За кого бие камбаната на народния гняв


За кого бие камбаната на народния гняв
29 Юни 2013, Събота


Национални предатели се опитват отново да измамят българския народ

Автор: Стефан Солаков

Това, че държавата ни отдавна е обявила несъстоятелност, се превръща от безспорен факт в изключително сериозна заплаха за бъдещето на територията, наречена България. Повече от две седмици народният протест обсажда символите на властта, но управляващата клика се преструва на сляпа и глуха и се укрива в тукашни и чужди резиденции, за да избегне среща очи в очи със собствените си избиратели.

Премиерът Орешарски всекидневно доказва славата си на ненадминат гьонсорат, способен да издържи и многомесечна обсада, но да не се вслуша в разумните призиви на протестиращите граждани.
За разлика от Реджеб Ердоган и Дилма Русеф, които при аналогични ситуации се опитват да установят диалог с уличните бунтовници и да успокоят обстановката, дупнишкият типигьоз, когото БСП курдиса на „Дондуков“ 1, се укрива като къртица от общественото мнение и предпочита сладки раздумки с европейските велможи, умеещи да успокояват своите протежета в аборигенски държави като нашата.

Сергей (гей) Станишев, любим партньор на сексуалния му мераклия от „Атака“, също предпочита да се укрива в Европа от народната любов, течаща из протестиращите улици на България.
Дава интервюта и се прави на истински мъж, успял да се измъкне от „задната прашка“, която депесарските манафи му спретнаха с казуса „Пеевски“. Словесните му номера обаче не минават пред журналистите от Стария континент, които доста трудно можеш да убедиш, че българският Ал Капоне е най-сполучливият избор за борбата с организираната престъпност в държавата.

Нахалството на Серьожа Станишев, съгражданин на прочутия далавераджия Остап Бендер, достигна до там, че обяви своя верен съюзник Сидеров за несъществуващ политически субект, мотаещ се случайно из българския парламент и служещ предимно за увеселителни атракции, а не за подкрепа на коалиционната банда на БСП и ДПС.
Далеч от „Позитано“ 20 бате Серго си позволява и доста пиперливи реплики срещу своите съпартийци, които настойчиво му искат оставката. За него те са елементарни кресльовци, които не заслужават височайшето му внимание на европейски социалистически аристократ.
Доста голямо самочувствие за един политически натрапник, внедрен в партията-столетница от професионални централи, работещи от десетилетия срещу националните интереси на България.

Другата къртица, която от много години насам прегризва темелите на нашата държава, също се потопи под прикритие и престана, поне засега, да облъчва българите с налудничавите си „наративи“ или казано по-простичко – с купищата глупотевини, родени от мозъка на един комплексиран и в същото време самовлюбен политик-маргинал от незаконната формация на ДПС. Любимият на неграмотните Айшета Лютви Местан също се уплаши от гнева на въстаналите наши съграждани и предпочете да смени костюмчето от „Бейоглу“ със скромните дънки на човек от „милета“ (народа) и да предостави на своя авер Сергей да понесе ударите на нерадостната съдба, която дебне по традиция предателите на българската нация.

Малцината управляващи политици, които се осмеляват да си покажат носа пред протестиращите граждани, затвърждават убеждението, че на последните избори сме дали гласа си за хора, които не разбират същността на това, което се случва у нас през последните седмици.
Гледат ни тъпо и упорито повтарят, че банката от административни кадри е много ограничена, поради което се получавали и многобройните гафове, свързани със странните назначения по върховете на държавната власт.

Да си некадърен е обяснимо, но заедно с това и да си нахален, е непростимо! А в това отношение аверчетата от БСП и ДПС са световни рекордьори. Вижте само как ни изпързаляха около скандала с новите литературни програми, изработени от Образователното министерство.
Намериха поредната министерска балама в лицето на една провинциална тетка, която напълно обърка конците и привлече критичния огън върху себе си, докато турските къртици в българското образование останаха извън прожекторите на разследващите журналисти.

От няколко години насам ние предупреждаваме общественото мнение в България, че изхвърлянето на възрожденските писатели от учебните програми на малките българчета е част от мащабен проект на анадолските специални служби за елиминиране на всичко изписано и изпято от нашите предци, което осветява в исторически план зверствата на турските поробители, безчинствали над пет века из земите на древното ни Отечество.

И ето ги днес, група мошеници от БСП, които изведнъж решиха да защитават българските национални ценности и да се „противопоставят“ на чуждата атака срещу народните ни будители. Насочиха стрелите на своя „гняв“ към бившите управници в МОН, т. е. към хората на бате Бойко, които освен че бяха напълно завършени некадърници, също успяха да се облажат от щедрите парични подаръци, осигурени от ловките активисти на „петата колона“, създадена от турската агентура в България.

И сега, вместо светкавично да отстранят зам.-министър Мукаддес Налбант, резидент на турските реформи в българското образование, балъците от БСП се репчат на Борисовите ахмаци, а шпионите на Местан се хилят доволно в дълбоките подмоли на българската държавност.
В същото време от голям проправителствен митинг в Източен Анадол долетя бойният вик на Реджеб Ердоган, който заплаши целия свят, че шериатът не може да стои на едно място и че религиозните и правови норми на исляма потеглят на решителен щурм срещу кекавите християни и цялата останала сволоч, която се опитва да омаловажи завръщането на пророка Мохамед в старите земи на османското владичество.

Явно повлиян от този призив за нов ислямски поход срещу европейските и световни ценности, един главанак от парламентарната група на ДПС се изцепи преди няколко дни и заяви, че той също може да „мобилизира“ 200 хиляди протестиращи и да ги докара на жълтите павета в София.
Ако държавата, наречена България, все още мърдаше, макар и в агония, този нашенски потурнак вече щеше да е пременен в раирани одежди и да търка наровете в Централния софийски. Добре знаем, че в мътна вода най-лесно се лови риба, но пък ще ни дойде доста нагоре да допуснем турските мекерета да ни вземат за балъци и да си разиграват коня в древна и християнска България.

„Националният фронт за спасение на България“ предупреждава Станишев, Местан, Доган, Орешарски, Борисов и цялата банда безродници, че ръката на народното възмездие рано или късно ще се стовари с безмилостна сила върху техните предателски душици и ще ги изхвърли окончателно от историческата и политическа карта на Отечеството.
Гневният тътен на протестиращите улици е погребалната камбана за всички слуги на чужди интереси и в същото време – приветствен звън за истинските родолюбци на България.


В категории: Коментари , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки