Те го казаха


11 Август 2013, Неделя


„За обществото трябва да е ясно, че „оставка веднага” първо ще удари самото общество и това ще е цената, която то ще плати.


Ако правителството подаде оставка, това ще смачка България - не с цената на изборите, която ще бъде платена. 15 години никой инвеститор няма да си помисли да мине през България, не да инвестира”
Румен Петков вади мрачни прокоби

„Цялата отговорност за това, което се случва, е на Сергей Станишев. От него трябва да се търси отговорност, не от Орешарски, не от ДПС, не от Сидеров”
Бойко Борисов удобно забравя, че почти 4 години той командва държавата

„Много разчитам на Реформаторския блок, на който трябва да му стане ясно, че няма кой да победи такава коалиция между БСП, ДПС и „Атака”. Това би трябвало да послужи като генератор за идеи, за обединение, иначе те ще си управляват вечно"
пак той, очевидно забравил блъскането в гърдите, че не ще коалиция с никого

„Струва си някой да потърси в европейските демокрации има ли такъв момент - едва са влезли в кабинетите си министрите и „Хайде, ходете си!”. В световната практика поне се дават 100 дни. БСП не се страхува от предсрочни избори, но какво би станало, ако и след тях не сме доволни от случилото се, ако пак се блокират институции?”
Михаил Миков си въобразява разни работи

„Иди се обади на Йовчев, вече е блокирано всичко. Това е бавене, за да ни блокират вътре в парламента. Да не пита после... ама аз не знаех"
Йордан Цонев от парламентарната трибуна се страхува за кожата си

„Тези светоуправници, когато вдигат ръка да гласуват, забравиха най-важното – Божествения закон, както и да слушат гласа на съвестта си, ако имат такава. Те направиха всичко възможно българският народ да не знае Десетте божи заповеди, а българските деца да получават словото Божие. Църквата не мълчи, тя прави същото вече 1 100 години. Тя няма да измисли ново Евангелие, нова Библия, нови Десет божи заповеди. Защото Бог е същият! И който отмени дори една чертица, една йота от Светото писание – Анатема!“
Пловдивският митрополит Николай, с „Ролекс” за хиляди и луксозни лимузини, критикува на воля

„С вдигането на майчинските, правителството намалява „бащинските”
Димитър Бъчваров от ДСБ се подиграва на актуализацията на бюджета

„ГЕРБ категорично настоява правителството да спре политическите уволнения в цялата страна и призовава изпълнителната власт да преустанови репресиите срещу дългогодишните експерти и обезкървяването на държавната администрация"
централата на ГЕРБ не помни хилядите назначения на „калинки” по тези постове

„Няма да има оставка на правителството и избори сега, защото хората не искат това. За да го поискат, протестиращите трябва да предложат какво ще следва, да дадат алтернатива”
Мая  Манолова от БСП също е нагла колкото си иска

„Ако президентът Росен Плевнелиев наложи вето на актуализацията на бюджета, това би било политическо решение и намеса в работата на правителството”
Сергей Станишев открива топлата вода


В категории: Отблизо , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки