Шамар, но за кого?


Шамар, но за кого?
01 Август 2013, Четвъртък


На така наречения контрапротест най-неочаквано (а може би – очаквано) сред изпълзелите от нафталина стари комунисти, част от тях помнещи живия Ленин, изведнъж се появи не кой да е,



а рапърът от варненските села Мишо Шамара. Около него пърхаха десетина негови фенове от циганско потекло, наречени от комунистическата лексика – роми!
Страдащият от интелектуална недостатъчност инбицил истерично взе да крещи и да обижда на ляво и надясно. Издаваше присъди и квалификации по всички, които не харесват Олигарски. Осъди бат Бойко на доживотен затвор и изрече куп най-ужасни мръсотии по адрес на хора и институции!

Червените бабички и дедовци бяха меко казано скандализирани, но нямаше как – Партията–майка (отново Едипов комплекс) беше казала, че трябва да му ръкопляскат. И всичките 30-ина бастунчета започнаха да тропат във възторжен тропар, възхвалявайки жалкото истерично същество, което така и не разбра, че шамара, който залепи, беше не на протестиращите хиляди граждани, а на своята партия БСП.

Така че, според мен най-големият проблем на другарите Сережа Станиш, Лютфи бей, Волен Нико Сидер и Оглушарски не са протестите, а именно техният контрапротест. Това е най-сериозния им проблем. Нима някой, който е сигурен в себе си, ще изкарва немощни пенсионери и цигански банди да го подкрепят? Е, вярно, че и Путин (извинете за нецензурната дума) ги подкрепя!

Обществена тайна е, че това правителство бе заченато ин витро, и то с руско семе! В европейското законодателство се допускат коалиции, но само с министър-председател от първата политическа сила, която е спечелила изборите. В Европа не можем да си позволим да ползваме руско-азиатски (евразийски) модели.
Няма да се изненадам след скандалните назначения на Делян Пеевски, Иван Иванов от СИК, Емил Иванов от ВИС, Волен Сидер за шеф на Комисията по корупция и етика (колко ли е взел за средния си пръст, с който натисна червения бутон за кворум на проруското правителство на АЕЦ “Белене”), Чуколов и Митко Иванов от „Атака”, известни с хулиганските си прояви, самоковския ром бат Сали и още знайни и незнайни човекоподобни субекти.

Да видим като заместник-министър или областен управител и самия Мишо Шамара.
Но Европа и Светът ни гледат. Въпросът е за кого бие камбаната (за атеистите от БСП ще преведа – за кого е шамарът)?


Бойко Бочев


В категории: Горещи новини , Трибуна

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
М
09.08.2013 10:00:32
0
0
"ШАМАРА" ЗА БСП

http://martintarpev.wordpress.com/2013/08/07/%D1%88%D0%B0%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B1%D1%81%D0%BF/
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки