Всички в „Атака” са елементарни хора


Всички в „Атака” са елементарни хора
01 Август 2013, Четвъртък


Греши Валери Симеонов, отбелязвайки че като е казал „Привържениците на „Атака“ са прости хора“ е имал предвид само някакъв определен процент от тях. Няма никакъв процент.



Всички са абсолютно елементарни хора.
Да погледнем бабаита Волен Сидеров – нима в този човек има някакъв интелект, култура и възпитание?! И ямболският хитрец използва точно тези елементарни хорица, за да гласуват за него и за празните му приказки.

Какво стана с минималните пенсии и заплати от по 500 и 100 лева?! Нали сега той има влияние в парламента.
Но не, със своята дейност той подпомага разорението на България.
Е, питам Валери Симеонов, къде са 20-те процента интелигентни членове на „Атака“? Тези в парламента във всеки случай не са от тях. Това всъщност е елитът на партията! Боже, мили!

Жалко за българския народ, че такива депутати ще определят съдбата му.
Точно те, които, когато Сидеров бабаитства срещу беззащитни журналисти, тъкмо тези лумпени са винаги до него. И единственото, което показват, е простащина.
Доста години бях общински лидер на „Атака“ и имах възможност да опозная атакаджийското лидерство на сегашните народни избраници от тази политическа формация. Смешно е като ги гледам и е плачевно, че такива примати ще управляват България.

Не мога да си обясня що за областни и общински лидери са тези, които допуснаха листите им да бъдат оглавявани от съвсем чужди за тях лица като Магдалена Ташева за област Пловдив. Тази госпожа, която не знаеше къде се намират общините в областта, успя да излъже наивното население да гласува за нея. Гален Монев от старозагорските села се яви като кандидат за област Хасково, където хората го виждаха за първи път.

Нямам обяснение що за атакаджии са тези във Варна, та допуснаха листата им да се води от ямболския хитрец, дето няма нищо общо с морския град. Наистина трагично!
Ами какво прави в старата столица на България Велико Търново Иван Димитров – неотлъчен телохранител на Сидеров.
Та тези хора не бяха стъпвали по тези краища, но на Волен му трябваха не интелигентни и умни хора, а послушни люде. А глупавите местни активисти на „Атака“ сега гледат тъжно бабаитлъците на фалшивия си лидер.

Трендафил Борисов,
Първомай


В категории: Горещи новини , Трибуна

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
02.08.2013 08:26:03
0
0
ТРЕНДАФИЛЕ-ПРАВ СИ.ПОЗНАВАМ ГИ ТЕЗИ ХОРА.ПОЗДРАВЯВАМ ТЕ ЧЕ ВЕЧЕ НЕ СИ ЕДИН ОТ ТЯХ.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки