Тайна визита в сараите на Доган


Тайна визита в сараите на Доган
Сараите на Доган
26 Юли 2013, Петък


След нощта на кървавите събития пред парламента, в ранни доби Сергей Станишев, Лютви Местан и премиерът Пламен Орешарски са отишли да получат указания

Автор: Десант

в Боянските сараи на Ахмед Доган. На улица „Беловодски път” в елитния столичен квартал, където се намира къщата на почетния председател на ДПС, са видени последователно няколко лимузини на НСО. За това са съобщили на сайта Faktor.bg жители от района, които са станали случайни свидетели на вип посещението.

Софиянци предполагат, че най-вероятно партньорите Станишев, Местан и Орешарски са пили кафе и са стиковали позиции с кръстника на правителството след инцидентите пред парламента.
Именно след това Станишев е дал и пресконференцията от името на БСП, на която обяви, че протестиращите десетки хиляди българи са провокатори, пратени от Бойко Борисов и Цветан Цветанов.

„Точно с такива сутрешни кафета Доган обича да управлява. Той ще държи здраво Станишев, Местан и Орешарски, защото никога досега не е имал толкова голяма власт. Досега винаги е бил патерица на други партии, но сега БСП е неговата патерица и той няма да я изпусне лесно. Доган ще играе ва банк до край и вероятно е набивал здраво чемберите на тримата, че не трябва да мислят за никакви оставки“, коментира скандалната визита бившата дясна ръка на „почетния депесар“ Осман Октай.

„Станишев и Орешарски са просто едни заложници. Това е и причината премиерът и червените депутати да не могат да обяснят за какво ще се изхарчи половин милиард от заема, искан от управляващите. А отговорът е – ще ги харчи Доган, защото той разпределя „порциите“ и е кукловод на новата тройна коалиция“, категоричен е Октай.

Бишият зам.-председател на ДПС добавя, че според негови източници от БСП броженията в червената партия тепърва ще нарастват заради непреодолимата зависимост от ДПС. Станишев категорично бил забранил на своите да говорят за нови избори, да уточняват каквито и да е дати и да споменават за оставки. Част от най-приближените му хора, като Илияна Йотова и Ивайло Калфин, обаче пренебрегнаха заповедите му и лансираха идеята за предсрочен вот през май 2014 г.


В категории: Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки