Те го казаха


17 Август 2013, Събота


„И следите, които ГЕРБ остави, като столичното метро, Южната дъга, спортните зали, магистралите „Люлин", „Тракия", „Струма", „Хемус", лотовете, които се изградиха, това


няма как да бъдат заличени. Хората ги помнят”
помнят ги, Борисов, помнят и че оголяха и обосяха по време на строежите ви

„Фискалният резерв е като имунна система за бюджета, но за съжаление в последните години е бил използван като каса, от която непрекъснато са се вадели пари и не е поддържан адекватно неговият размер”
Петър Чобанов, министър на финансите, споделя брутални истини

„Ние оставихме всички мангизи да минават през банката на тоя лайнар, на Доган парите да текат, спокойно да се управлява заради един медиен комфорт и сега разбрахме, че това са едни гадове, които ни изпързаляха. Всички ли сме роби само на един дебел, грозен, на 20 години милионер бе, да му е.а май..та! Всички ли сте роби на такъв изрод, нямате ли смелост... Как е станал този боклук мултимилиардер на 20 години и е изкупил всички хора и за 1000 лева заплата всички му слугуват!"
бившият културен министър Вежди Рашидов, макар и прав, вади речник, напълно подходящ за творец и интелигентен човек

„Народните представители от ПП „Атака” имат пълна свобода да гласуват според своята съвест при повторното гласуване на актуализацията на държавния бюджет след наложеното президентско вето”
Волен Сидеров. И всички му вярват

"Няма частично вето, както няма полубременна жена. Но така си го нарича, така си е преценил. Така са му казали неговите съветници"
Стоян Тодоров от Гражданската инициатива "За нов обществен договор" коментира ветото на президента

„Септември ще бъде май"
протестиращите пред парламента

„До няколко дни лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще има свой профил в някоя от социалните мрежи. "Щом стане, ще го съобщя. Ще пиша там всеки ден по няколко изречения, за да не се злоупотребява с разни фалшиви профили, които се пускат", каза Борисов”
от агенция „Фокус”. Голям праз, десетгодишни дечица имат профили във Фейсбук

„Капиталистът днес е набит в кьошето. Той се пази, че всеки ден го изкарват, че е олигарх, че е гад, че не милее за родината си и така нататък. След като свърши битката му за оцеляване, най-вероятно започват истинските неща”
Радосвет Радев, собственик на Дарик радио

„Никой не иска ЦСКА да съществува, повечето хора искат ЦСКА да го няма. Задавам си въпроса защо и не намирам отговор. Такъв негативизъм, такава помия върху никого досега не се е изливала, откакто се помня. Това общество започва да мирише. И ние, и вие, и всички, които живеем оформяме и оказваме влияние върху подрастващите с лъжите, измамите и манипулациите, които се изкарват пред обществото. Така ли ще продължаваме?“
треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов в тежък размисъл

„Предвидили сме състезание по стрелба за жени, които трябва да носят снимка на съпрузите си, по които ще стрелят. Жените ще стрелят с въздушна пушка, а тази, която успее да се справи най-добре, ще получи награда. Най-голямата награда за жена, отстреляла снимката на съпруга си ловец, ще бъде също ловджийска - кутия ловни патрони или други ловни принадлежности”
Герман Кърпаров, председател на ловно-рибарски съюз „Глиган” от Панагюрище, за странна идея за състезание


В категории: Отблизо , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки