Те го казаха


20 Юли 2013, Събота


“Не може да се остави само на правителството да се справи с тази криза. По няколко причини. Едната е, че протестът няма лидери.


Вече толкова време не може да излъчи свои представители, които да са легитимни. Втората е, че исканията са толкова разнопосочни. Те не са систематизирани и дори са много разнопосочни, като някои от тях си противоречат”
вътрешният министър Цветлин Йовчев очевидно не разбира за какво става дума

„ДПС ще оттегли всеки свой кадър от управлението, ако има дори едно доказателство, което да подкрепи съмненията за съответната личност”
второто име на шефа на ДПС Лютви Местан трябва да бъде „наглост”

„Атака" направи всичко възможно терминът „национализъм" да стане мръсна дума”
прозрение на Красимир Каракачанов от ВМРО

„Бившият министър-председател Бойко Борисов е получил 17 000 лева от отпуски. В изданието се посочва, че експремиерът е изработил 13 дни от отпуската си през 2009 година, 26 дни през 2011 година и цели 30 дни през 2012 година. През 2013 година пък, когато напуска властта - 5 дни”
из вестник „Преса”, по справка от Министерския съвет

"В следващите 10 години няма да се направи нещо. Това, което направихме, само то ще остане. Затова летях с хеликоптерите. Следях изпълнението на всички проекти”
Борисов продължава да живее в паралелната си реалност

„Най-ниският времеви хоризонт на този кабинет е май месец 2014 година. Преди този времеви хоризонт няма вероятност за оставка и няма да предприемем такъв ход”
Йордан Цонев всичко е подредил. Заблуда е, че правителството е коалиционно

„Няма да си играем на имунитети или на възбуждане на наказателно преследване. Конституцията дава право при заварено тежко престъпление народен представител да бъде задържан на място. Ако това продължава или се покрият признаците на квалифицирано хулиганство, господин Сидеров ще бъде задържан"
главният прокурор Сотир Цацаров показва принципност

„Готов съм, влизам в ареста като Нелсън Мандела. Моят арест обаче няма да подобри живота на хората, а ще даде удовлетворяващ гъдел на тези, които искат България да продължи да бъде колониална държава. Аз пред българския народ съм чист, може да ми намерите хиляда кусури на характера, но нямам грехове към народа и държавата”
Сидеров наглее от парламентарната трибуна

"Сидеров с всеки изминал ден става все по-опасен за себе си и за околните. Депутатският му имунитет го пази от наказателно преследване, но не и от задължителни медицински мерки. Срещу Сидеров прокуратурата моментално трябва да образува производство по Закона за здравето и той да бъде изпратен за изследване и лечение в клиниката в Карлуково"
из позиция на партия РЗС

„Честното е да обявят, че ще са на власт до другата година май, за да свалят напрежението от тези хора, които са за бързи, но не за незабавни избори. След това кажете на хората, какво ще направите за това време”
Татяна Дончева от „Движение 21” има свежжи идеи за правителството


В категории: Отблизо , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки