Националният фронт учреди още нови структури


Националният фронт учреди още нови структури
На събранието в Луковит Данчо Хаджиев бе категоричен, че България трябва да се развива като европейска страна, в която националните интереси са над всичко
28 Юни 2013, Петък


Към каузата на патриотичната формация се присъединиха много жители на Луковит и на  правешкото село Джурово

Автор: Георги Ваташки

Само две години след създаването си, политическа партия „Национален фронт за спасение на България“ вече разполага с гъста мрежа от регионални структури в цяла България. На 24 юни към тях се присъедини и новоучредената партийна организация на НФСБ в ловешкото градче Луковит.

Десетки привърженици на идеята за възраждане на страната се събраха в залата на читалище „Съзнание“. Те бяха единодушни, че на фона на протурската политика, прокарвана от кабинета на новата тройна коалиция, партията на СКАТ остава последната надежда за спасението на България.
За да чуят гласа на обикновените хора от града, разположен на двата бряга на река Златна Панега, на форума дойдоха съпредседателят на партията на СКАТ Данчо Хаджиев, регионалният координатор за Ловешка област Иван Иванов и водачът на листата на НФСБ за този район по време на избори 2013 Венцислав Тоцев.

„За да има бъдеще нашата родина, тя трябва да се развива като европейска страна, в която националните интереси са над всичко, и в която антиконституционни партии като ДПС нямат място. Затова и протурското правителство на Пламен Орешарски трябва да подаде оставка“, обърна се към присъстващите Данчо Хаджиев.
С пълно мнозинство бе избрано ръководството на новата организация на патриотичната формация. Неин лидер стана Христина Вълова, която заяви: „Приех да оглавя структурата в Луковит с вярата и надеждата, че ще успеем да се преборим да променим живота и управлението към по-добро – не само в нашия град, но и в самата държава“.

Рамо до рамо до нея в отстояването на патриотичната кауза ще бъде дългогодишната учителка Маргарита Георгиева, която стана секретар на местното партийно поделение.
И двете обещаха, че една от първите задачи, с които ще се заемат, е да съдействат за подобряването на лошата инфраструктура в града, който все още няма водопроводна мрежа в централните си части. 

Към голямото семейство на „Национален фронт за спасение на България” се присъединиха и жителите на село Джурово, община Правец, където на 22 юни също бе учредена структура на НФСБ. Залата на пенсионерския клуб едва побра десетките родолюбци, обединени от убеждението си, че единствено партията на СКАТ предлага решения за спасението на българската нация.

На учредителното събрание присъстваха регионалният координатор на НФСБ за Правец и Ботевград Павлин Цанков и членът на Националния политически съвет на НФСБ – водещата на популярното предаване на телевизия СКАТ „Зад фасадата“ Силвия Трендафилова.
За председател на местната организация на патриотите бе избран Тодор Василев, който сподели своето верую, че за да запазим нравите и обичаите на нашата родина, „трябва да поставим България над всичко и да си пазим културата и традициите“.
В края на събранието тържествено бяха връчени партийните книжки на новите членове на Националния фронт.


Десетки жители на правешкото село Джурово подкрепиха идеите на Националния фронт

В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки