установили, че черният дроб на нейния съпруг е увеличен. Той дълго време приемал лекарствата, които докторите му предписали, но не получил никакво подобрение. Нещо повече – в един момент тази година при един от прегледите било открито наличие на кисти в черния и в белия му дроб.
Тогава Василка се свързала с лечителката Ваня Стоянова от Варна и започнала да лекува съпруга си с рецептите, които тя й препоръчала.

През май месец болният мъж започнал да пие всеки ден – сутрин и вечер, запарка от плавун. За приготвянето й 1 ч. л. от билката се запарва в 1 чаша – около 200 мл, вряла вода. Престоява 10 минути и се изпива.
Отделно се приготвя лапа от хума, разбита на гъста кашичка. С нея се намазва парче парля и се поставя върху дясното подребрие, където се намира черният дроб. С този компрес се престоява 2 часа. След това марлята се изхвърля в коша за боклук, тъй като е изсмукала много нечистотии от организма на болния.

Прави се още 2-3 пъти през два часа, като всеки път се изполва нова марля. Тези процедури се повтарят в продължение на 20 дни.
Успоредно с тях се правят и още едни лапи. Те се приготвят с 3-4 листа от див (конски) кестен, които се накисват в половин литър горещо прясно мляко. Престояват в него 20 минути и с получената течност се правят компреси върху черния дроб. Тези процедури отново се правят максимум 20 пъти.

След това лечение в началото на септември Василка и съпругът й отново били на преглед и изследването с ядрено-магнитен резонанс показало, че всички кисти са се изчистили напълно и от тях не е останал и помен.
Преди време дъщеря им получила пък болезнена бучка в областта на слабините, голяма колкото грахово зърно. Майка й веднага започнала да й прилага компреси с хума. Възелчето изчезнало още на четвъртия ден, но за всеки случай изкарали всичките 20 процедури и днес младата жена е напълно здрава.

Тези истории отново показват, че силата на народната медицина е безгранична и не е нужно винаги да се прибягва до скъпи и силни лекарства и химични терапевтични средства. А може да се доверим и на лековитата сила, която майката природа е вложила във всяко стръкче растение, листо и различни представители не само на флората, но и на фауната и минералните вещества.


В категории: Здраве , Горещи новини

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
Светла
06.09.2020 06:38:22
0
0
При ЯМР преди операция на жлъчка ми ткриха киста на черния дроб - 3 см.
Операцията ми протече в частна клиника в Пловдив, но ни кой от докторите там не ми казаха, че имам киста.
След операцията, при взимане на епекризата, в нея видях, че имам киста.
Моля, за съвет от хора с подобно заболяване.
1
Светла
06.09.2020 06:38:19
0
0
При ЯМР преди операция на жлъчка ми ткриха киста на черния дроб - 3 см.
Операцията ми протече в частна клиника в Пловдив, но ни кой от докторите там не ми казаха, че имам киста.
След операцията, при взимане на епекризата, в нея видях, че имам киста.
Моля, за съвет от хора с подобно заболяване.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки