Еликсири за лечение на лупус


Еликсири за лечение на лупус
17 Юли 2013, Сряда


Страшното автоимунно заболяване е напълно лечимо с помощта на даровете на природата


Вече сме представяли много рецепти на известната лечителка Вяра Стоянова от Варна. Тя е разработила десетки хиляди комбинации за изцеление от най-различни заболявания. Сега представяме нейния метод за борба с един от най-сериозните автоимунни проблеми – болестта лупус.

Народът й е дал името „вълчанка”. При нея организмът не разпознава собствените си антитела и ги унищожава. Това неприятно страдание може да засегне която и да е част на тялото, но най-често уврежда бъбреците, сърцето, ставите, кожата, белите дробове и нервната система, като по-често поразява жените.

Както отбелязва самата Вяра Стоянова, медикаментите, които се предписват за лечението му, имат много странични ефекти и могат да увредят надбъбречната жлеза, да доведат до увеличаване на черния дроб, до кожни проблеми и какво ли още не. Затова тя е разработила собствени еликсири, мехлеми и чайове, с които човек може напълно да се излекува от лупус.

За целта се смесват по 50 г ангелика (известна и като лечебна пищялка, суха кора от портокал, блатен аир и джинджифил. Тези продукти се заливат с 4  литра бяло вино и се държат накиснати в него в продължение на 14 дни, като често се разклаща. След това течността се прецежда и от нея се пие 4 пъти на ден по 50 мл преди ядене. Прилагането на тази терапия трябва да продължи най-малко 3 месеца, предупреждава лечителката и съветва успоредно с нея да се увеличи приемът на витамин С и пробиотици.

Едновременно с еликсира се пие и чай, приготвен от билкова смес, съставена от по 60 г хвощ, бял равнец, змийско мляко и трицветна теменуга, и по 120 г корени от сладник, кръвен здравец, глухарче и коприва. От така приготвения микс се взимат по 2 с. л., които се сипват в 600 мл вряла вода, заедно с 1 с. л. плод шипка и се накисват в течение на 1 час. Пие се 4 пъти на ден по 150 мл на гладно.

Приготвят се и два мехлема. За първия са нужни 100 г свинска мас и 100 счукан на прах сладник. Другото мазило се прави, като в 500 г стопена свинска мас се слага 100 г от билката змийско мляко, а ако е изсушена, от нея се взима 50 г за една доза. Кремът ври 10 минути, след което се оставя да престои 10 часа. С двата мехлема се мажат болните места по 10 дни, като се редуват един с друг – 10 дена се използва единият и 10 дена – другият. Това също трябва да продължи поне три месеца.

Отделно се приготвя тинктура от 1 л водка или ракия, в която се слагат 100 г сансапарила. Кисне 14 дни. От нея се взима 4 пъти на ден преди ядене по 1 ч. л., разтворена в чай.
Колкото и да има хора, които не вярват, че лупусът се лекува, Вяра Стоянова твърди, че с помощта на нейните рецепти това е напълно възможно. Необходимо е само човек да има търпение и да прояви постоянство в прилагането на лечението. Ще е нужно време – поне три месеца, както подчертава тя, но резултатът наистина си струва усилията.

А един друг еликсир, за който лечителката дава рецептата, може да ни помогне да подсилим имунната си система, да се справим с възпаленията на пикочния мехур, да нормализираме дейността на храносмилателната си система, да преодолеем безсънието и да се отървем от главоболие, рефлукс, лениви черва и други здравословни проблеми. За целта в 2 литра бяла вино се слага 400 г пресен копър (200 г изсушен или 3 пакетчета със смлени семена от копър). Настойката престоява 14 дни, като често се разклаща. Пие се 4 пъти на ден преди хранене по 50 мл.


В категории: Здраве , Горещи новини

9
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
9
Трайка
08.11.2017 09:50:37
6
6
Наскоро ми откриха тази коварната а болест. За сега съм на медрол
Някой с Лупуса ползвал ли е билките, и как се чувства?
Ако може дайте кординати на г-жа Стоянова
8
Трайка
08.11.2017 09:50:29
0
0
Наскоро ми откриха тази коварната а болест. За сега съм на медрол
Някой с Лупуса ползвал ли е билките, и как се чувства?
Ако може дайте кординати на г-жа Стоянова
7
Pavlinka
03.07.2017 10:38:11
1
2
Imam vapros maikami e bolna ot depricasten lupus kak se lekyva no dae prirodno lecenie
6
Милена Минева
13.04.2017 14:38:33
8
5
Здравейте.Аз също страдам от Лупус много искам да се свържа с госпожа Стоянова ако някой може да ми даде телефонният и номер ще съм му много благодарна. Благодаря ви предварително.
5
Александрина Аврамова
28.01.2017 11:21:49
0
0
Здтавейте.Не мога да отворя линка с номера на докторката,ако може да ми го дадете ,за да се свържа с нея.Майка ми има лупус и имам някои въпроси.А бих искала да ми каже нещо за имунната система на деца.Благодаря.
4
до Искра Димова
05.09.2016 11:50:05
25
22
http://www.doctorbg.net/bilka-kamshik-unistojava-smartonosni-tumori/.Тук е даден тел.за връзка.
3
Искра Димова
20.05.2016 13:23:40
0
0
Здравейте, искам да попитам как мога са се свържа с въпросната г-жа Стоянова.
Аз също съм болна от лупус и вече се лекувам от 3 години. По-точно лекарите подтискат симптомите, а когато няма
Симптоми няма болест (така казват ревматолозите при които се лекувам)
Много искам да се свържа с тази жена, защото ми писна да се надувам
В лекарства всеки Божи ден а когато отивам на изследвания, резултатите едни и същи...
Както знаете за болеста не разпознава собствения си организъм и го напада като му яде белите кръвни телца,
А когато няма бели кръвни телца вирусът напредва в кръвта и организмът леко по леко се предава и умира.
Бях в кома близо два месеца защото лекарите не можеха да намерят причината за липса на бели кръвни телца
В кръвта ми. И решиха да ме приспят, за да може тялото ми да си почива. Но уви не помогна. Болеста нападна двигателната ми система и не можех да ходя три месеца след събуждането ми. Имах малко бебе което не можех да гледам и грижа и се принудих го дадох на ясла за по седмици докато проходя и почна да се грижа сама за себе си. Вече три години така. Нервната ми система е разбита и съм на какви ли не хапчета за да се държа нормално като всеки човек.
Отчаяна съм и незнам към кого да се обърна. Ако е истина това моля ви нека някой ми пише или ми даде некви данни за тази жена.... Благодара ви предварително
2
Надежда
22.06.2015 21:28:52
1
5
Как мога да се свържа с лечителката за консултация?
1
Viara_za_zdrave
03.06.2015 13:20:56
2
0
Има ли някой, който се е излекувал по този начин, да сподели?
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки